Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 28, 10:59)
Nu net nezinau kiek jis reguliarus ar nereguliarus g.gif  visada buna 30-33. Tik pora kartu per metus buna 28 ar net 36 doh.gif
Papildyta:

Tai kaip tada taip apsirikai visa svaite pasidaryti tyrima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerndar @ 2010 07 28, 08:41)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Atėjau pasidžiaugti  thumbup.gif
birželio pabaigoje pirmą kartą įsigijau OT  ir iš pirmo karto pavyko sulaukti II wub.gif
pasirodo mano oluliacija vyksta gana vėlai apie 18 CD, o vieną dieną prieš numatomas mmm pasidariau testuką ir jau pamačiau vaiduokliuką biggrin.gif  testuką pakartojau po 2 dienų ir jau mašiau ryškias II  thumbup.gif  Esu labai laiminga  nestuke.gif
Ir jums visoms to paties linkiu  4u.gif

uoi,kokie jus greiti!!! thumbup.gif sveikinimai didziausi jusu seimynai thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif 4u.gif kaip as noreciau taip greit rolleyes.gif sekmingo nesiojimo wub.gif

QUOTE(mazojiR @ 2010 07 28, 12:11)
Man OT vakar parode II, gris vyras is darbo gaus skaniai pavalgyti ir po to uz tai atidirbti biggrin.gif

taip taip,reik ND saziningai atlikt mirksiukas.gif sekmes,linkiu,kad uzkibtu jau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 28 liepos 2010 - 16:57
Damos, paiskinkite man, kiek dienu OT yra norma matytis II?
Dar siandien atsirado gausiu baltu isskyru (net itarciau pienlige, bet nera daugiau jai budingu pozymiu - niezulio, ir kvapo), gal turite miciu kas vyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojiR: 28 liepos 2010 - 18:30
QUOTE(mazojiR @ 2010 07 28, 16:58)
Damos, paiskinkite man, kiek dienu OT yra norma matytis II?
Dar siandien atsirado gausiu baltu isskyru (net itarciau pienlige, bet nera daugiau jai budingu pozymiu - niezulio, ir kvapo), gal turite miciu kas vyksta?

II turi omeny teigiama OT ar ar apskritai dvi juosteles matomas, kad ir vaiduokli?

Siaip teigiamas OT maximum gali buti 2paras.

Vaiduokliuoti gali daugiau, bet tokiu atveju siulyciau isbandyti mazesnio jautrumo OT.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 28, 14:00)
Tai kaip tada taip apsirikai visa svaite pasidaryti tyrima?  g.gif

Pagal gydytojos parasyma, kad PRG reikia darytis maziau kaip 7 dienos iki mmm, tai galvojau 28 CD nueisiu. O jau ryte 28 CD prasidejo mmm doh.gif
Darysiuos si cikla ax.gif
Tai galima daryt jau po 21 CD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 28 liepos 2010 - 19:08
QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 28, 18:08)
Pagal gydytojos parasyma, kad PRG reikia darytis maziau kaip 7 dienos iki mmm, tai galvojau 28 CD nueisiu. O jau ryte 28 CD prasidejo mmm doh.gif
Darysiuos si cikla ax.gif
Tai galima daryt jau po 21 CD?

Geriausia darytis PRG 7dpo. Tada jis paprastai buna pike. Kadangi standartas yra, kad 2faze tesiasi 14dienu, tai gines taip ir sako- 7d iki mm. Bet mano 2 faze budavo 10dienu, tai 7dienos iki mm butu buve vos 3DPO- tokiu metu tikrai nebutu pakankamai prisigamine man PRG ir gal net rodytu PRG nepakankamuma, kas nebutu tiesa.

Toms merginoms, kuriu ciklas nevirsija 30cd ir jos nezino, kada tiksliai vyksta O, skiriama darytis PRG 21CD.

Toms, kuriu ciklai nereguliarus, niekada nepatarciau darytis PRG 7d iki mm- nes taip tikrai nesugaudysi, plius, kaip ir mano atveju- trumpa 2 faze, tad rezultatas butu neinformatyvus.

Kaip supratau, stebi savo O, tai ir nueik nuleisti kraujo apie 7dpo.
Atsakyti
QUOTE(Amni @ 2010 07 28, 15:33)
Sveiki, turiu 10 OT juosteliu, gal kam reikia? Atiduodu uz sokoladuka  4u.gif
Vilnius, jei kam reikia prasom i AZ

PARASIAU I AZ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westi @ 2010 07 27, 18:25)
na jau,tai jei berniukas gausis,tai jau nebetinka? blush2.gif  juk svarbiausia,kad butu mirksiukas.gif  o be to,liaudiskais dalykais galima vadovautis,bet jais vienareiksmiskai planuojant tiketi tikrai neverta schmoll.gif  juk net echoskopas,kur jau daugeliu atveju buna aiskiai matoma,net ir tais atvejais,buna suklysta  lotuliukas.gif  akivaizdi istorija sio men zurnalas MAMOS ZURNALAS virselio berniukas lotuliukas.gif  thumbup.gif  vistiek linkiu dvieju II rolleyes.gif

SVEIKUTE 4u.gif as jau turiu 3 berniukus tai atrodo gana lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet dukrytes dievulis nesiuncia verysad.gif
aciu tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerndar @ 2010 07 28, 08:41)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Atėjau pasidžiaugti  thumbup.gif
birželio pabaigoje pirmą kartą įsigijau OT  ir iš pirmo karto pavyko sulaukti II wub.gif
pasirodo mano oluliacija vyksta gana vėlai apie 18 CD, o vieną dieną prieš numatomas mmm pasidariau testuką ir jau pamačiau vaiduokliuką biggrin.gif  testuką pakartojau po 2 dienų ir jau mašiau ryškias II  thumbup.gif  Esu labai laiminga  nestuke.gif
Ir jums visoms to paties linkiu  4u.gif

oi kaip smaugu 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(Amni @ 2010 07 28, 16:33)
Sveiki, turiu 10 OT juosteliu, gal kam reikia? Atiduodu uz sokoladuka  4u.gif
Vilnius, jei kam reikia prasom i AZ

nu va kai pasakiau kad viskas baigta su OT lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2010 07 28, 21:08)
PARASIAU I AZ  4u.gif
Papildyta:

SVEIKUTE  4u.gif as jau turiu 3 berniukus tai atrodo gana  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet dukrytes dievulis nesiuncia  verysad.gif
aciu tau  wub.gif

vau,geras thumbup.gif tris azuoliukus turi clap.gif tai jau tikrai db mergytes reikia-MAZOSIOS,kad broliukai sesute saugotu ir gintu mirksiukas.gif Na,laikysiu kumscius,kad pavyktu victory.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 07 28, 20:55)
vau,geras thumbup.gif  tris azuoliukus turi clap.gif  tai jau tikrai db mergytes reikia-MAZOSIOS,kad broliukai sesute saugotu ir gintu mirksiukas.gif Na,laikysiu kumscius,kad pavyktu  victory.gif

ACIU SAULUZIUK wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif KAIP FAINIAI KAD YRA TOKIU ZMONIU FAINU wub.gif wub.gif wub.gif
LINKIU IR TAU SVAJONES ISSIPILDYMO wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 07 18, 12:24)
butinai meginsiu mano mmm atkeliavo o715 d  smile.gif

niu,dar nepradejai gadint OT? rolleyes.gif laukiu tavo matavimu,noriu paziuret kaip tavo ciklas sikart gausis rolleyes.gif as tai jau laukiu,kada si men ateis mano eile gadint OT ax.gif

QUOTE(MALUMA @ 2010 07 28, 22:22)
ACIU SAULUZIUK  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif KAIP FAINIAI KAD YRA TOKIU ZMONIU FAINU  wub.gif  wub.gif  wub.gif
LINKIU IR TAU SVAJONES ISSIPILDYMO  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nera uz ka,tik beda, kad jei NT ir parodys II, tai labai jau ilgai reikes laukt,kol echoskopas patvirtins doh.gif smile.gif bet vistiek kantriai laikysiu kumscius thumbup.gif ir aciu tau uz palinkejima,labai tikiuosi,kad greitai pildysis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 28 liepos 2010 - 21:43
QUOTE(westi @ 2010 07 28, 21:42)
niu,dar nepradejai gadint OT? rolleyes.gif  laukiu tavo matavimu,noriu paziuret kaip tavo ciklas sikart gausis rolleyes.gif  as tai  jau laukiu,kada si men ateis mano eile gadint OT  ax.gif
nera uz ka,tik beda, kad jei NT ir parodys II, tai labai jau ilgai reikes laukt,kol echoskopas patvirtins doh.gif  smile.gif  bet vistiek kantriai laikysiu kumscius  thumbup.gif ir aciu tau uz palinkejima,labai tikiuosi,kad greitai pildysis  wub.gif

uztai ir stengiuos padaryti viska kas nuo manes priklauso kad ramia sirdimi galeciau pasakyt daugiau nieko nebegaliu padaryt blush2.gif
o tu tikrai greit busi nestuke.gif SVEIKINIMAI IS ANKSTO wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti