Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(MALUMA @ 2010 07 27, 05:55)
aciu bet matai as planuoju mergyte tai turiu tik is toli daryt nd  doh.gif  doh.gif  doh.gif
si kart per toli gavosi todel ir nerimauju  verysad.gif

na jau,tai jei berniukas gausis,tai jau nebetinka? blush2.gif juk svarbiausia,kad butu mirksiukas.gif o be to,liaudiskais dalykais galima vadovautis,bet jais vienareiksmiskai planuojant tiketi tikrai neverta schmoll.gif juk net echoskopas,kur jau daugeliu atveju buna aiskiai matoma,net ir tais atvejais,buna suklysta lotuliukas.gif akivaizdi istorija sio men zurnalas MAMOS ZURNALAS virselio berniukas lotuliukas.gif thumbup.gif vistiek linkiu dvieju II rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 26, 23:19)
Nebutina tam paciam cikle  schmoll.gif  Bet PRG reikia darytis 7dpo.

O tau tik LH sake pasidaryti (3-5CD), ar ir FSH kartu? Nes siaip dazniausiai ziuri LH/FSH santyki.

LH 3-4-5 ciklo diena, o FSH >7 dienos iki mmm. Tik kad memes per anksti atejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 27, 19:59)
LH 3-4-5 ciklo diena, o FSH >7 dienos iki mmm. Tik kad memes per anksti atejo doh.gif

O tau reguliarus ciklai buna?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 27, 17:59)

Kazka maisai. LH ir FSH daromi ciklo 3-5d, o 7d iki mm daromas progesteronas PRG.

Jei nereguliarus ciklas, tada PRG daromas 7DPO (jei stebi O), arba 21CD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 28 liepos 2010 - 00:05
Sveikos mergaitės 4u.gif
Atėjau pasidžiaugti thumbup.gif
birželio pabaigoje pirmą kartą įsigijau OT ir iš pirmo karto pavyko sulaukti II wub.gif
pasirodo mano oluliacija vyksta gana vėlai apie 18 CD, o vieną dieną prieš numatomas mmm pasidariau testuką ir jau pamačiau vaiduokliuką biggrin.gif testuką pakartojau po 2 dienų ir jau mašiau ryškias II thumbup.gif Esu labai laiminga nestuke.gif
Ir jums visoms to paties linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerndar @ 2010 07 28, 08:41)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Atėjau pasidžiaugti  thumbup.gif
birželio pabaigoje pirmą kartą įsigijau OT  ir iš pirmo karto pavyko sulaukti II wub.gif
pasirodo mano oluliacija vyksta gana vėlai apie 18 CD, o vieną dieną prieš numatomas mmm pasidariau testuką ir jau pamačiau vaiduokliuką biggrin.gif  testuką pakartojau po 2 dienų ir jau mašiau ryškias II  thumbup.gif  Esu labai laiminga  nestuke.gif
Ir jums visoms to paties linkiu  4u.gif

bigsmile.gif oho kokie jus greiti !!! Sveikinu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na man labai neaisku cia su tais OT schmoll.gif
Vis klausinejau visko, net nebandzius OT, bet si men.pradejau juos gadinti, bet aiskiau nepasidare schmoll.gif
Kadangi ciklas nereguliarus, pradejau testuotis 10CD, dvieju rusiu testukais, vaistineje pirktomis, tokiomis plokstelemis ir internetu pirktomis juostelemis, na cia dauguma maciau tokias naudoja. Tai va, 17CD ploksteleje T juostele buvo ryskiasne uz C, bet gerokai plonesne, bet kaip supratau tai buvo teigiamas. O tie juosteliniai, kaip neigiami, taip neigiami doh.gif . Gaila ismeciau informacinius lapukus, nezinau jautrumo nei vienu nei kitu. Tai ir nezinau ar cia kita menesi vadovautis ploksteliniu OT, ar laukti kol juosteles ka nors parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 07 28, 09:08)
Sveikos merginos, na man labai neaisku cia su tais OT schmoll.gif
Vis klausinejau visko, net nebandzius OT, bet si men.pradejau juos gadinti, bet aiskiau nepasidare schmoll.gif
Kadangi ciklas nereguliarus, pradejau testuotis 10CD, dvieju rusiu testukais, vaistineje pirktomis, tokiomis plokstelemis ir internetu pirktomis juostelemis, na cia dauguma maciau tokias naudoja. Tai va, 17CD ploksteleje T juostele buvo ryskiasne uz C, bet gerokai plonesne, bet kaip supratau tai buvo teigiamas.  O tie juosteliniai, kaip neigiami, taip neigiami doh.gif . Gaila ismeciau informacinius lapukus, nezinau jautrumo nei vienu nei kitu. Tai ir nezinau ar cia kita menesi vadovautis ploksteliniu OT, ar laukti kol juosteles ka nors parodys g.gif

Sveika,

Na tik pati save susimakalavai dvieju rusiu neaiskaus jautrumo OT naudodama. Jei tie pirkti is vaistines tau nepravaiduokliavo, o tiesiog atejus laikui parode ryskia grazia teigiama testine linija ir praejus dienai-dviejom tos linijos nebeliko- vadinasi, tau jie tinka, toliau juos ir vartok.
Atsakyti
Man OT vakar parode II, gris vyras is darbo gaus skaniai pavalgyti ir po to uz tai atidirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 28, 11:37)
Sveika,

Na tik pati save susimakalavai dvieju rusiu neaiskaus jautrumo OT naudodama. Jei tie pirkti is vaistines tau nepravaiduokliavo, o tiesiog atejus laikui parode ryskia grazia teigiama testine linija ir praejus dienai-dviejom tos linijos nebeliko- vadinasi, tau jie tinka, toliau juos ir vartok.

Man tie vaistininiai tinka ir patinka biggrin.gif , bet vis tas skupumas, kur 50lt uz 7 vnt, o kur juosteliniai turbut tik po koki lita uz vnt blush2.gif . Vis skaitau, kad dauguma tokius ir naudoja, tai galvoju gal ir as ismokciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 07 28, 10:26)
Man tie vaistininiai tinka ir patinka biggrin.gif , bet vis tas skupumas, kur 50lt uz 7 vnt, o kur juosteliniai turbut tik po koki lita uz vnt blush2.gif . Vis skaitau, kad dauguma tokius ir naudoja, tai galvoju gal ir as ismokciau blush2.gif

Matai, cia ne firmoj esme, ne kainoj, o jautrume. Internetiniu snaudojame daugelis, bet ju jautrumas- skirtingas, kiekviena individualiai atsirenkame pagal save. Gaila, kad negali atsekti nei vienu, kei kitu OT jautrumo- tik taip galima butu daryti isvada, kodel vieni tinka, o kiti- ne. Gal pabandyk nueiti i vaistine ir paklausti? O gal pavyks internetu atsekti OT juosteliu pardaveja ir pasitikslinti skelbime, kokio jautrumo juosteles? Nes as pirkdavau vis is to paties tiekejo, o jo skelbimuose nurodytas jautrumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 28 liepos 2010 - 11:30
QUOTE(Selva @ 2010 07 28, 02:04)
Kazka maisai. LH ir FSH daromi ciklo 3-5d, o 7d iki mm daromas progesteronas PRG.

Jei nereguliarus ciklas, tada PRG daromas 7DPO (jei stebi O), arba 21CD.

Taip taip bigsmile.gif susimaisiau doh.gif
LH ir FSH 3-5 CD, o PRG 7 iki mmm.

Nu net nezinau kiek jis reguliarus ar nereguliarus g.gif visada buna 30-33. Tik pora kartu per metus buna 28 ar net 36 doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mazojiR @ 2010 07 28, 13:11)
Man OT vakar parode II, gris vyras is darbo gaus skaniai pavalgyti ir po to uz tai atidirbti biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti