Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

Sveikutės, o kokius OT jūs naudojat? Ar perkat vaistinėse (kokius ir už kiek) ar siunčiatės iš e-bay ar dar iš kažkur? Kokio jautrumo?
Kiek perskaičiau šitoj temoj, tai atradau tik OneStep®LH
Atsakyti
Merginos, prašau pagalbos. Šiandien 18CD iš 31CD ir pasidariau OT
user posted image
tai rodo, kad ovuliaciją pražiopsojom? ar dar yra vilčių šiandienai pagal OT blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 07 29, 11:06)
Sveikutės, o kokius OT jūs naudojat? Ar perkat vaistinėse (kokius ir už kiek) ar siunčiatės iš e-bay ar dar iš kažkur? Kokio jautrumo?

Paskaityk temute- turetum rast atsakymus ir del jautrumo, ir is kur perkam. Tikrai jau nesinori kas du psl kartotis...

QUOTE(pasislėpkim @ 2010 07 29, 13:43)
user posted image
tai rodo, kad ovuliaciją pražiopsojom? ar dar yra vilčių šiandienai pagal OT blush2.gif  blush2.gif

Kaip suprantu, cia teigiamas ot. Pamacius teigiama ot juk O ivyksta 42val begyje. Kodel manai, kad kazka praleidai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 29, 14:20)

Kaip suprantu, cia teigiamas ot. Pamacius teigiama ot juk O ivyksta 42val begyje. Kodel manai, kad kazka praleidai?  g.gif

Nes man ta antra juostelė pasirodė ne tokia ryški kaip pirmoji g.gif bet gal jos ir neturi būti vienodo ryškumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2010 07 28, 21:08)
as jau turiu 3 berniukus tai atrodo gana  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet dukrytes dievulis nesiuncia  verysad.gif

Niu ir as prisidesiu prie palinkejimo, kad mergyte butu 4u.gif zinau irgi seima, kur po triju vyruku pagranduke gime-tai oi popinta ispopinta dabar lotuliukas.gif bet kagi trys broliai gali sau leisti lotuliukas.gif palinkesiu tad rozinio nestuke.gif
mums va atvirskciai, vyruko noretusi, bet bus kaip bus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 29 liepos 2010 - 16:21
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 07 29, 14:55)
Nes man ta antra juostelė pasirodė ne tokia ryški kaip pirmoji g.gif bet gal jos ir neturi būti vienodo ryškumo blush2.gif

Tai labai individualu. Man neparyskedavo iki tolygiu juosteliu. O diena pries tai kokia buvo? Ryskesne? Blankesne? Siandien ND privalomi, ryt OT pakartok. Jei blanks, vadinasi cia buvo teigiamas. Jei ryskes- tada dar neigiamas. Siaip pradejus daryti OT reikia gadinti tolygiai, kol pradeda rysketi iki teigiamo ir tada nublanksta iki neigiamo.
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 07 29, 13:06)

parasiau i AZ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 07 29, 15:43)
user posted image
tai rodo, kad ovuliaciją pražiopsojom? ar dar yra vilčių šiandienai pagal OT blush2.gif  blush2.gif

na man buvo toks pat vaizdas kai vaiduokliavo,tai sakyciau,kad neigiamas cia g.gif nes ji ne tokia jau ryski,ir siek tiek plonesne,o va kitom buna dau ryskesne uz kontroline arba aiskiai vienodai ryski. Na ,cia mano nuomone..,sunku su tuo interpretavimu juosteliu doh.gif lotuliukas.gif del visa ko,juk nepakenks ND padaryt mirksiukas.gif pabandyk dar rytoj pasidaryti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 29 liepos 2010 - 17:33
QUOTE(Selva @ 2010 07 28, 19:45)
II turi omeny teigiama OT ar ar apskritai dvi juosteles matomas, kad ir vaiduokli?

Siaip teigiamas OT maximum gali buti 2paras.

Vaiduokliuoti gali daugiau, bet tokiu atveju siulyciau isbandyti mazesnio jautrumo OT.

Turejau omeny teigiama OT (II buvo antradieni ir treciadieni) sian jau I, vadinasi jau ivyko arba tuoj tuoj ivyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 07 29, 16:31)
na man buvo toks pat vaizdas kai vaiduokliavo,tai sakyciau,kad neigiamas cia  g.gif 

O man ryskesnes nei sitoj foto niekada ir nebudavo wink.gif Tai labai individualu. Svarbiausia ND ir rytoj kartoti OT.

QUOTE(mazojiR @ 2010 07 29, 16:33)
sian jau I, vadinasi jau ivyko arba tuoj tuoj ivyks smile.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 28, 21:13)
Geriausia darytis PRG 7dpo. Tada jis paprastai buna pike. Kadangi standartas yra, kad 2faze tesiasi 14dienu, tai gines taip ir sako- 7d iki mm. Bet mano 2 faze budavo 10dienu, tai 7dienos iki mm butu buve vos 3DPO- tokiu metu tikrai nebutu pakankamai prisigamine man PRG ir gal net rodytu PRG nepakankamuma, kas nebutu tiesa.

Toms merginoms, kuriu ciklas nevirsija 30cd ir jos nezino, kada tiksliai vyksta O, skiriama darytis PRG 21CD.

Toms, kuriu ciklai nereguliarus, niekada nepatarciau darytis PRG 7d iki mm- nes taip tikrai nesugaudysi, plius, kaip ir mano atveju- trumpa 2 faze, tad rezultatas butu neinformatyvus.

Kaip supratau, stebi savo O, tai ir nueik nuleisti kraujo apie 7dpo.

Tuomet taip ir darysiu - 7 DPO bigsmile.gif Aciu 4u.gif
O kaip jus manot ar mano ciklas nereguliarus, jei svyruoja 30-34 dienos ir kelis kartus per metus buna 28 ir 36 sienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 07 29, 15:43)
user posted image

man rodos,kad tau O nebe uz kalnu mirksiukas.gif tad ciupksavo vyriuka ir megaukites meile thumbup.gif o ryt pakartok dar karta OT 4u.gif Vaisingu jums ND 4u.gif
O del ryskumo individualiai manau,mano visada super ryskus-siandien pasidariau 20 jautrumo-laaaabai ryski juostele mirksiukas.gif
Atsakyti
ateinu pavirusuoti mergytes,gal kam sekme atnesiu wub.gif
pati sitoi temutei beveik 2 metus pratupejau 4u.gif
Atsakyti