Siaip tai yra net kontrsceptiniu tableciu gaminamu vien progesterono pagrindu aisku, jos geriamos nuo 1cd, bet sakyti, kad D 100% neslopins O yra neteisinga. D neslopina O, jei pradedamas gerti po O cia jau 100% garantija.
Beje, teigiamas OT negatantuoja, kad O 100% ivyks
O nt daryt geriausia nuo 12dpo, bet priklauso ir nuo nt jautrumo.
Geriancioms D patariama pries ji nutraukian isitikint, nescia, ar ne, nes nutraukimas nestumo atveju gali sukelti persileidima.
idomu ar D gali itakoti OT rodmenis ?
tieisog man OT jau 5 dienas is eiles rodo II juosteles. kotroline nera ryzkesne uz, taciau abi ryzkios. Ir praejus tiek dienu ji neblanksta
cia jau skaiciau, kad kazkam taip yra buve. idomu kuo baigesi ?
visai pasimeciau
na merginos as vel pas jus, nebesuprantu savo OT, jie man kiekviena diena teigiami. Ciklas mano 30-32 dienos. OT jautrus, gal reik kita cikla maziau jautrius pirkt. Paziurekit pasakykit savo nuomone kada jau tikri teigiamas
pagal BT tai jau tuejo but O
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 27, 13:18)
tieisog man OT jau 5 dienas is eiles rodo II juosteles. kotroline nera ryzkesne uz, taciau abi ryzkios. Ir praejus tiek dienu ji neblanksta
visai pasimeciau
visai pasimeciau
Pas mane taip buvo,kad pagal OT po keliu dienu vel sulaukiau antros O
O ciklas baigesi mmm
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 06 27, 15:08)
na merginos as vel pas jus, nebesuprantu savo OT, jie man kiekviena diena teigiami. Ciklas mano 30-32 dienos. OT jautrus, gal reik kita cikla maziau jautrius pirkt. Paziurekit pasakykit savo nuomone kada jau tikri teigiamas
As sakyciau, kas 18-19 CD...
Neteko tokiu testuku matyt gal perjautrus
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 27, 13:42)
Pas mane taip buvo,kad pagal OT po keliu dienu vel sulaukiau antros O
O ciklas baigesi mmm
Papildyta:
O ciklas baigesi mmm
Papildyta:
as naudoju situos
bet anksciau taip nebuvo. Nu dabar su kiekviena diena jie man visi panaseja. Seip 17 CD buvo gan ryskus . 18CD po 5min buvo netoks bet kai isdziuvo isryskejo, o siandien vel akivaizdziai T ryskesnis uz C nu nebesuprantu
QUOTE(neirida @ 2010 06 27, 14:08)
mano OT lygiai tokie patys norejau imesti foto, bet kazkaip nelabai kokybiska foto iseina
idomu, ka tai galetu reiksti:)
As BT nematuoju, bet pagal arbor mikroskopa viskas su OT sutampa. Speju hormonai sutrike
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 27, 13:48)
mano OT lygiai tokie patys norejau imesti foto, bet kazkaip nelabai kokybiska foto iseina
As BT nematuoju, bet pagal arbor mikroskopa viskas su OT sutampa. Speju hormonai sutrike
o kas tas arbor mikroskopas? 2:tai reikia matyt hormonus tirtis ania? nes gi neturetu taip but
QUOTE(neirida @ 2010 06 27, 14:53)
o kas tas arbor mikroskopas? 2:tai reikia matyt hormonus tirtis ania? nes gi neturetu taip but
Arbor mikroskopas pagal seiliu kristalizacija parodo vaisingas dienas:).Jei per mikroskopa matai paparti-vaisingos
jei akmenukus-nevaisingos
http://www.arborita.com/
As sulauksiu mm, ir jei kita cikla vel OT rodis II, eisiu vel pas gine
p.s. dar idomumo delei OT viena dariau ryte, o ita vakare, vistiek tas apts rezultatas buvo
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 27, 14:42)
Arbor mikroskopas pagal seiliu kristalizacija parodo vaisingas dienas:).Jei per mikroskopa matai paparti-vaisingos
p.s. dar idomumo delei OT viena dariau ryte, o ita vakare, vistiek tas apts rezultatas buvo
aciu gyveni zmogus ir mokais nu bet vistiek nesuprantu kuri OT laikyti teigiamu. Turiu dar viena, tai ryt pasidarysiu ir tikiuosi jau bus neigiamas, o gal palaukt dar diena
QUOTE(neirida @ 2010 06 27, 16:48)
aciu gyveni zmogus ir mokais nu bet vistiek nesuprantu kuri OT laikyti teigiamu. Turiu dar viena, tai ryt pasidarysiu ir tikiuosi jau bus neigiamas, o gal palaukt dar diena
Butu idomu paziuret ka rodytu silpnesnio jautrumo OT visgi as manau, kad perjautrus
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 27, 12:18)
Negali
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 12, 14:20)
Ar kraujavimas mėnesinių metu yra normalus reiškinys?
Knygoje "Moters degeneracija ir regeneracija" daktaras Klementsas pažymi, kad mums giliai įdiegti du įsitikinimai, kuriuos dar palaiko ir medicinos mokslas. Pirma - tai, kad menstruacijos yra nešvaraus kraujo pašalinimas ir antra - kad šis procesas yra būtinas giminės pratęsimui.
Kuo labiau užterštas kūnas, tuo gausesnės ir ilgesnės mėnesinės. O jeigu organizmas tampa švarus, menstruacijos dingsta, ir kas mėnesį pasirodo tik nežymios išskyros, parodančios, kad įvyko ovuliacija. Daugeliui moterų, kurios gyvena natūralų higienišką gyvenimo būdą, menstruacijos išnyksta.
Knygoje "Moters degeneracija ir regeneracija" daktaras Klementsas pažymi, kad mums giliai įdiegti du įsitikinimai, kuriuos dar palaiko ir medicinos mokslas. Pirma - tai, kad menstruacijos yra nešvaraus kraujo pašalinimas ir antra - kad šis procesas yra būtinas giminės pratęsimui.
Kuo labiau užterštas kūnas, tuo gausesnės ir ilgesnės mėnesinės. O jeigu organizmas tampa švarus, menstruacijos dingsta, ir kas mėnesį pasirodo tik nežymios išskyros, parodančios, kad įvyko ovuliacija. Daugeliui moterų, kurios gyvena natūralų higienišką gyvenimo būdą, menstruacijos išnyksta.
Labai buvo idomu paskaityt,galima sakyt mane siektiek nuraminot,nes mmm labai trumpos(vos dvi dienas) ir visiskai negausios
Sveikos,noreciau i jusu bureli turiu testuku,jau bandziau pora men.bet nieko jie man nerode turiu dvieju rusiu clearblue ir dar kazkokiu juosteliniu is ebay. tik jautrumo nerandu niekur parasyto BT taip pat matuoju