Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 14, 11:45)
O kaip ta OT pasidaryti jeigu tik velai namo gristu? sad.gif Negi darbe darytis?  lotuliukas.gif
Kaip jus mergaites darot?

As OT darydavau darbe, buvau nusistaciuspriminima ir zygiuodavau smile.gif induka ir testuka i kisene ir tiek... tikrai tai nera didziule problema mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

DIDZIAUSI sveikinimai nestukem ! biggrin.gif

mes sekancios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 07 14, 20:05)

trumpai apibudinsiu savo situacija-ciklo trukme pati ivairiausia,trumpiausiai 34d.ilgiausiai buvo 52d. jau ejau pas gine,prirase tyrimu,nes ultragarsu ziurejo viskas gerai ,sakiau pradziai pabandysim taip paplanuot,jei greitu laiku nesigaus,eisiu tyrimus issamesnius darytis,gal kas sutrike g.gif  siandien man 24CD ir pradejau gadinti ka tik gautus OT 

Jei ciklai buna ir 34d ilgio tai gali buti ir per velu OT daryti.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 15, 11:30)
Jei ciklai buna ir 34d ilgio tai gali buti ir per velu OT daryti.

aha,zinau,kad galiu buti ir praziopsojusi si men smile.gif bet kaip pirma men,ir kadangi tik db gavau,tai pagadinsiu ir paziuresiu,o jau nuo kito men saziningai ir kantriai gaudysiu nuo anksciau rolleyes.gif o be to,cia retas atvejis kada 34d.vidutiniskai 40d. tai bus matyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 16 liepos 2010 - 10:36
QUOTE(westi @ 2010 07 16, 11:33)
aha,zinau,kad galiu buti ir praziopsojusi si men  smile.gif  bet kaip pirma men,ir kadangi tik db gavau,tai pagadinsiu ir paziuresiu,o jau nuo kito men saziningai ir kantriai gaudysiu nuo anksciau rolleyes.gif o be to,cia retas atvejis kada 34d.vidutiniskai 40d. tai bus matyt ax.gif

Jeigu ir šis ciklas apie 40dienų trukmės tai dar turėtumei spėti pagauti O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2010 07 16, 14:18)
Jeigu ir šis ciklas apie 40dienų trukmės tai dar turėtumei spėti pagauti O  mirksiukas.gif

mhm,labai tikiuosi mirksiukas.gif tik reikia kuo greiciau pasveikti,nes kaip tycia apsirgau,persalau schmoll.gif kad galetumem ND spet padaryt kai pagausiu O mirksiukas.gif
sekmes visom gaudanciom 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai visas tapusiomis mamytemis!!
As si menesi ne tik praziopsojau savo O nes pagal skaiciavimus ju nebuvo, matyt keliom dienom nusikele, plius mmm keliom dienom pavelavo,bet jos atejo su griausmu, mmm kaip mmm bet jau tas skausmas nelemtas, kaip kirminas raiciausi kol vaistai veikti pradejo, o tai man jau paauglyste, ech nelemta man,kad jos butu neskaudzios as viena is tu kuriu turi visada skaudeti 4u.gif

Esu girdejus is savo klasiokiu,kad skaumas mmm panasus i gimdymo, ar tai tiesa??? Na kiek skaiciau apie mmm jog per mmm atsiveria siek tiek gimda uztat ir skauda, vienos jaucia kitos nejaucia. Kaip sakiau man jau nuo paauglystes jos skaudzios, buna metuose viena diena,kad nuo skausmo visa isbalu,vos nepazaliuoju, kojos dreba, pykina, vidurius paleidzia, skausmas buna nepakeliamas nes skauda visa para ar net dvi. Nors kitais menesiais ne ka maziau buna, o skausmas laikosi nuo paros iki dvieju be perstojo. Esu atradus savo vaistukus, kurie nuiima skausma,be ju neisivaizduoju, nors informacijos lapelyje parasyta tik nestipriam skausmui malsinti, nors pavadinti nestipriu negaliu jei tos dienos ziauriai nualina, matyt paprasciausiai atradau savo organizmui skirtus,nes esu bandzius daktaru rasytus vaistus brangius kurie net nepadejo ir siaip ivairiausius, kaip nospas ir tt. Na dar tiko kontraceptikai, jie padeda,bet nenoriu visa gyvenima as ju gerti. Jei skausmas panasus, tai tada gimdysiu be vargo lotuliukas.gif nes kieviena menesi atrodo jog gimdyciau reikia viska istverti, aisku jei tai butu gimdymas tai tada kortom losciau zinociau,kad leliukas bus, o dabar nieko ir kentet reikia doh.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 17 liepos 2010 - 13:39
QUOTE(editukas23 @ 2010 07 17, 12:32)
Esu girdejus is savo klasiokiu,kad skaumas mmm panasus i gimdymo, ar tai tiesa???

MM skausmingos, nes susitraukineja gimda, jauciami spazmai. Saremiai- tai taip pat gimdos raumenu susitraukinejimai, taigi, esme ir mm skausmo ir gimdymo panasi. Bet stiprumas skiriasi zenkliai.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 17, 14:00)
MM skausmingos, nes susitraukineja gimda, jauciami spazmai. Saremiai- tai taip pat gimdos raumenu susitraukinejimai, taigi, esme ir mm skausmo ir gimdymo panasi. Bet stiprumas skiriasi zenkliai.

na turejus as kelis ciklus su mmm skausmingomis doh.gif Tai kad noreciau, kad tas skausmas nebutu labai daug stipresnis, nes tuomet tikrai galima is sveiko proto issikraustyti... blink.gif
Atsakyti
Niu va, ketvirta d. gadinu ir stebiu,kad antros juosteles ryskumas vis mazejantis ax.gif bet taip graziai vis po truputi blankesne darosi. Ar gali buti,kad rodo, jog O jau buvo? rolleyes.gif tiesiog noriu paklaust ar buna taip,kad po vis mazejancio ryskumo,kazkuria diena gali staigiai pasirodyti ir dvi ryskios? rolleyes.gif kadangi pirma men bandau,tai susimasciau g.gif o gal ir pries O taip graziai palaipsniui jei kasdien darai ryskeja, kol sulauki jau tos pacios ryskiausios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 07 17, 16:22)
o gal ir pries O taip graziai palaipsniui jei kasdien darai ryskeja, kol sulauki jau tos pacios ryskiausios? ax.gif

Logiška, kad iki įvyks O tos II juostelės ryškės tol kol bus abi vienodo ryškumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 07 17, 16:22)
Ar gali buti,kad rodo, jog O jau buvo? rolleyes.gif  tiesiog noriu paklaust ar buna taip,kad po vis mazejancio ryskumo,kazkuria diena gali staigiai pasirodyti ir dvi ryskios?

Gali buti, kad O jau apturejai. Taciau esu maciusi, kaip ciklo eigoje OT paryskeja, pablanksta, o po korio laiko parodo ryskutelius II. Dar priklauso nuo OT jautrumo. Kai kurioms merginoms OT jautresni buna per jautrus ir taip pravaidokliuoja tai ryskedami tai blankdami visa cikla.

Taip gali buti, kad OT po truputi ryskeja iki teigiamo, bet tai greiciau reiskia, kad OT per jautrus g.gif Nes siaip moters organizme hormonas LH yra ties zemiausia riba viso ciklo metu ir tik pries pat O staigiai sukyla, o ne po truputi jo gauseja. Staigiai sukiles, taip pat staigiai ir nusileidzia. Taigi, is esmes teisingiausia, jei OT nei ryskeja, nei blanksta- kad tu vaiduokliu kuo maziau butu. Kad butu atrba I, arba II.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 17 liepos 2010 - 19:03