Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

O mergaites is kur perkat OT? Isigijau siandien vaistinej, bet beveik 50lt uz 7 testukus blink.gif , zydros akys neturi, o siustis neturiu jau laiko. Gal yra siaip kur tu juosteliu isigyti kur kaune? Noriu palyginti ir vienus ir kitus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 07 21, 13:09)
panos as jau nusivyliau  schmoll.gif
siandien pasidariau tai toks kazkoks neryskus vaiduoklis pasirode
tai ka praejo jau gal tos dienos, o gal netinka OT, o gal isvis si men vaiisngu dienu ner  verysad.gif  unsure.gif

Daryk OT pakol prades blankti, o tada ziurek, kuris ryskiausias. Kiek dienu darai OT ir kiek dienu vaiduokliuoja? Ar ryskeja? Ar blanksta? Geriausiai viename cikle naudoti vienodo ryskumo OT.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 21, 21:21)
Daryk OT pakol prades blankti, o tada ziurek, kuris ryskiausias. Kiek dienu darai OT ir kiek dienu vaiduokliuoja? Ar ryskeja? Ar blanksta? Geriausiai viename cikle naudoti vienodo ryskumo OT.

as vieno ir naudoju jautrumo, man rodos 20 is zydros akys pirkau .
siandien 7 diena kai darau, ir man vakr lyg buvo T linija lyg paryskejus o siandien vos vos matos ta antra linija, o vaiduokliauja kokias 3 dienas
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 07 21, 18:24)
as vieno ir naudoju jautrumo, man rodos 20 is  zydros akys pirkau .
siandien 7 diena kai darau, ir man vakr lyg buvo T linija lyg paryskejus o siandien vos vos matos ta antra linija,  o vaiduokliauja kokias 3 dienas

As sita paskaiciau, de, to taip pagalvojau:

QUOTE(Ledi @ 2010 07 20, 17:36)
nes banadziau siandien su dviem testais, viena karta su 20 jautrumo , o kita karta su vaisitnej pirktu (jauciu30jautrumas).

Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 20, 22:59)
Man pries daugiau nei pusmeti nakvisu aliejus sureguliavo cikla, gal pabandyk ir tu pagerti, vis ne vaistai, o ir nauda gal net didesne bus! wink.gif

aciu mirksiukas.gif reikes pabadyti smile.gif man viena drauge buvo minejus,bet kazkaip nepatikejau blush2.gif
Atsakyti
niu va,sulaukiau savo mm ax.gif net keista,kad toks trumpas ciklas sikart buvo 32d. thumbup.gif na db galesiu si men kruopsciau uzsiimt OT gadinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 07 21, 18:30)
O mergaites is kur perkat OT? Isigijau siandien vaistinej, bet beveik 50lt uz 7 testukus blink.gif , zydros akys neturi, o siustis neturiu jau laiko. Gal yra siaip kur tu juosteliu isigyti kur kaune? Noriu palyginti ir vienus ir kitus 4u.gif

Pasidomėk gal caramelcandy turi, nes aš iš jos pirkau.
Atsakyti
Si men pradejau ir gadinti OT. Kaip jau rasiau, ana cikla buvau pas gine 14CD ovuliacija jau buvo ivykus (parode echo). Si men 7CD emiausi OT ir pirma kart kaip ir vaiduokliavo, o dabar jau 12CD tik viena vienintele juostele. Ciklas mano apie 25-30d. Ar gali but kad ovuliacija vyko paskutinemis mm dienomis?
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2010 07 23, 15:39)
Si men pradejau ir gadinti OT. Kaip jau rasiau, ana cikla buvau pas gine 14CD ovuliacija jau buvo ivykus (parode echo). Si men 7CD emiausi OT ir pirma kart kaip ir vaiduokliavo, o dabar jau 12CD tik viena vienintele juostele. Ciklas mano apie 25-30d. Ar gali but kad ovuliacija vyko paskutinemis mm dienomis?

Man kazkodel atrodo, kad O tau dar bus ir bus ilgesnis ciklas, ne 25 dienos, o apie 30 rolleyes.gif Nes jei ir imti trumpiausia cikla, vis tiek tau butu parode OT, nes siaip faze po O standartiskai 14 dienu, tai jei tau paskutiniom mm dienom butu buvusi O, tai faze butu labai ilga, kas mazai tiketina unsure.gif
Taip, kad man rodos gadink toliau OT, ir pamatysi, kad ant dienu sulauksi O wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2010 07 23, 13:39)

Manau, kad dar sulauksi II smile.gif Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 23, 09:23)
Pasidomėk gal caramelcandy  turi, nes aš iš jos pirkau.

O kaip su ja susisiekt, jei jai zinutes negalima issiusti unsure.gif

Man po O tik 9-10 dienu praejo. Man atrodo, kad blogai. Siandien mmm atsivilko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 23 liepos 2010 - 16:24
QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 23, 17:21)
Man po O tik 9-10 dienu praejo. Man atrodo, kad blogai. Siandien mmm atsivilko doh.gif

Kiekvienai skirtingai, bet 9 dienos mazoka... rolleyes.gif O pas gine neisi? Uzklaustum! 4u.gif
Atsakyti