Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(rokeda @ 2010 06 30, 14:14)
Skaiciau skaiciau apie O ir OT. Turbut kokias tris SM temas perverciau. Nusipirkau, pabandziau. Nemazai del ND pasistengem. O siandien NT parode II. Tiesa, vienas blankus, tai vel leksiu i vaistine pakartojimui pirkti.
Sekmes visoms!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau jei parode vadinasi pasiseke , lengvo nesiojimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif sveikinu imesk foto wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal Jus zinote, kas is visiems pazistamos forumietes pirko OT - kokio jie jautrumo? Niekur ant ju paciu nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2010 06 30, 20:13)
Merginos, gal Jus zinote, kas is visiems pazistamos forumietes pirko OT - kokio jie jautrumo? Niekur ant ju paciu nerandu.

dazniausiai buna arba 20 arba 30, o kuriuos tu turi? sviesisi zalius ar tamsiai?
Atsakyti
Merginos, gal galite parasyti mamytes nika is kurios perkate OT testukus.

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 06 30, 22:11)
dazniausiai buna arba 20 arba 30, o kuriuos tu turi? sviesisi zalius ar tamsiai?

Kazkokius tamsiai melynus (pati juostele), firma parasyta "Egens"

Na tiek to. Tiesiog labai bijau praziopsoti O.
Atsakyti
Rokeda sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2010 06 30, 21:19)
Kazkokius tamsiai melynus (pati juostele), firma parasyta "Egens"

Na tiek to. Tiesiog labai bijau praziopsoti O.

g.gif tokiu nzn, negaliu padeti, o tu pabandyk tos forumietes paklaust kokio jautrumo jie. Man atrodo bus nejautrus, bet cia tik mano spelione. o del O nebijok, reguliariai atlikinekit ND kas antra kas trecia diena ir viskas bus gerai mirksiukas.gif o ypac kai OT prades vaiduokliuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 01, 08:09)
g.gif  tokiu nzn, negaliu padeti, o tu pabandyk tos forumietes paklaust kokio jautrumo jie. Man atrodo bus nejautrus, bet cia tik mano spelione.  o del O nebijok, reguliariai atlikinekit ND kas antra kas trecia diena ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif  o ypac kai OT prades vaiduokliuot  mirksiukas.gif

Vat, pas mane lygiai tokie pat, kaip pas mimoza 3 psl. nufotkinti.
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 06 30, 22:56)
Rokeda sveikinimai  wub.gif  4u.gif

Aciu uz sveikinimus.
Siandien dar viena NT pasidariau. Taip, irgi parode II.
Dabar reikia sulaukti eiles pas ginekologe.
Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokeda @ 2010 06 30, 15:14)
Skaiciau skaiciau apie O ir OT. Turbut kokias tris SM temas perverciau. Nusipirkau, pabandziau. Nemazai del ND pasistengem. O siandien NT parode II. Tiesa, vienas blankus, tai vel leksiu i vaistine pakartojimui pirkti.
Sekmes visoms!

Sveikinuuuu thumbup.gif Jega,kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif Dabar kad tik gine patvirtintu kad viskas ok ir aukit stipruciai bei sveikuciai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na stai parsivilko mano mmm,kazko trumpas sis ciklas tik 26d. tai kokia 10cd jau pradesiu ir as gadint OT ax.gif
Atsakyti