QUOTE(Gintatute @ 2010 07 13, 20:46)
Sveikutes,nu ka pareinu su savo klausimais
Taigi,as OT darausi dvieju rusiu ir siandienos rezultatai:
*clearblue parode sypsenele info.lapeli raso,kad O ivyks per 48val.
*juostinis is ebay (zalios spalvos,nezinau koks jautrumas) dar tikrai ne teigiamas,antra juostele yra bet blankesne uz kontroline,lapelyje raso jei teigiamas O ivyks per 24-36 val. Tai ka merginos manote?
Taigi,as OT darausi dvieju rusiu ir siandienos rezultatai:
*clearblue parode sypsenele info.lapeli raso,kad O ivyks per 48val.
*juostinis is ebay (zalios spalvos,nezinau koks jautrumas) dar tikrai ne teigiamas,antra juostele yra bet blankesne uz kontroline,lapelyje raso jei teigiamas O ivyks per 24-36 val. Tai ka merginos manote?
Tikriausiai OT yra skirtingo jautrumo. Be to, nematai, kokio ryskumo yra Clearblue juostele- galo nelabai skiriasi nuo ebaynio, ir uzprogramuota, kad jau tokiam ryskumum esant piestu sypsenele.
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 14, 08:45)
Sveikos, mergaites,
Si menesi pradejau OT gadinima.
Paprastai mano ciklas trunka 28 - 30 diena;
Pradejau OT gadinti 10 CD, tada 11 CD, 12 CD, o OT visiskai nieko nerodo - net menkiausio zenklo apie galima O.
Pagal visus skaiciavimus 14 CD man turetu ivykti ovuliacija, tai jau siandien man turetu parodyti teigiama OT? (siandien butu 13CD)
Jeigu jis tampa teigiamas para ar net dvi pries O?
Tik ir vakar is idejos gal turejo nors menkutis vaiduoklelis pasirodyti.. o dabar nieko
Kaip manot - cia viskas gerai ir reikia kantrybes tik dar?
Sorry, jeigu klausimas kvailas pasirode, - tiesiog visa tai darau pirma karta ir kyla daug klausimu
Si menesi pradejau OT gadinima.
Paprastai mano ciklas trunka 28 - 30 diena;
Pradejau OT gadinti 10 CD, tada 11 CD, 12 CD, o OT visiskai nieko nerodo - net menkiausio zenklo apie galima O.
Pagal visus skaiciavimus 14 CD man turetu ivykti ovuliacija, tai jau siandien man turetu parodyti teigiama OT? (siandien butu 13CD)
Jeigu jis tampa teigiamas para ar net dvi pries O?
Tik ir vakar is idejos gal turejo nors menkutis vaiduoklelis pasirodyti.. o dabar nieko
Kaip manot - cia viskas gerai ir reikia kantrybes tik dar?
Sorry, jeigu klausimas kvailas pasirode, - tiesiog visa tai darau pirma karta ir kyla daug klausimu
Gal pailgejo ciklas, toliau daryk- viska pagal instrukcijas juk atlieki (ne su rytiniu slapimu?). Ziuresi, ar tiesiog ciklas si karta ilgesnis, ar poovuliacine faze trumpoka.
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 14, 08:46)
mano paskutinis ciklas trumo 30 dienu. idomu kada tiketina, kad bus ovuliacija ?
Atimk 10-16dienu nuo galimu mm. Tiek paprastai trunka normali poovuliacine faze/ O geriausia ND kas 2-3dienas, tada O nepraleisi
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 14, 08:54)
Ir dar klausimelis;
Visur rasoma, kad OT geriausia atlikti 14-16 val ir pries tai 2-3 valandas negerus;
As visa diena dirbu ir OT galiu pasidaryti tik vakare - apie 21 - kartais ir 22 val. Ar tas laikas neiskraipo OT rezultatu?
Kai taip karsta isbuti 3 val. negerus gana sunku... ar stipriai itakoja OT rezultatus keletas gurksneliu vandens?
Papildyta:
Jeigu 30 dienu, kiek suprantu reiktu pradeti 14 CD pradeti darbuotis
Visur rasoma, kad OT geriausia atlikti 14-16 val ir pries tai 2-3 valandas negerus;
As visa diena dirbu ir OT galiu pasidaryti tik vakare - apie 21 - kartais ir 22 val. Ar tas laikas neiskraipo OT rezultatu?
Kai taip karsta isbuti 3 val. negerus gana sunku... ar stipriai itakoja OT rezultatus keletas gurksneliu vandens?
Papildyta:
Jeigu 30 dienu, kiek suprantu reiktu pradeti 14 CD pradeti darbuotis
21-22val OT jau veloka...
Keletas gurgsneliu vandens rezultatu neiskraipys, bet stenkis nepadauginti.