Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 07, 20:19)
zinokit OT tikrai rodo nestuma  mirksiukas.gif  nes rode ne tik man bet ir draugei  bigsmile.gif  o ji nezinodama apie  nestuke.gif  vis versdavo vyra ND daryti  lotuliukas.gif  thumbup.gif   doh.gif

Tai ten ir parasyta kad rodo, bet tipo teigiama kad rodo ne anksciau nei NT, aisku rodo ryskiau nei NT, bet vistiek labai anksti ten 7 DPO ar kokia tai neparodys, rodo tik po implantacijos kaip ir NT mirksiukas.gif Ten net bandymai yra, OT ir NT salia, ir rodo kad OT rodo vaiduokli, kas reiskia neigiama, o NT nerodo visai nieko, o jau kai NT rodo antra bruksneli, tada ir OT jau teigiamas, tikiuosi supratot ka norejau pasakyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DomingoFaustas: 07 birželio 2010 - 19:29
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 07, 20:28)
Tai ten ir parasyta kad rodo, bet tipo teigiama kad rodo ne anksciau nei NT, aisku rodo ryskiau nei NT, bet vistiek labai anksti ten 7 DPO ar kokia tai neparodys, rodo tik po implantacijos kaip ir NT  mirksiukas.gif Ten net bandymai yra, OT ir NT salia, ir rodo kad OT rodo vaiduokli, kas reiskia neigiama, o NT nerodo visai nieko, o jau kai NT rodo antra bruksneli, tada ir OT jau teigiamas, tikiuosi supratot ka norejau pasakyt  doh.gif  lotuliukas.gif

supratau ka norejai pasakyti 4u.gif
o isisvaizduokit, kad drauge to nezinodama vyrui liepe ND daryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir vis stebejosi ko tiek laiko O vyksta doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 08, 09:50)
supratau ka norejai pasakyti  4u.gif 
o isisvaizduokit, kad drauge to nezinodama vyrui liepe ND daryti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir vis stebejosi ko tiek laiko O vyksta doh.gif  thumbup.gif

Nu cia geras, as isivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 06 07, 16:07)
Sveikos OT gadintojos,buvau siandien pas gine,patvirtino mano  nestuke.gif ,tai gaudykit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
kadangi turiu likusiu OT,tai jie man kiekviena diena ryskut ryskuteliai,gal ir tau kazka reiskia mirksiukas.gif ,sekmes visoms  biggrin.gif

imu wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 07, 13:10)
O man dr toks dalykas buvo, jog 4 DPO buvo teigiamas OT, tai kaip suprast?  blink.gif  Ar  po O dar ilgai tie OT islieka teigiami  g.gif  Pasidalinkit patirtim kaip jums? As vat is smalsumo turejau viena belikusi, ai galvoju paziuresiu ka rodys ir ziuriu gi teigiamas  blink.gif

Man 19diena pradejo rysketi OT , bet dar nebuvo tas tikrasis teigemas, tik 20-21 diena jau abi dienos buvo lb ryskios, 22 diena jau vel buvo nublankes, tai man tik dvi paros isislaike 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 08, 23:25)
Man 19diena pradejo rysketi OT , bet dar nebuvo tas tikrasis teigemas, tik 20-21 diena jau abi dienos buvo lb ryskios, 22 diena jau vel buvo nublankes, tai man tik dvi paros isislaike  4u.gif  ax.gif

O kiek dienu tavo ciklas? Kazkaip velokai O 22 diena... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 09, 09:06)

Na jei ciklai ilgesni manau normalu, yra tokiu kurios ir 30 CD O sulaukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 09, 09:24)
Na jei ciklai ilgesni manau normalu, yra tokiu kurios ir 30 CD O sulaukia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu, mano ciklai svyruoja apie 30d. tai O apie 20c.d. buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 09, 07:06)

Paauglystej mano cilkas buvo 40-45 dienos, as maniau jog tai nenormalu, kreipiausi pas gine, bet ji nuramino jog tai normalu ir kievienai moteriai yra individualu, net pabreze jei 5 dienom plius minus tai nereiskia jog ciklas nenormalus, paprasciausiai tam del tikru dalyku taip buna, tai menuo trumpesnis, tai del ipampos ar siaip. Dabar mano ciklas kas 35 dienos plius minus 1 diena. Pagal testus man pavyko issiaiskinti kada mano dienos, nes nezinojau kaip tiksliai apskaiciuoti, issiaiskinau jog 20-21d. Teko nemazai testuku sugadinti nes tai atlikau pirma menesi ir nesinorejo pramiegoti. Poto radau mama.lt skaiciuokle,suvedus visus reikiamus duomenis man ismete jog 19d pradeda vis lb rysketi, o II bruksniukai tik 20-21d. 22 diena jau OT neigiamas. Kaip si menesi bus nezinau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 09 birželio 2010 - 17:05
Sita buvau radus kitose temose.Buvau patalpinusi (12 dal.)

http://www.eurotesta...x.php?id=0-75-0

KADA PRADĖTI TYRIMĄ?

Nusistatykite savo menstruacinio ciklo trukmę (t.y., dienų skaičius nuo mėnesninių pirmos dienos iki sekančių mėnesninių pirmos dienos minus 1 diena). Tada pagal žemiau pateiktą lentelę nusistatykite, kada pradėti tirtis. Tyrimas atliekamas kasdien, kol nustatoma LH banga.

Tyrimo pradžios diena
21 diena 5 diena
22 dienos 6 diena
23 dienos 7 diena
24 dienos 8 diena
25 dienos 9 diena
26 dienos 10 diena
27 dienos 11 diena
28 dienos 12 diena
29 dienos 13 diena
30 dienos 14 diena
31 diena 15 diena
32 dienos 16 diena
33 dienos 17 diena
34 dienos 18 diena
35 dienos 19 diena
36 dienos 20 diena
37 dienos 21 diena
38 dienos 22 diena
39 dienos 23 diena
40 dienų 24 diena
Atsakyti

! 
Merginos, jei vėl bus dedami skelbimai šitoje temoje, tikrai pradėsiu dalinti įspėjimus. Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"!
Atsakyti
Aciu EDITUKAS uz pasisakyma del menesiniu !:)

vat as turiu tokia bedele, kad po antro persileidimo ir darytos abrazijos, man jau 4 ciklai kai menesines atsiranda kada joms reikia sad.gif todel as ir bandysiu naudoti O testukus, kad bent zinoti, kada jau man cia ta O vyksta bigsmile.gif
Dazniausiai mano mmm budavo kas 30d. +- 1 diena.
o dabar pirmos menesines po A buvo
1. po 29d
2. po 38
3.po 13d. (5 dienas truko tepliojimas)
4. 37d blink.gif blink.gif vat ir nezinau ka ir galvoti schmoll.gif
uzsirasiau pas daktare.

Tai speju mano O isvis neaisku kada vyksta doh.gif jei tokia bun su tokiu ciklu a blush2.gif

Tiesiog neramu man. Bijau, kad nebutu koks rimtas sutrikimas?

Atsakyti