Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(Gintatute @ 2010 07 13, 20:46)
Sveikutes,nu ka pareinu su savo klausimais  biggrin.gif
Taigi,as OT darausi dvieju rusiu ir siandienos rezultatai:
*clearblue parode sypsenele  smile.gif  info.lapeli raso,kad O ivyks per 48val.
*juostinis is ebay (zalios spalvos,nezinau koks jautrumas) dar tikrai ne teigiamas,antra juostele yra bet blankesne uz kontroline,lapelyje raso jei teigiamas O ivyks per 24-36 val. Tai ka merginos manote?

Tikriausiai OT yra skirtingo jautrumo. Be to, nematai, kokio ryskumo yra Clearblue juostele- galo nelabai skiriasi nuo ebaynio, ir uzprogramuota, kad jau tokiam ryskumum esant piestu sypsenele.
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 14, 08:45)
Sveikos, mergaites,

Si menesi pradejau OT gadinima.
Paprastai mano ciklas trunka 28 - 30 diena;
Pradejau OT gadinti 10 CD, tada 11 CD, 12 CD, o OT visiskai nieko nerodo - net menkiausio zenklo apie galima O.

Pagal  visus skaiciavimus 14 CD man turetu ivykti ovuliacija, tai jau siandien man turetu parodyti teigiama OT? (siandien butu 13CD)
Jeigu jis tampa teigiamas para ar net dvi pries O?

Tik ir vakar is idejos gal turejo nors menkutis vaiduoklelis pasirodyti.. o dabar nieko  g.gif

Kaip manot - cia viskas gerai ir reikia kantrybes tik dar?
Sorry, jeigu klausimas kvailas pasirode, - tiesiog visa tai darau pirma karta ir kyla daug klausimu  blush2.gif

Gal pailgejo ciklas, toliau daryk- viska pagal instrukcijas juk atlieki (ne su rytiniu slapimu?). Ziuresi, ar tiesiog ciklas si karta ilgesnis, ar poovuliacine faze trumpoka.
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 14, 08:46)
mano paskutinis ciklas trumo 30 dienu. idomu  kada tiketina, kad bus ovuliacija ?

Atimk 10-16dienu nuo galimu mm. Tiek paprastai trunka normali poovuliacine faze/ O geriausia ND kas 2-3dienas, tada O nepraleisi 4u.gif

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 14, 08:54)
Ir dar klausimelis;
Visur rasoma, kad OT geriausia atlikti 14-16 val ir pries tai 2-3 valandas negerus;

As visa diena dirbu ir OT galiu pasidaryti tik vakare - apie 21 - kartais ir 22 val. Ar tas laikas neiskraipo OT rezultatu?
Kai taip karsta isbuti 3 val. negerus gana sunku... ar stipriai itakoja OT rezultatus keletas gurksneliu vandens?  4u.gif  blush2.gif
Papildyta:
Jeigu 30 dienu, kiek suprantu reiktu pradeti 14 CD pradeti darbuotis  4u.gif

21-22val OT jau veloka...

Keletas gurgsneliu vandens rezultatu neiskraipys, bet stenkis nepadauginti.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 14, 10:39)
21-22val OT jau veloka...

Keletas gurgsneliu vandens rezultatu neiskraipys, bet stenkis nepadauginti.

O kaip ta OT pasidaryti jeigu tik velai namo gristu? sad.gif Negi darbe darytis? lotuliukas.gif
Kaip jus mergaites darot?
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 14, 09:45)
O kaip ta OT pasidaryti jeigu tik velai namo gristu? sad.gif Negi darbe darytis?  lotuliukas.gif

Nagi nusinesk i darba plastmasini indeli ir i ji pasysiok, ikisk juosele, ispilk is puodelio sysiu, isskalauk, palauk kol juostele isdzius ir vertink wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 14, 10:48)
Nagi nusinesk i darba plastmasini indeli ir i ji pasysiok, ikisk juosele, ispilk is puodelio sysiu, isskalauk, palauk kol juostele isdzius ir vertink wink.gif

Reikes taip ir padaryti ax.gif Aciu uz info smile.gif reikes gaudyt gandrus ax.gif
Atsakyti
Kada pradėti tyrimą?
Nusistatykite savo menstruacinio ciklo trukmę (t.y., dienų skaičius nuo mėnesinių pirmos dienos iki sekančių mėnesninių pirmos dienos minus 1 diena). Tada pagal žemiau pateiktą lentelę nusistatykite, kada pradėti tirtis. Tyrimas atliekamas kasdien, kol nustatoma LH banga.

Jūsų ciklo trukmė/Tyrimo pradžios diena
21 diena/5 diena
22 dienos / 6 diena
23 dienos / 7 diena
24 dienos / 8 diena
25 dienos / 9 diena
26 dienos / 10 diena
27 dienos / 11 diena
28 dienos / 12 diena
29 dienos / 13 diena
30 dienų / 14 diena
31 diena / 15 diena
32 dienos / 16 diena
33 dienos / 17 diena
34 dienos / 18 diena
35 dienos / 19 diena
36 dienos / 20 diena
37 dienos / 21 diena
38 dienos / 22 diena
Atsakyti
as tai ir darbe OT pasidarydavau, indukas slapimui ir pats OT kuo puikiausiai tilpdavo i svarko kisene, nueidavau i WC ir ten pasidarydavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 14, 11:39)
Tikriausiai OT yra skirtingo jautrumo. Be to, nematai, kokio ryskumo yra Clearblue juostele- galo nelabai skiriasi nuo ebaynio, ir uzprogramuota, kad jau tokiam ryskumum esant piestu sypsenele.

clearblue panasiai kaip ir ebay,gal siek tiek ryskesne,bet visvien ne tokia ryski kaip kontroline,tai tikriausiai dar neigiamas g.gif ziuresim kas siandien cia bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 07 14, 15:21)
clearblue panasiai kaip ir ebay,gal siek tiek ryskesne,bet visvien ne tokia ryski kaip kontroline,tai tikriausiai dar neigiamas  g.gif  ziuresim kas siandien cia bus  ax.gif

Svarbu, ar vienodo jautrumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 07 13, 20:46)
Sveikutes,nu ka pareinu su savo klausimais  biggrin.gif
Taigi,as OT darausi dvieju rusiu ir siandienos rezultatai:
*clearblue parode sypsenele  smile.gif  info.lapeli raso,kad O ivyks per 48val.
*juostinis is ebay (zalios spalvos,nezinau koks jautrumas) dar tikrai ne teigiamas,antra juostele yra bet blankesne uz kontroline,lapelyje raso jei teigiamas O ivyks per 24-36 val. Tai ka merginos manote?

na pagal valandu aprasyma, kada vyks O tai ir gaunasi, jog clearblue turetu jau buti teigiamas diena anksciau, nei ebayjine juostele
Atsakyti

Atimk 10-16dienu nuo galimu mm. Tiek paprastai trunka normali poovuliacine faze/ O geriausia ND kas 2-3dienas, tada O nepraleisi 4u.gif

Aciu uz atsakyma smile.gif
na su tais ND visaip buna, taciau vasara, vaziavimai i gmata doh.gif + vyras alaus isgeria, o as tada sakau STOP doh.gif

Taip ir iseina:) ir si karta su baidarem isplaukiam per mano vaisingas dienas lotuliukas.gif na palapine irgi tiks, kazi kaip su tuo alum reikes g.gif

reikes dar ir laiko rasti gamtoj OT gadinimui ............ tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos,
jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif su vyru nusprendeme,kad jau laikas sukti gandrui lizdeli wub.gif
trumpai apibudinsiu savo situacija-ciklo trukme pati ivairiausia,trumpiausiai 34d.ilgiausiai buvo 52d. jau ejau pas gine,prirase tyrimu,nes ultragarsu ziurejo viskas gerai ,sakiau pradziai pabandysim taip paplanuot,jei greitu laiku nesigaus,eisiu tyrimus issamesnius darytis,gal kas sutrike g.gif siandien man 24CD ir pradejau gadinti ka tik gautus OT mirksiukas.gif manau,kai ciklas toks nereguliarus,gali buti pats tas, bus matyt ax.gif parode kontroline ir neryskia kita juostele. SEKMES VISOMS GADINANCIOMS OT :mirksiukas

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 06 07, 17:07)
Sveikos OT gadintojos,buvau siandien pas gine,patvirtino mano  nestuke.gif ,tai gaudykit  4u.gif  4u.gif

didziausi sveikinimai!!! thumbup.gif ir kad tik visom pavyktu pagauti mirksiukas.gif

QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 07, 20:19)
o ji nezinodama apie  nestuke.gif  vis versdavo vyra ND daryti  lotuliukas.gif  thumbup.gif  doh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(rokeda @ 2010 07 01, 14:07)
Aciu uz sveikinimus.
Siandien dar viena NT pasidariau. Taip, irgi parode II.

sveikinimai!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 14, 08:45)
Sveikos, mergaites,

Si menesi pradejau OT gadinima.
Paprastai mano ciklas trunka 28 - 30 diena;
Pradejau OT gadinti 10 CD, tada 11 CD, 12 CD, o OT visiskai nieko nerodo - net menkiausio zenklo apie galima O.

Pagal  visus skaiciavimus 14 CD man turetu ivykti ovuliacija, tai jau siandien man turetu parodyti teigiama OT? (siandien butu 13CD)
Jeigu jis tampa teigiamas para ar net dvi pries O?

Tik ir vakar is idejos gal turejo nors menkutis vaiduoklelis pasirodyti.. o dabar nieko  g.gif

Kaip manot - cia viskas gerai ir reikia kantrybes tik dar?
Sorry, jeigu klausimas kvailas pasirode, - tiesiog visa tai darau pirma karta ir kyla daug klausimu  blush2.gif

sveika, man tas pats O net nepagavau si men, nors praeita men viskas atitiko it jas pagavau laiku, tai net nezinau, gal ankciau buvo,gal nusikele arba isvis nebuvo 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 07 14, 09:45)
O kaip ta OT pasidaryti jeigu tik velai namo gristu? sad.gif Negi darbe darytis?  lotuliukas.gif

Jei kitaip neiseitu zimoma daryciaus darbe, jokiu nepatogumu nesukeltu, na ten del keliu minuciu nieko tokio, nebent darbas kasoje ir negali pabek ta minute, tada jau sudetingiau. Bet bandyk, kad iseitu, o jei uzsinoretum ta valanda i tuoleta? juk kenteti negali ilgai, o tai uztruks tik kelios minutes ax.gif
Atsakyti