Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 04, 10:16)
Jei yra galimybe, as vietoj taves eiciau sestadieni, nes jei 07-30 tau parode II, tai nereiskia, kad ta pacia minute ir ivyko O, o greiciausiai sekancia diena, tai iseitu 07-31, tai tokiu skaiciavimu as geriau eiciau 08-06 ax.gif

Tai man pagal pojucius irgi atrodo kad O ivyko liepos 31 diena.Aisku,jei tik bus galimybe eisiu tada sestadieni darytis,bet as sestadieni isvykstu trumpam.O atsakymus tai nezinia kada atsius doh.gif o rugpjucio 11 diena as jau atostogausiu GIruliuose ir rysio neturesiu,tai va ir mastau del to darytis 21 CD.(o tai bus penktadieni).sakau gal pries isvykstant nors suzinosiu ar ivyko O.Reiks pasukti i Endemika 4u.gif
Nors man siaip svarbiausia yra suzinoti ar tik nepastojau as blush2.gif nes nusimato juodas kraustymasis,tai jeigu bus ankstyvas nestumas nenoriu kad ivyktu nelaime per visus tuos nesiojimus ir kraustymusis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 04, 11:21)
Tai man pagal pojucius irgi atrodo kad O ivyko liepos 31 diena.Aisku,jei tik bus galimybe eisiu tada sestadieni darytis,bet as sestadieni isvykstu trumpam.O atsakymus tai nezinia kada atsius doh.gif o rugpjucio 11 diena as jau atostogausiu GIruliuose ir rysio neturesiu,tai va ir mastau del to darytis 21 CD.(o tai bus penktadieni).sakau gal pries isvykstant nors suzinosiu ar ivyko O.Reiks pasukti i Endemika 4u.gif
Nors man siaip svarbiausia yra suzinoti ar tik nepastojau as blush2.gif nes nusimato juodas kraustymasis,tai jeigu bus ankstyvas nestumas nenoriu kad ivyktu nelaime per visus tuos nesiojimus ir kraustymusis blush2.gif

viskas bus gerai, ziurek dar bus nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 04, 10:21)

Tai vietoj progesterono, geriau HCG pasidaryk. Nes ne visada jis parodo nestuke.gif Pas mane progesteronas 7 DPO buvo 60, bet tai nereiske, kad esu nestuke.gif nors i I trimestro normas drasiai papuoliau rolleyes.gif
Taip, kad geriau HCG pasidaryk budama Klaipedoj! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Jacinta~: 04 rugpjūčio 2010 - 10:06
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 04, 11:05)

Taip, kad geriau HCG pasidaryk budama Klaipedoj! 4u.gif

Jacinta,o kur Klaipedoje galima geriausiai pasidaryti HCG?Gal gali man i a.z. parasyti adresiuka ir kainyte blush2.gif idomu ar iskart pasakys atsakyma g.gif prasyciau drauge kad mane pavezetu ten mirksiukas.gif Aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 04, 11:15)
Jacinta,o kur Klaipedoje galima geriausiai pasidaryti HCG?Gal gali man i a.z. parasyti adresiuka ir kainyte blush2.gif idomu ar iskart pasakys atsakyma g.gif prasyciau drauge kad mane pavezetu ten mirksiukas.gif Aciu tau 4u.gif

"Jolsanoj" - Deimės g. 6, Klaipėda (netoli Statybiniknu pr. ir Minijos gatviu sankryzos, jei tas gatves pavadinimas nieko nesako). Telefonas:(+370) 46 314700, (+370) 46 314700. Mobilaus telefono numeris: 8-694-86120
Kaina apie ~42 litus, atsakymas (jei gerai atsimenu) ta pacia diena po pietu! 4u.gif

Parasiau tau dar i a.z. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 04, 11:37)
"Jolsanoj" - Deimės g. 6, Klaipėda (netoli Statybiniknu pr. ir Minijos gatviu sankryzos, jei tas gatves pavadinimas nieko nesako). Telefonas:(+370) 46 314700, (+370) 46 314700. Mobilaus telefono numeris: 8-694-86120
Kaina apie ~42 litus, atsakymas (jei gerai atsimenu) ta pacia diena po pietu! 4u.gif

Parasiau tau dar i a.z. wink.gif

Aciu tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 04, 09:06)
Tau 07-30 teigiamas yra wink.gif O del tolimesniu vaiduokliavimu, tai ir man yra buve, kad pries mmm OT vos ne teigiami buna... smile.gif

na man tai is vis si kart OT anksti parode du bruksniukus, bet ir toliau dar juos gadinau , galvoju gal seip kokia tik banga buvo g.gif g.gif Bet nieko , vakar net vaiduokliuko nebejo iziuret
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 08 04, 13:47)
na man tai is vis si kart OT anksti parode du bruksniukus, bet ir toliau dar juos gadinau , galvoju gal seip kokia tik banga buvo  g.gif  g.gif Bet nieko , vakar net vaiduokliuko nebejo iziuret

tai ziurek buvo ankstyva O.Na,pagal MM nuspresi kada ji tau buvo.Nors linkiu ju nesulaukti 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
o man mergaites visai nesamone darosi jaun nuo sio sestadienio ryskus du pagaliukai OT iki pat siandien niekaip nesuprantu kokia cia nesamone darosi, gi negali tiek ilgai vykt O ar gali? g.gif abu vienodo intensyvumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 08 04, 14:58)
Laba  4u.gif
o man mergaites visai nesamone darosi jaun nuo sio sestadienio ryskus du pagaliukai OT iki pat siandien niekaip nesuprantu kokia cia nesamone darosi, gi negali tiek ilgai vykt O ar gali? g.gif  abu vienodo intensyvumo  g.gif

Vadinasi, per jautrus tau sitie OT ir reikia ieskoti mazesnio jautrumo (kokio pas tave?). O taip ilgai vykti negali. Beje, OT nerodo O.
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 08 03, 19:04)
va jums tikras virusiukas vardu karolina wub.gif
nenuleiskit ranku ir nepraraskit vilties,tiesa man dabar sakyti daug lengviau,bet vis tik gal cia tiesa..juk jau keliavau tirtis kas su manim negerai kai suzinojau kad laukiuosi,o as ten padejo man tai galas zino,gal kinieciai,o gal pats ponas dievas rolleyes.gif
beje linutas as turiu tas kinieciu zoleles,jai nori galiu tau atsiusti ax.gif  jai tiki zoleliu gale ax.gif

user posted image

Jajai kokia princesiuke wub.gif Labai grazu virusiuka siunti, jamam nedvejodami wub.gif thumbup.gif
O del zoleliu parasiau AZ mirksiukas.gif

QUOTE(marija28 @ 2010 08 04, 15:58)
Laba  4u.gif
o man mergaites visai nesamone darosi jaun nuo sio sestadienio ryskus du pagaliukai OT iki pat siandien niekaip nesuprantu kokia cia nesamone darosi, gi negali tiek ilgai vykt O ar gali? g.gif  abu vienodo intensyvumo  g.gif

Gal tau ciklo galas? g.gif Tada viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 08 04, 16:58)
Laba  4u.gif

as iri manyciau,kad tau tie OT,kuriuos turi tada per jautrus ax.gif manau reiketu pabandyti su kitokio jautrumo,tai gal nerodys tokiu ryskiu,o tik tada kai jau tikrai laikas bus parodys rolleyes.gif
Atsakyti