Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(pasislėpkim @ 2010 07 12, 11:46)
Noriu paklausti eksperčių, ar galima pasitikėti testeriais pirktais per ebay? g.gif Kiek jie turėtų kainuoti?
Radau 30 OT + 10 jautrių NT už $6. Ar čia normali kaina?

Dėkui iš anksto 4u.gif

Dauguma ebejinius naudojam- tinka ir patinka. Tik kad bent jau as stengiuosi, kad siuntejas butu is UK, o be to, man naujiena, kad jau yra tokiu jautriu OT- "mano laikais" jautriausi buvo 15miU/ml jautrumo.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 12, 12:42)
Dauguma ebejinius naudojam- tinka ir patinka. Tik kad bent jau as stengiuosi, kad siuntejas butu is UK, o be to, man naujiena, kad jau yra tokiu jautriu OT- "mano laikais" jautriausi buvo 15miU/ml jautrumo.

O dėl mano nurodytos kainos ką pasakytumėt? Ar ne per pigu už tiek testų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 07 12, 12:47)
O dėl mano nurodytos kainos ką pasakytumėt? Ar ne per pigu už tiek testų? g.gif

Normali kaina perkant per ebay urmu wink.gif Niekada nepirkau is pardaveju doleriais bet svarais ten maximum 5 mokedavau uz 20 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 12, 12:42)

Sveikute, mano vyras man irgi uzsake is ebey ir nenusivyliau, aisku buna ir isimciu kaip kam pasitaiko, mes is to zmogaus kur pirkom tai geri, ju buvo 25 vnt jei neklystu 4 svarai, o siuntinys buvo vietinis po uk.
Atsakyti
Zydros akys
parasiau Jums vakar sms, bet negavau atsakymo gal dezute pamanaiu pilna blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,nu ka pareinu su savo klausimais biggrin.gif
Taigi,as OT darausi dvieju rusiu ir siandienos rezultatai:
*clearblue parode sypsenele smile.gif info.lapeli raso,kad O ivyks per 48val.
*juostinis is ebay (zalios spalvos,nezinau koks jautrumas) dar tikrai ne teigiamas,antra juostele yra bet blankesne uz kontroline,lapelyje raso jei teigiamas O ivyks per 24-36 val. Tai ka merginos manote?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 07 13, 20:46)
Sveikutes,nu ka pareinu su savo klausimais  biggrin.gif
Taigi,as OT darausi dvieju rusiu ir siandienos rezultatai:
*clearblue parode sypsenele  smile.gif  info.lapeli raso,kad O ivyks per 48val.
*juostinis is ebay (zalios spalvos,nezinau koks jautrumas) dar tikrai ne teigiamas,antra juostele yra bet blankesne uz kontroline,lapelyje raso jei teigiamas O ivyks per 24-36 val. Tai ka merginos manote?

sveikutes, na kaip kiekvienam pavyksta nusipirkt, laimes dalykas, as is ebay pirkau ir is vaistines, noredama isitikinti sugadinau skirtingos firmos, abu buvo lb ryskus ir teigiami 4u.gif ax.gif Tai kokybe nenusivyliau nors tikejausi, jog gali buti nekokybiskas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as isigyjau OT, gal pasidalintumete patirtimi kuria ciklo diena pradedate juos daryti? Dabar man mmm, jos trunka 5d. tai iskart joms pasibaigus griebtis OT?
Ana men 14CD buvau pas gine, pasake, kad ovuliacija jau ivykus, Ciklas sviruoja nuo 24 iki 31d.
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2010 07 14, 08:32)
Ir as isigyjau OT, gal pasidalintumete patirtimi kuria ciklo diena pradedate juos daryti? Dabar man mmm, jos trunka 5d. tai iskart joms pasibaigus griebtis OT?
Ana men 14CD buvau pas gine, pasake, kad ovuliacija jau ivykus, Ciklas sviruoja nuo 24 iki 31d.

Va cia viskas gana aisku: http://www.eurotesta...x.php?id=0-75-0
Jei ciklas 24-31d. turetum skaiciuoti nuo 24d ciklo (t.y. trumpiausio) tai gadinti testukus pradet nuo 8 c.d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 liepos 2010 - 07:46
Sveikos, mergaites,

Si menesi pradejau OT gadinima.
Paprastai mano ciklas trunka 28 - 30 diena;
Pradejau OT gadinti 10 CD, tada 11 CD, 12 CD, o OT visiskai nieko nerodo - net menkiausio zenklo apie galima O.

Pagal visus skaiciavimus 14 CD man turetu ivykti ovuliacija, tai jau siandien man turetu parodyti teigiama OT? (siandien butu 13CD)
Jeigu jis tampa teigiamas para ar net dvi pries O?

Tik ir vakar is idejos gal turejo nors menkutis vaiduoklelis pasirodyti.. o dabar nieko g.gif

Kaip manot - cia viskas gerai ir reikia kantrybes tik dar?
Sorry, jeigu klausimas kvailas pasirode, - tiesiog visa tai darau pirma karta ir kyla daug klausimu blush2.gif

Atsakyti
mano paskutinis ciklas trumo 30 dienu. idomu kada tiketina, kad bus ovuliacija ?

nes sunku su tais planavimais atostogu metu ax.gif
Atsakyti
Ir dar klausimelis;
Visur rasoma, kad OT geriausia atlikti 14-16 val ir pries tai 2-3 valandas negerus;

As visa diena dirbu ir OT galiu pasidaryti tik vakare - apie 21 - kartais ir 22 val. Ar tas laikas neiskraipo OT rezultatu?
Kai taip karsta isbuti 3 val. negerus gana sunku... ar stipriai itakoja OT rezultatus keletas gurksneliu vandens? 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 14, 09:46)
mano paskutinis ciklas trumo 30 dienu. idomu  kada tiketina, kad bus ovuliacija ?

nes sunku su tais planavimais atostogu metu  ax.gif

Jeigu 30 dienu, kiek suprantu reiktu pradeti 14 CD pradeti darbuotis 4u.gif
Atsakyti