QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 20, 21:11)
kiek skaiciau geriausia ND daryti kas 2-3 dienas. O jei kasdien ? kas tada?spermiukai silpnesni ?
kaip jus darot ?
kaip jus darot ?
As kai pas gine buvau su visais tyrimu atsakymais pasikonsultuoti, ka toliau daryti, ji per echo pamate viena folikula subrendusi grazu, tuoj tuoj turejo buti O, tai liepe ND daryti kiekviena diena ir po visko gultis ant pilvo is guleti. Klausiau ar spermos kokybei tai neatsilieps, mane uztikrino, kad ne, bet mano atveju gal yra kitaip, nes vyro tyrimu atsakymai daug daugiau nei labai geri... Tik deja, ne visada tai gelbsti... Ir kiekviena diena darant, ir ne kiekviena...
O ir siaip pas mane per vaisingas dienas noras padidejes buna, tai iki O praktiskai ir gaunasi kiekviena diena. Kiekvienam matyt individualiai!
Papildyta:
QUOTE(westi @ 2010 07 20, 21:28)
as buvau pas gyd.del to ciklo sutrikimo,nes man paciai pradejo nebepatikt toks nestabilumas ,paziurejo ultragarsu sako viskas norma tik israse tyrimus pasidaryti,kad aiskiau butu,bet kol kas neprisiruosiu ju pasidaryti bet seip sake galit iprastu ritmu gyvent ir bandyt pastot,ir kai uzsiminiau apie OT,tai sake gali bandyt. Na ziuresim,jei susiruosiu,nueisiu pasidaryt-nes paciai idomu kokios isvados bus
O as tavo vietoje vis del to pabandyciau pasireguliuoti cikla, susitrumpinti, nes ir paciai ramiau butu, ir OT maziau gadinti reiketu, ir daznesne O butu, nei su tokiais ilgais ciklais... Bet cia mano tokia nuomone!