Sveikinimai visas tapusiomis mamytemis!!
As si menesi ne tik praziopsojau savo O nes pagal skaiciavimus ju nebuvo, matyt keliom dienom nusikele, plius mmm keliom dienom pavelavo,bet jos atejo su griausmu, mmm kaip mmm bet jau tas skausmas nelemtas, kaip kirminas raiciausi kol vaistai veikti pradejo, o tai man jau paauglyste, ech nelemta man,kad jos butu neskaudzios as viena is tu kuriu turi visada skaudeti
Esu girdejus is savo klasiokiu,kad skaumas mmm panasus i gimdymo, ar tai tiesa??? Na kiek skaiciau apie mmm jog per mmm atsiveria siek tiek gimda uztat ir skauda, vienos jaucia kitos nejaucia. Kaip sakiau man jau nuo paauglystes jos skaudzios, buna metuose viena diena,kad nuo skausmo visa isbalu,vos nepazaliuoju, kojos dreba, pykina, vidurius paleidzia, skausmas buna nepakeliamas nes skauda visa para ar net dvi. Nors kitais menesiais ne ka maziau buna, o skausmas laikosi nuo paros iki dvieju be perstojo. Esu atradus savo vaistukus, kurie nuiima skausma,be ju neisivaizduoju, nors informacijos lapelyje parasyta tik nestipriam skausmui malsinti, nors pavadinti nestipriu negaliu jei tos dienos ziauriai nualina, matyt paprasciausiai atradau savo organizmui skirtus,nes esu bandzius daktaru rasytus vaistus brangius kurie net nepadejo ir siaip ivairiausius, kaip nospas ir tt. Na dar tiko kontraceptikai, jie padeda,bet nenoriu visa gyvenima as ju gerti. Jei skausmas panasus, tai tada gimdysiu be vargo
nes kieviena menesi atrodo jog gimdyciau reikia viska istverti, aisku jei tai butu gimdymas tai tada kortom losciau zinociau,kad leliukas bus, o dabar nieko ir kentet reikia