Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(zylutes @ 2010 06 29, 16:35)
sveikutes atlekiu pasigirti su II jetau kaip sokinejau kai pamaciau jau tikrai netikejua kad bus kas gero,vadinai visi mano "pojuciai" nieko verti,seniai reikejo OT darytis doh.gif bet vistiek jega clap.gif  assa.gif  assa.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif
o kiek dienu po teigiamo dar reikia juos darytis? g.gif  blush2.gif

sveikinimai dideliausi 4u.gif o po teigiamo tai kaip kas nori taip tas daro, dazniausiai kita diena jau blanksta tai ir nebeapsimoka daryt, bet idomumo deliai kelias dienas gali pasidaryti ir ziureti kas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 06 29, 13:46)
Taip, geltonkunis rodo, kad O ivykus.

Jei nereraso jautrumo, tai matyt nejautrus. Perkant svarbu I tai atkreipt demesi ir neaiskiu geriau nepirkt.", nes matai, kas gaunasi. Jie net ir vaiduokliu nerode? Bandyk ieskot jautriausiu.

As turiu tuos clearblue,kur rodo sypsenele jei teigiamas,bet ant ju jautrumo ir nera g.gif Maniau,kad sitie tikrai geri turetu buti...

Zylute sveikinu 4u.gif Tai greit ND daryt reik,o ne apie kitus OT galvot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zylutes @ 2010 06 29, 18:35)
sveikutes atlekiu pasigirti su II jetau kaip sokinejau kai pamaciau jau tikrai netikejua kad bus kas gero,vadinai visi mano "pojuciai" nieko verti,seniai reikejo OT darytis doh.gif bet vistiek jega clap.gif  assa.gif  assa.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif
o kiek dienu po teigiamo dar reikia juos darytis? g.gif  blush2.gif

biggrin.gif Pas jus tiek dziaugsmo lyg butumet II pamacius ant NT thumbup.gif
Sekmingu ND mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
cia rimtai teigiamas?
Atsakyti
QUOTE(zylutes @ 2010 06 29, 18:11)
user posted image
cia rimtai teigiamas?

Panasu, kad taip smile.gif dabar jau nd nepraleiskit wink.gif dar ryt pagadink ot.
Atsakyti
o pvz mano OT instrukcijoje parasyta, jog tinkamas laikas darytis nuo 10:00 iki 20:00 val. tai as pvz darau 11 val. nes ryte isgeriu kavos ir papusryciauju iki 8:30 ir tada iki 11 nei WC, nei skysciu g.gif man taip patogiausia..
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 06 29, 17:09)
sveikinimai dideliausi  4u.gif  o po teigiamo tai kaip kas nori taip tas daro, dazniausiai kita diena jau blanksta tai ir nebeapsimoka daryt, bet idomumo deliai kelias dienas gali pasidaryti ir ziureti kas bus  mirksiukas.gif

thumbup.gif

QUOTE(Gintatute @ 2010 06 29, 17:25)
As turiu tuos clearblue,kur rodo sypsenele jei teigiamas,bet ant ju jautrumo ir nera  g.gif Maniau,kad sitie tikrai geri turetu buti...

Zylute sveikinu  4u.gif  Tai greit ND daryt reik,o ne apie kitus OT galvot  mirksiukas.gif

friends.gif einu M Bpamaitinsiu ir ziuresim gal kas iseis lotuliukas.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 29, 17:40)
biggrin.gif  Pas jus tiek dziaugsmo lyg butumet II pamacius ant NT thumbup.gif
Sekmingu ND mirksiukas.gif

thumbup.gif:
geda2: ir as taip pagalvojau kas bus kai NT II parodys girdes visa Lietuva mano saukima blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(zylutes @ 2010 06 29, 21:52)

geda2:  ir as taip pagalvojau kas bus kai NT II parodys girdes visa Lietuva mano saukima blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  friends.gif  friends.gif

ir tegu girdi, kad tik NT parodytu II mirksiukas.gif geros emocijos visada gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikeo nesupratau kaip ka daryt paaiškinkit prašau..
Atsakyti
QUOTE(Agnete191 @ 2010 06 30, 12:43)
Nikeo nesupratau kaip ka daryt paaiškinkit prašau..

http://www.rapipreg....x.php?id=0-42-0

http://www.rapipreg....x.php?id=0-75-0
pakankamai aiskiai viskas parasyta wink.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau apie O ir OT. Turbut kokias tris SM temas perverciau. Nusipirkau, pabandziau. Nemazai del ND pasistengem. O siandien NT parode II. Tiesa, vienas blankus, tai vel leksiu i vaistine pakartojimui pirkti.
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(rokeda @ 2010 06 30, 15:14)
Skaiciau skaiciau apie O ir OT. Turbut kokias tris SM temas perverciau. Nusipirkau, pabandziau. Nemazai del ND pasistengem. O siandien NT parode II. Tiesa, vienas blankus, tai vel leksiu i vaistine pakartojimui pirkti.
Sekmes visoms!

thumbup.gif SVEIKINIMAI ir kad NT II vis rysketu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti