Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveikos mergytes,
gal kas galit ka patart-pradejo skaudet aki judinant i sona, jausmas panasiai kaip buvo kai turejau regos nervo uzdegima, tik dar ne toks stiprus-tai ar laukt kol suims kaip reikiant,ar jau i poliklinika begt, o gal praeis. Ka jus naudojat kai skauda akytes?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 08 03, 14:07)
Sveikos mergytes,
gal kas galit ka patart-pradejo skaudet aki judinant i sona, jausmas panasiai kaip buvo kai turejau regos nervo uzdegima, tik dar ne toks stiprus-tai ar laukt kol suims kaip reikiant,ar jau i poliklinika begt, o gal praeis. Ka jus naudojat kai skauda akytes?

Laba, sunku pasakyti ,man kai buvo stiprus akies nervo uždegimas iš vis neskaudėjo, tik nemačiau, o yra buvę kad paskauda ir praeina.
Man liepdavo B grupės dvigubą dozę ir plečiančių Sermion, dar būtinai skysčius varantį Diacarb ir nuo skausmo ir uždegimo Aponil. Gali viską panaudoti tikrai nepakenks !
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 02, 21:25)
Mergiukai gal kas naudojat siuos?  g.gif
http://www.enzymeess...L/purezyme.html
prisiskaiciau apie sisteminius enzymus ir galvoju gal pabandyt verta  4u.gif

labas,
as pradejau naudoti wobenzym (jau antras menuo), tai siek tik kitokie, bet irgi enzimai. manau, man teigiamas poveikis yra thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(moni @ 2010 07 28, 20:12)
Na, supratau, kad padiskutuot cia neiseina. Pagal jus, visu nuomones turi sutapti. Daugiau jusu ramybes netrikdysiu.

va cia tai bent! net amo netekau kai perskaiciau! sunku ka ir komentuoti, kai tavo artimas gyvena su IS, tai turi daug info apie tai kas vyksta, kaip vyksta ir kuo visa tai gali baigtis, tad maziausiai ko is siu zmoniu tikiesi - supratimo ir palaikymo, o cia tau tekst - mums nereikia, tai ir kiti tegul neturi, negerai schmoll.gif

as irgi paplatinau e-pastu, manau, po truputi reikalai pajudes. vasara juk, daug kas isvyke ir pasto netikrina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 03 rugpjūčio 2010 - 23:14
Sveikos mergytes,

ma praeidavo ir nuo akiu lasiuku, bet mano gal siek tiek kitoks skausmas.. sitaip man pasireiske mano pirmoji ataka, akyte visai nusisuko ir dvejinosi.. doh.gif
gal geriau nebegt pas gydytojus, nes paskui man atstatinejo beveik 2 menesius sad.gif
laikykis, sveikatytes tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dalmatinas @ 2010 08 04, 00:09)
labas,
as pradejau naudoti wobenzym (jau antras menuo), tai siek tik kitokie, bet irgi enzimai. manau, man teigiamas poveikis yra thumbup.gif
Papildyta:

skaiciau ir apie wobenzym, kiek jie kainuoja LT? blush2.gif o koks teigiamas poveikis? bigsmile.gif noriu ir as teigiamo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 04 rugpjūčio 2010 - 06:58
Uzsiregistravau penktadieni pas akiu gydytoja, ziuresim ka pasakys...Tikiuosi nieko baisaus ten nematys, nes darbe visa diena prie kompo reikia, nezinau kaip cia bus jei kas negerai..
Atsakyti
Sveikos mergytes,

as nieko nedarydavau, vitamina B leisdavaus tik. Po 2- 3 sav praeidavo. Kartais ir greiciau.
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 08 03, 13:07)
Sveikos mergytes,

sveiki smile.gif man tai daznai jas skaudeti uzeidavo, bet kaip uzeidavo, taip ir praeidavo. niek specialiai nedariau g.gif
Atsakyti
As tai biski bailiukas, kai kas blogo pasijaucia blush2.gif Prisipirkau vitaminu, ir paziuresiu ka daktare pasakys, nes akys lyg ir pasilpe, ir sonuose tokius mirgejimus matau-lyg kas sujudetu-pasuku galva- o gi nieko nera lotuliukas.gif vaidenasi lotuliukas.gif man paciu akiu neskauda, tik viduj giliai, judinant arba paspaudziant. Vairuot labai nepatogu, nes reik visa galva sukt, kai nori i sona paziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 08 04, 12:53)
Vairuot labai nepatogu, nes reik visa galva sukt, kai nori i sona paziuret doh.gif

vat vat,as atbula vaziuot per veidrodzius ziuredama ismokau per ta negalejima sukiot akiu. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 08 04, 15:48)
vat vat,as atbula vaziuot per veidrodzius ziuredama ismokau per ta negalejima sukiot akiu.  doh.gif  biggrin.gif

thumbup.gif irgi pliusas. as tai tiesiai vaziuodama negaliu matyt kas sone, matyt akiplotis susiaurejes. Siandien buvau siuntimo pasiimt, tai seniau 1 maciau ramiai, o db akis itempus siaip ne taip.Nusipirkau oculoheel, bet nera kam sulasint (vakare kazkaip akis niezti) o as pati-vaistus susileist galiu, o jau i akis lasu-tai nea doh.gif nezinau kaip cia bus blush2.gif gerai, kad jus mergytes esat, pasitart kada, ar siaip....faina
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 08 04, 17:19)
thumbup.gif irgi pliusas. as tai tiesiai vaziuodama negaliu matyt kas sone, matyt akiplotis susiaurejes. Siandien buvau siuntimo pasiimt, tai seniau 1 maciau ramiai, o db akis itempus siaip ne taip.Nusipirkau oculoheel, bet nera kam sulasint (vakare kazkaip akis niezti) o as pati-vaistus susileist galiu, o jau i akis lasu-tai nea doh.gif nezinau kaip cia bus blush2.gif  gerai, kad jus mergytes esat, pasitart kada, ar siaip....faina

ocuheel labai gerai, man jei akis skaudedavo nuimdavo skausma po keliu dienu thumbup.gif man tik dugna skaudedavo, gydytoja sake neprisigalvot hihihi.gif
MB mano sako, kad kai i sonus ziuri ir skauda - virusas ir nereik imt i galva 4u.gif
nors kai pasitikrinsi isvis bus ramu
Atsakyti
Dalmatinai cia sita Wobenzymą geri? g.gif ziuriu, kad jis receptinis vaistas.
Atsakyti