Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(neirida @ 2010 06 27, 13:08)
na merginos as vel pas jus, nebesuprantu savo OT, jie man kiekviena diena teigiami. Ciklas mano 30-32 dienos. OT jautrus, gal reik kita cikla maziau jautrius pirkt. Paziurekit pasakykit savo nuomone kada jau tikri teigiamas g.gif

user posted image
user posted image
pagal BT tai jau tuejo but O

Sitie testukai vertinami grieztai per 5 min, max per 10 min toliau jie turi keliauti siuksledezen. Cia ne taip, kaip tie is interneto ryskeja ilgai ilgai, o isdziuve nepasikeicia.
sie ovucard geri ir labai jautrus, bet jie vertinami, o taip pat ir fotografuojami max per 10 min. As juos patikrinau su savo vyro slapimu - pradzioje nieko nerode, bet isdziuvus jis pasidare teigiamas. Taigi, ka tu rodai yra visai netikslu, turi prisiminti, kaip jie ryskejo per 5 min. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 27 birželio 2010 - 17:54
QUOTE(Linutas @ 2010 06 27, 17:53)
Sitie testukai vertinami grieztai per 5 min, max per 10 min toliau jie turi keliauti siuksledezen. Cia ne taip, kaip tie is interneto ryskeja ilgai ilgai, o isdziuve nepasikeicia.
sie ovucard geri ir labai jautrus, bet jie vertinami, o taip pat ir fotografuojami max per 10 min. As juos patikrinau su savo vyro slapimu - pradzioje nieko nerode, bet isdziuvus jis pasidare teigiamas. Taigi, ka tu rodai yra visai netikslu, turi prisiminti, kaip jie ryskejo per 5 min.  mirksiukas.gif

aaa, tada aisku 4u.gif aciu uz info tada 17CD teigiamas. Sito tai nezinojau. Dar karteli aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 06 27, 18:12)

Sveikos,noreciau i jusu bureli  blush2.gif  turiu testuku,jau bandziau pora men.bet nieko jie man nerode  g.gif  turiu dvieju rusiu clearblue ir dar kazkokiu juosteliniu is ebay. tik jautrumo nerandu niekur parasyto  ax.gif BT taip pat matuoju

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Linutas tada jei maniškiai iš ebaj tie kur ilgai džiūsta tai juos galima vertinti ir po pusvalandžio?ar jau ne? nes nuo 8CD darau ir jie tik blanksta dar 8CD atsirado antra juostele neryski o jau vakar kai buvo 12CD jos isvis jau net po keliu val neatsirado tik riebusI jauciu kad teks vel VK saskaitas papildyti,kazin gali buti kad O dingo? g.gif doh.gif na gal ir gerai nors viena problema turesiu o tai nieko neranda visada,man prolaktina ir progesterona tik ir tyre viena karta viskas buvo gerai tai kitu hormonu ir netyre tada jau LP dare ir nieko nerado,gali buti kad užtaikė ant to ciklo kai tas kiekis hormonų geras buvo o kitais ciklais jis negeras buna ir net O neįvyksta? g.gif bet kad ir echoskopiju metu matydavo kad jau ant O kiaušinėlis susiformavęs g.gif na jau net nezinau kokios man gines reikia kad taip užsiimtu giliai zvelgti i viska doh.gif
Atsakyti
Zylute manau neskubek dar daryt isvadu mirksiukas.gif Koks tavo ciklas? Manau dar turetu pasirodyt du riebus bruksneliai 4u.gif
O man kaip tik arteja mmm,ir po ju ... laukiu nesulaukiu kada pradesiu vel OT gadint biggrin.gif
Atsakyti
ginasute, ieskok jautriauusiu ot- 15miU/ml jautrumo. Ar matuoji pagal taisykles- 2val negerus, su popietiniu (ne rytiniu, kaip nt!!) slapimu? Jei ir jautrus ot nerodo, patarciau issitirti hormonus. Ka bt sako? Ar matosi dvifaziskumas?

Zylute, 12cd dar nelaikas nerimauti, kad nera O. Toliau kantriai daryk ot. Arba gal tikrai lh banga si cikle tau buvo iskart po mm ir jau esi po O?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 28 birželio 2010 - 11:54
QUOTE(Gintatute @ 2010 06 28, 11:07)
Zylute manau neskubek dar daryt isvadu  mirksiukas.gif Koks tavo ciklas? Manau dar turetu pasirodyt du riebus bruksneliai  4u.gif 
O man kaip tik arteja mmm,ir po ju ... laukiu nesulaukiu kada pradesiu vel OT gadint  biggrin.gif

klausau biggrin.gif
QUOTE(Selva @ 2010 06 28, 11:51)
ginasute, ieskok jautriauusiu ot- 15miU/ml jautrumo. Ar matuoji pagal taisykles- 2val negerus, su popietiniu (ne rytiniu, kaip nt!!) slapimu? Jei ir jautrus ot nerodo, patarciau issitirti hormonus. Ka bt sako? Ar matosi dvifaziskumas?

Zylute, 12cd dar nelaikas nerimauti, kad nera O. Toliau kantriai daryk ot. Arba gal tikrai lh banga si cikle tau buvo iskart po mm ir jau esi po O?

thumbup.gif paziuresim kas cia bus iki galo g.gif ot tai pravalas butu jei O butu buve pacioje pradzioje tada jau tikrai nebutu uzkibe nes nebutu nuo ko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 06 28, 12:51)

O kur ta jautruma raso,nes ant maniskiu neradau g.gif Matavau pagal taisykles viena men,kazko nieko nerode,o si men rytais apie 10val.ir nieko nerode schmoll.gif
BT normali,dvifaze,rodo O. kai buvau pas gine,sake O vyksta,nes geltonkunis buvo ar kazkas ten doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Norėčiau prisijungti prie jūsų smile.gif Jau užsisakiau OT, turėčiau gauti rytoj ir jau pradėsiu gadinit smile.gif
Tikiuosi viskas pavyks gerai, nes darysiu tai primą kartą smile.gif
Dar norėjau jūsų paklausti, ar būtinai reikia pasidaryti testą 14-17 val? Gal galima ir kokia 18 ar 19val.? Nes kažkaip nesinori daryti testukų darbe...
Atsakyti
QUOTE(Midnattssola @ 2010 06 29, 11:15)
Sveikos merginos  4u.gif
Norėčiau prisijungti prie jūsų smile.gif Jau užsisakiau OT, turėčiau gauti rytoj ir jau pradėsiu gadinit smile.gif
Tikiuosi viskas pavyks gerai, nes darysiu tai primą kartą smile.gif
Dar norėjau jūsų paklausti, ar būtinai reikia pasidaryti testą 14-17 val? Gal galima ir kokia 18 ar 19val.? Nes kažkaip nesinori daryti testukų darbe...

sveika prisijungus 4u.gif tiesiog yra tokios rekomendacijos 14-17, bet gali ir 18-19 val daryti, tik daryk visada tokiu pat metu ir priestai negerk ir neik i wc mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 06 28, 11:42)
O kur ta jautruma raso,nes ant maniskiu neradau  g.gif  Matavau pagal taisykles viena men,kazko nieko nerode,o si men rytais apie 10val.ir nieko nerode  schmoll.gif
BT normali,dvifaze,rodo O. kai buvau pas gine,sake O vyksta,nes geltonkunis buvo ar kazkas ten  doh.gif

Taip, geltonkunis rodo, kad O ivykus.

Jei nereraso jautrumo, tai matyt nejautrus. Perkant svarbu I tai atkreipt demesi ir neaiskiu geriau nepirkt.", nes matai, kas gaunasi. Jie net ir vaiduokliu nerode? Bandyk ieskot jautriausiu.
Atsakyti
sveikutes atlekiu pasigirti su II jetau kaip sokinejau kai pamaciau jau tikrai netikejua kad bus kas gero,vadinai visi mano "pojuciai" nieko verti,seniai reikejo OT darytis doh.gif bet vistiek jega clap.gif assa.gif assa.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
o kiek dienu po teigiamo dar reikia juos darytis? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylutes: 29 birželio 2010 - 16:36