Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

Sakykite, kokio jautrumo OT perkate? Kuo skiriasi 20 ir 30 jautrumas? Noriu įsigyt, bet nežinau kaip rinktis dėl jautrumo, ar nekreipt daug dėmesio į tai? Kaip manot, ar tie e-bay'iniai patikimi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 07 20, 07:27)
Sakykite, kokio jautrumo OT perkate? Kuo skiriasi 20 ir 30 jautrumas? Noriu įsigyt, bet nežinau kaip rinktis dėl jautrumo, ar nekreipt daug dėmesio į tai? Kaip manot, ar tie e-bay'iniai patikimi?  blush2.gif

gali nusipirkti abieju jautrumu , paibandyti ir pamatysi kurie tau geriau. Man asmeniskia labiau patiko jautrus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

galvojau apsieisiu be konsultaciju, bet labai jau prireike jusu pagalbos, nes nesuprantu biski OT..

sis ciklas buvo pirmas kaip planuojame leliu, tai nusprendziau pazaisti su OT smile.gif
mano ciklas siaip apie 33 dienas, bet priespaskutinis buvo net 38. Tai as pradejau OT gadinti nuo 19 CD. Visa laika rode T neryskia o C ryskia. 28 CD pradejo teplioti, pagalvojau kad cia tai jau tikrai O smile.gif bet teplioja ir toliau, jau 33 CD. Buvau jau pritrukus OT, bet siand gavau ir galvoju pasidarysiu del idomumo, tai vis tiek rodo lygiai taip pat kaip 19 CD doh.gif testukai 20 jautrumo.

Prirasiau daug, gal kas gali pakomentuoti mano situacija..
Atsakyti
QUOTE(Buteryte @ 2010 07 20, 12:45)
Sveikos mirksiukas.gif

galvojau apsieisiu be konsultaciju, bet labai jau prireike jusu pagalbos, nes nesuprantu biski OT..

sis ciklas buvo pirmas kaip planuojame leliu, tai nusprendziau pazaisti su OT smile.gif
mano ciklas siaip apie 33 dienas, bet priespaskutinis buvo net 38. Tai as pradejau OT gadinti nuo 19 CD. Visa laika rode T neryskia o C ryskia. 28 CD pradejo teplioti, pagalvojau kad cia tai jau tikrai O smile.gif  bet teplioja ir toliau, jau 33 CD. Buvau jau pritrukus OT, bet siand gavau ir galvoju pasidarysiu del idomumo, tai vis tiek rodo lygiai taip pat kaip 19 CD doh.gif testukai 20 jautrumo.

Gal O buvo pora dienu anksciau nei pradejai gadinti OT! rolleyes.gif O NT nebandei pasidaryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buteryte @ 2010 07 20, 12:45)
Sveikos mirksiukas.gif

jei tavo ciklas min 33 dienos, tai manau reikejo pradeti daryti OT jau 14 CD g.gif , dabar kaip suprantu jau ciklas i pabaiga, tai belieka laukti gero rezultato. jei su ND netingyniavot ir nepersistenget mirksiukas.gif Manau tikrai gali pameginti ir NT pagadinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes:)

Mano ciklas 4 menesiu vidurkio = 34 dienos.

Taciau jau nuo 12 CD gadinu OT smile.gif.
Kolkas OT nieko nerodo. Taciau pagal gleives galiu speti, kad vaisingos dienos prasidejo.

Beto naudoju ir nestumo indikatoriu tai jaujis rodo, kad jau vaisingos dienos prasidejo (t.y. vaisingos dienos) nuo 12 CD .

pagal viska ovuliacijos laukiu ~ po 4-5 dienu . t.y. 18 ciklo diena.

Delto manau , kad daryti OT su 34 ciklo diena reikia pradeti nuo kokios.......14 dieneles. (Nors kaip minejau, nestumo indikatorius jau rodo vaisingas dienas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 20, 08:49)
Gal O buvo pora dienu anksciau nei pradejai gadinti OT! rolleyes.gif O NT nebandei pasidaryti? smile.gif

Nu gal ir galejo taip buti.. bet nieko nejauciau, o jau veliau jauciau kad O lyg ir turetu buti.. bet kodel tada man visalaik vienodai rodo OT? neturetu jau tik vieno bruksniuko rodyti jeigu jau seniai O buvo?
O NT tai jau sugadinau viena blush2.gif deja neigiamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buteryte @ 2010 07 20, 18:00)
Nu gal ir galejo taip buti.. bet nieko  nejauciau, o jau veliau jauciau kad O lyg ir turetu buti..  bet kodel tada man visalaik vienodai rodo OT? neturetu jau tik vieno bruksniuko rodyti jeigu jau seniai O buvo?

Gal OT jautrus yra (uzmaciau, kad 20 jautrumo turi, tai gal tau 25 ar 30 tada reikia mastau.gif ) arba siaip nezinau del ko g.gif Nes man irgi daznai po O tokius gan ryskius vaiduoklius rodo, nors OT ne is jautriuju, o ir su hormonais viskas tvarkoj... rolleyes.gif
O NT kokio jautrumo turi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Jacinta~: 20 liepos 2010 - 17:06
siandien man 19CD ir ziuriu kazkokius vaiduokliu rodo, galvoju gal jau arteja O. bigsmile.gif
nes banadziau siandien su dviem testais, viena karta su 20 jautrumo , o kita karta su vaisitnej pirktu (jauciu30jautrumas). tai kazkaip ta juostele tokia ryskesne man pasirode nei anas 4 dienas ax.gif
lauksim rytojaus ziuresim kas bus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 14, 18:51)
Nu speces paaiskinkit smile.gif  Nieko nesuprantu doh.gif
Gal antra O atejo biggrin.gif

user posted image
user posted image

pas mane siandien kazkas panasaus kaip sitoj foto 20CD, tik testine juostele blankesne nei cia , tai ir nezinau kaip cia skaitos nes pirma menesi tik daraus OT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 07 20, 05:27)
Sakykite, kokio jautrumo OT perkate? Kuo skiriasi 20 ir 30 jautrumas? Noriu įsigyt, bet nežinau kaip rinktis dėl jautrumo, ar nekreipt daug dėmesio į tai? Kaip manot, ar tie e-bay'iniai patikimi?  blush2.gif

TAi labai indicidualu. Kas tinka vienai- netiks kitai (pasiskaityk truputuka temute kelis psl atgal wink.gif). Ebayiniai OT patikimi.

QUOTE(Buteryte @ 2010 07 20, 10:45)
Sveikos mirksiukas.gif

mano ciklas siaip apie 33 dienas, bet priespaskutinis buvo net 38. Tai as pradejau OT gadinti nuo 19 CD. Visa laika rode T neryskia o C ryskia. 28 CD pradejo teplioti, pagalvojau kad cia tai jau tikrai O smile.gif  bet teplioja ir toliau, jau 33 CD. Buvau jau pritrukus OT, bet siand gavau ir galvoju pasidarysiu del idomumo, tai vis tiek rodo lygiai taip pat kaip 19 CD doh.gif testukai 20 jautrumo.

Per velu gadinti nuo 19CD. Jei tavo trumpiausias buves ciklas 33dienos, tai O teoriskai gali buti jau 17CD. Tad OT pradet gadint reiketu nuo 15CD.

QUOTE(Buteryte @ 2010 07 20, 16:00)
Nu gal ir galejo taip buti.. bet nieko  nejauciau, o jau veliau jauciau kad O lyg ir turetu buti..  bet kodel tada man visalaik vienodai rodo OT? neturetu jau tik vieno bruksniuko rodyti jeigu jau seniai O buvo?

Vaiduokliuoja, nes matyt, tau 20 yra per jautrus. Isbandyk 30jautruma, ar bent 25.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 20, 21:02)

Vaiduokliuoja, nes matyt, tau 20 yra per jautrus. Isbandyk 30jautruma, ar bent 25.

Manau irgi, kad per jautrus:) Kai naudojau jautrius ~ 20, vaiduoklius amzinai rodydavo biggrin.gif betkuria ciklo diena.... ax.gif

o kai naudoju maziau jautru ~ 30 viskas thumbup.gif rodo kaip ir turi buti. Viena juostele ir jokiu vaiduokliu aplink mirksiukas.gif

Papildyta:
merginos, man kilo klausimas:)

kiek skaiciau geriausia ND daryti kas 2-3 dienas. O jei kasdien ? kas tada?spermiukai silpnesni ?

kaip jus darot ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 07 18, 14:12)
butinai  biggrin.gif  bigsmile.gif , o tavosios kaip kada buvo?

as tai jau ciklo galo laukiu g.gif,nes buvo 06.20 bet del visa ko pagadinu OT. jau galvoju baigt gadint,bet siandien kazkaip vel dvi juosteles parode,ir ta tikroji jau ryskesne nei pries tai kelias dienas,bet dar ne tokia ryski,o ir pastebejau,kad pateplioja.. g.gif tai gal sakau kaip tik db prasides O... g.gif na dar ryt pabandysiu pasidaryti mirksiukas.gif seip jau nusiteikusi esu,kad si men veluoju gaudyt O,tai kazkaip tikslingai laukiu mm,bet maza ka mirksiukas.gif uztat nuo kito ciklo saziningai anksciau bandysiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 07 18, 14:41)
Hmmm g.gif jei maks 52 dienos, tai cia du menesiai beveik... g.gif Manau, kad pirma galbut reikia reguliuot cikla, o paskui OT daryt gal...Nes logiskai jei ciklas toks istestas, tai gal nelabai gerai cia..Esu kazkur skaicius kad normalu jei ciklas nuo 22 iki 35 dienu yra, o  jei ilgesnis - su hormonais kazin kas negerai..Zodziu, nenoriu daug rasyt, gyd. turetu geriau zinot. Gali but ir taip, kad per toki ilga cikla ir kelios ovuliacijos buna..Tai vis tik pirma eiciau pas gin, kad pasakytu kaip cia kas ir rekomenduotu kada tuos testus gadint.

QUOTE(Selva @ 2010 07 18, 15:04)
PAziurek pora puslapeliu atgal- merginos yra idejusios schemute  mirksiukas.gif
Taip- pritarciau. Kai tokie ilgi ciklai, galima itarti, kad neretai buna anovuliaciniai. Cia OT nelabai pagelbes- parodys LH pika, bet nebutinai tai reiskia, kad O ivyks. Geriausia issitirt hormonus wink.gif
Nemanyciau. Taip pasitaiko gal tik viena karta is milijonu.

as buvau pas gyd.del to ciklo sutrikimo,nes man paciai pradejo nebepatikt toks nestabilumas doh.gif ,paziurejo ultragarsu sako viskas norma smile.gif tik israse tyrimus pasidaryti,kad aiskiau butu,bet kol kas neprisiruosiu ju pasidaryti doh.gif bet seip sake galit iprastu ritmu gyvent ir bandyt pastot,ir kai uzsiminiau apie OT,tai sake gali bandyt. Na ziuresim,jei susiruosiu,nueisiu pasidaryt-nes paciai idomu kokios isvados bus smile.gif
Atsakyti