Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 20, 21:11)
kiek skaiciau geriausia ND daryti kas 2-3 dienas. O jei kasdien ? kas  tada?spermiukai silpnesni ?

kaip jus darot ? blush2.gif

As kai pas gine buvau su visais tyrimu atsakymais pasikonsultuoti, ka toliau daryti, ji per echo pamate viena folikula subrendusi grazu, tuoj tuoj turejo buti O, tai liepe ND daryti kiekviena diena ir po visko gultis ant pilvo is guleti. ax.gif Klausiau ar spermos kokybei tai neatsilieps, mane uztikrino, kad ne, bet mano atveju gal yra kitaip, nes vyro tyrimu atsakymai daug daugiau nei labai geri... ax.gif Tik deja, ne visada tai gelbsti... rolleyes.gif Ir kiekviena diena darant, ir ne kiekviena... rolleyes.gif
O ir siaip pas mane per vaisingas dienas noras padidejes buna, tai iki O praktiskai ir gaunasi kiekviena diena. blush2.gif Kiekvienam matyt individualiai! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westi @ 2010 07 20, 21:28)
as buvau pas gyd.del to ciklo sutrikimo,nes man paciai pradejo nebepatikt toks nestabilumas doh.gif ,paziurejo ultragarsu sako viskas norma smile.gif tik israse tyrimus pasidaryti,kad aiskiau butu,bet kol kas neprisiruosiu ju pasidaryti doh.gif  bet seip sake galit iprastu ritmu gyvent ir bandyt pastot,ir kai uzsiminiau apie OT,tai sake gali bandyt. Na ziuresim,jei susiruosiu,nueisiu pasidaryt-nes paciai idomu kokios isvados bus smile.gif

O as tavo vietoje vis del to pabandyciau pasireguliuoti cikla, susitrumpinti, nes ir paciai ramiau butu, ir OT maziau gadinti reiketu, ir daznesne O butu, nei su tokiais ilgais ciklais... ax.gif Bet cia mano tokia nuomone! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 20, 21:36)
O as tavo vietoje vis del to pabandyciau pasireguliuoti cikla, susitrumpinti, nes ir paciai ramiau butu, ir OT maziau gadinti reiketu, ir daznesne O butu, nei su tokiais ilgais ciklais... ax.gif Bet cia mano tokia nuomone! 4u.gif

as gal ir su mielu noru tai padaryciau,tik vat kaip unsure.gif pirma noriu tyrimus atlikt,o paskui ka bandyt reguliuot. o kadangi artimiausiu metu nebus kada.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 07 20, 22:50)
as gal ir su mielu noru tai padaryciau,tik vat kaip  unsure.gif  pirma noriu tyrimus atlikt,o paskui ka bandyt reguliuot. o kadangi artimiausiu metu nebus kada.. unsure.gif

Man pries daugiau nei pusmeti nakvisu aliejus sureguliavo cikla, gal pabandyk ir tu pagerti, vis ne vaistai, o ir nauda gal net didesne bus! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 20, 19:11)
kiek skaiciau geriausia ND daryti kas 2-3 dienas. O jei kasdien ? kas  tada?spermiukai silpnesni ?

kaip jus darot ? blush2.gif

Spermiukai ne siplnesni, bet ju ne tiek daug.

Normaliai spermai ir kasdien nemaiso. Tiems, kuriu spermiukai letesni patariama dazniau- kad ir kasdien. Tiems, kuriu spermiuku maziau, nei reikia- kas 2-3 dienos, ne dazniau.

QUOTE(westi @ 2010 07 20, 19:28)
as buvau pas gyd.del to ciklo sutrikimo,nes man paciai pradejo nebepatikt toks nestabilumas doh.gif ,paziurejo ultragarsu sako viskas norma smile.gif tik israse tyrimus pasidaryti,kad aiskiau butu,bet kol kas neprisiruosiu ju pasidaryti doh.gif  bet seip sake galit iprastu ritmu gyvent ir bandyt pastot,ir kai uzsiminiau apie OT,tai sake gali bandyt. Na ziuresim,jei susiruosiu,nueisiu pasidaryt-nes paciai idomu kokios isvados bus smile.gif

QUOTE(westi @ 2010 07 20, 20:50)
as gal ir su mielu noru tai padaryciau,tik vat kaip  unsure.gif  pirma noriu tyrimus atlikt,o paskui ka bandyt reguliuot. o kadangi artimiausiu metu nebus kada.. unsure.gif

Tikslesni atsakyma zinosi po hormonu tyrimu, o kaip pareguliuoti cikla- gine tikrai zinos. Paprastai israso pagerti dirbtinio progesterono dufaston antroj ciklo pusej kokius 3 ciklus.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 20, 16:02)
TAi labai indicidualu. Kas tinka vienai- netiks kitai (pasiskaityk truputuka temute kelis psl atgal wink.gif). Ebayiniai OT patikimi.
Per velu gadinti nuo 19CD. Jei tavo trumpiausias buves ciklas 33dienos, tai O teoriskai gali buti jau 17CD. Tad OT pradet gadint reiketu nuo 15CD.
Vaiduokliuoja, nes matyt, tau 20 yra per jautrus. Isbandyk 30jautruma, ar bent 25.

na gal tikrai anksciau reikejo, bet as tada vaistukus geriau, tai vis tiek nebutume ND dare, tai as ir nedariau OT doh.gif del idomumo bent galejau pasidaryti smile.gif

[quote=*Azianė*,2010 07 20, 16:11]
Manau irgi, kad per jautrus:) Kai naudojau jautrius ~ 20, vaiduoklius amzinai rodydavo biggrin.gif betkuria ciklo diena.... ax.gif
o kai naudoju maziau jautru ~ 30 viskas thumbup.gif rodo kaip ir turi buti. Viena juostele ir jokiu vaiduokliu aplink mirksiukas.gif

***** uzsipirkau dabar vel tokiu paciu dar 20 doh.gif nu bandysiu tarpusavy lyginti, tikrai tures isrysketi kazkuris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 20, 21:36)

O, tai liepe ND daryti kiekviena diena ir po visko gultis ant pilvo is guleti. ax.gif Klausiau ar spermos kokybei tai neatsilieps, mane uztikrino, kad ne, bet mano atveju gal yra kitaip, nes vyro tyrimu atsakymai daug daugiau nei labai geri... ax.gif Tik deja, ne visada tai gelbsti... rolleyes.gif Ir kiekviena diena darant, ir ne kiekviena... rolleyes.gif

o kodel ant pilvo ??? maniau ant nugaros reikia..

Dar man gine minejo, kad mano gimta uzsisukusi i nugara. Kazi kokia poza geriausia.......... g.gif

nors manau cia kaip lemta. Turejau tris nestumus ir niekada nieko spec. nedarydavau.........., bet po chirurginiu isikisimu, pastoti vis sunkiau ir sunkiau......nors manau nusisypsos laime:).

Siandien gadinsiu OT, idomu, jau pagal viska keliu dienu begyje turi isryzketi II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 21, 10:11)
o kodel ant pilvo ??? maniau ant nugaros reikia..

Dar man gine minejo, kad mano gimta uzsisukusi i nugara. Kazi kokia poza geriausia.......... g.gif

nors manau cia kaip lemta. Turejau tris nestumus ir niekada nieko spec. nedarydavau.........., bet po chirurginiu isikisimu, pastoti vis sunkiau ir sunkiau......nors manau nusisypsos laime:).

Siandien gadinsiu OT, idomu, jau pagal viska keliu dienu begyje turi isryzketi II smile.gif

Nezinau, is tikro as pati nustebau, nes visi tik kalbejo aplinkui - kojas i virsu ir t.t. Nors kitoj temoj su merginos isdiskutavom, kad gal del to, kad gulint ant pilvo is ten viskas taip greit neisbega g.gif

Jei gerai suprantu, tai bet kuri pora, kai vyras is nugaros mastau.gif

As irgi manau,kad visoms skirtingai, vienos ir nuo paklodziu pastoja, o cia gulek/stovek/visokia velnia daryk ir vis tiek be rezultatu... rolleyes.gif

O kelinta ciklo diena siandien ir kiek trunka ciklas tavo?
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 21, 10:18)
Nezinau, is tikro as pati nustebau, nes visi tik kalbejo aplinkui - kojas i virsu ir t.t. Nors kitoj temoj su merginos isdiskutavom, kad gal del to, kad gulint ant pilvo is ten viskas taip greit neisbega g.gif

Jei gerai suprantu, tai bet kuri pora, kai vyras is nugaros mastau.gif

As irgi manau,kad visoms skirtingai, vienos ir nuo paklodziu pastoja, o cia gulek/stovek/visokia velnia daryk ir vis tiek be rezultatu... rolleyes.gif

O kelinta ciklo diena siandien ir kiek trunka ciklas tavo?

Siandien sugadinau OT kolkas nieko nerodo:) reiskias dar laukiu smile.gif

Man siandien tik 14CD , mano ovuliacijos visada veliau buna:) bet ND reikia jau nebepamirsti tongue.gif

manau mano ciklas po A jau susireguliavo. Ir trunka +- 31 diena. kaip ir visa mano gyvenima. O menesines visada buvo reguliarios iki Abrazijos, galima buvo laikrodi nustatineti lotuliukas.gif

As vieninteli ka darau, tai paguliu ant nugaros. Daugiau jokiu priemoniu nesiimu... ax.gif juk anskciau ar veliau uzkibs , kai zirniukui to reikes.

Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 21, 12:47)
As vieninteli ka darau, tai paguliu ant nugaros. Daugiau jokiu priemoniu nesiimu... ax.gif  juk anskciau ar veliau uzkibs , kai zirniukui to reikes.

As si cikla nieko nebedarau, nei OT, nei pagulejimu, nieko, kaip bus taip irnesakyk.gif
Atsakyti
panos as jau nusivyliau schmoll.gif
siandien pasidariau tai toks kazkoks neryskus vaiduoklis pasirode
tai ka praejo jau gal tos dienos, o gal netinka OT, o gal isvis si men vaiisngu dienu ner verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 07 21, 15:09)
panos as jau nusivyliau  schmoll.gif
siandien pasidariau tai toks kazkoks neryskus vaiduoklis pasirode
tai ka praejo jau gal tos dienos, o gal netinka OT, o gal isvis si men vaiisngu dienu ner  verysad.gif  unsure.gif

Palygink kuris OT teigiamiausias. Kuriame T juostele ryskiausia. Nuo tos dienos per 1-3 paras ivyks O.
http://www.rapipreg....x.php?id=0-31-0 paskaitinek si puslapi, jama labai aiskiai parasyta apie OT, ju vertinima, atlikima.
O kodel nusiminei? neatlikinejat ND? NDS reikia atlikineti ne reciau kaip kas 3 dienas, idealiausia kas antra diena.
Atsakyti
atlikinejam ND,
bet kad tie OT man nesamones rodo tai nesuprasi unsure.gif
Atsakyti