Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2010 07 20, 23:23)
<LIBE> - kaip Tavo akytes? gal kiek geriau?  4u.gif man vakar kaip tycia taip isiskaudejo akiu dugna ir galva, kad net ibuproma kaliau  unsure.gif

Sveikute, smagiai laika leidot thumbup.gif
Na o man karstis gerai pridirbo...akyte neatsistato kolkas, lasinuosi hormoninius lasus ir tavo parekomenduota oculoheel'i, Realiai lenteles akiu tikrinimo nematau, galva skauda ziauriai, uzdegimo nelabai matyti...bet turiu naujove, kazkas cirskia ausy-vargina siaubingai, greiciau tas karstis dingtu, nes neleidzia pasitaisyti...o neurookuliste gerokai nuotaika susiko, pasake:klausyk, o kaip tu sugebejai pati ateiti i kabineta verysad.gif as sakau, kad sergu senai, bet vaikstau puikiai, tai ji nusistebejo, aceit nebuna...

Tikiuosi jums, mergyckos, karstis tiek bedu nepridare... 4u.gif
Atsakyti
Labutis kurortinkės smile.gif
Gali numirti iš juoko mes sekmadienį atlėkėm prie jūros, tiesiai ant uragano, tai žodžiu prasėdėjau su apklotu net nesimaudžiau schmoll.gif , nes jei šalta nelipu mirksiukas.gif . Lauksiu kito karto.
O su sąnariukais man šakės , įtariu kad nuo Betaferono g.gif . Man dabar 4 vietose sąnarių uždegimai: kulne, klube, žandikaulio vos prasižioju ir dešinės plaštakos, nieko nepadarau vos pajudinu pirštus..
Tai reumatologė prirašė antibiotikų, hormonų kažkokių kaip prednizolonas, jau lygiai mėnuo kaip rynu Nimesil,Diclovit, nu gal padės dabar.
Dabar pasimečiau ką daryti, Kizl.liepė 2 savaitėm nutraukti, o kas toliau. Ar jums nieko su sąnarių uždegimais nebūna?
Papildyta:
Nutraukti Betaferon turėjau galvoj.
Papildyta:
Dar biggrin.gif , suvalgiau 2 kg mėlynių per savaitę nepatikėsit kaip pagerėjo akys, nerealiai, mano šiaip -4,5 ir astigmstizmas. Kažkaip nušvito, paryškėjo thumbup.gif , valgykit kiek galit negailėkit pinigiukų.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 07 06, 12:44)
Rugpjuti jau bus metai, kaip as be vaistu, tfu tfu tfu  4u.gif

Noriu paklaust, kokius vaistus naudojot ir kodel ju atsisaket.
Mano vyras daug domejosi, skaite internete ir nusprende, kad jam be vaistu geriau ir jau pora savaiciu nebesileidzia Avonex.
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 07 21, 16:36)
Sveikute, smagiai laika leidot thumbup.gif
Na o man karstis gerai pridirbo...akyte neatsistato kolkas, lasinuosi hormoninius lasus ir tavo parekomenduota oculoheel'i, Realiai lenteles akiu tikrinimo nematau, galva skauda ziauriai, uzdegimo nelabai matyti...bet turiu naujove, kazkas cirskia ausy-vargina siaubingai, greiciau tas karstis dingtu, nes neleidzia pasitaisyti...o neurookuliste gerokai nuotaika susiko, pasake:klausyk, o kaip tu sugebejai pati ateiti i kabineta  verysad.gif as sakau, kad sergu senai, bet vaikstau puikiai, tai ji nusistebejo, aceit nebuna...

Tikiuosi jums, mergyckos, karstis tiek bedu nepridare... 4u.gif

O tau vargsiukas sad.gif na tikiuosi greitai atsigausi 4u.gif
as po atostogu grizau i darba, tai karsta patalpoj nerealiai - vakar +32 buvo doh.gif
kojos tinsta kaip nezinau kas...

QUOTE(Apart @ 2010 07 21, 21:32)
Labutis kurortinkės  smile.gif
Gali numirti iš juoko mes sekmadienį atlėkėm prie jūros, tiesiai ant uragano, tai žodžiu prasėdėjau su apklotu net nesimaudžiau schmoll.gif , nes jei šalta nelipu mirksiukas.gif . Lauksiu kito karto.

mes irgi panasiai, bet issimaudem biggrin.gif

QUOTE(moni @ 2010 07 21, 22:17)
Mano vyras daug domejosi, skaite internete ir nusprende, kad jam be vaistu geriau ir jau pora savaiciu nebesileidzia Avonex.

Copaxone, atsisakiau pries metus, nes gerai jauciuosi ir ateityje planuosim seimos pagausejima, noriu, kad organizmas issivalytu 4u.gif jokio salutinio poveikio nejauciau, ta parode ir kepenu fermentu tyrimai.
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif 4u.gif 4u.gif man taip pat nepatinka karštis, greičiau jis pabėgtų, nes labai silpnai vaikštosi kai karšta doh.gif ir silpna, nieko nesinori. Dar mano mažius susirgo ausytės uždegimas ir tai jau atsitiko praeitą savaitę, lyg buvo viskas gerai, bet šiąnakt vėl atsinaujino, nebežianau nei ką daryti, nes naktimis nei man leidžia pamiegoti nei pats miega. Taip galima ir nusivaryti, nes jaučiuosi šūdinai.
Girdėjau kad ir rugpjūtį praneša, kad orai laikysis tokie pat. doh.gif tai nežinau kaip reiks ištverti. g.gif
LIBE, kaip nors laikykis ir tikėk kad viskas greitai susitvarkys, aš tau to linkiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 07 22, 11:17)
Sveikutės,  4u.gif  4u.gif  4u.gif  man taip pat nepatinka karštis, greičiau jis pabėgtų, nes labai silpnai vaikštosi kai karšta  doh.gif  ir silpna, nieko nesinori.  Dar mano mažius susirgo ausytės uždegimas ir tai jau atsitiko praeitą savaitę, lyg buvo viskas gerai, bet šiąnakt vėl atsinaujino, nebežianau nei ką daryti, nes naktimis nei man leidžia pamiegoti nei pats miega. Taip galima ir nusivaryti, nes jaučiuosi šūdinai.
Girdėjau kad ir rugpjūtį praneša, kad orai laikysis tokie pat.  doh.gif  tai nežinau kaip reiks ištverti.  g.gif 
LIBE, kaip nors laikykis ir tikėk kad viskas greitai susitvarkys, aš tau to linkiu.  4u.gif

Erika o negali kas nors su maziuku pabuti nors keliom valandelem, kad Jus pamiegotumet? blush2.gif jei negerai jauciautes butinai reikia pailseti siek tiek daugiau..
Nors kai pagalvoju jei tureciau ir mano vabaliukas sirgtu, aisku negaleciau palikti..
Atsakyti
QUOTE(moni @ 2010 07 21, 22:17)

man irgi be vaistu geriau. Tikrai maloniau jauciuosi. As leidausi nuo vasario 1 d. iki birzelio galo. Daba vaistai guli saldytuve, net nezinau ka daryti reikes, ka daktarei skyti.

LIBE nu labai nesmagu kad tau sitaip per akis trenke. Bandyk ir tu melyniu kibirais pavalgyti. As akims nieko nenaudojau. Tik kai labai sueme elektrostimuliacijas gavau.

O kas apie karsti... Pripratau, ir man jau gerai. Kai buvo pora vesesniu dienu ( +28) man buvo vesu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 07 23, 14:19)
man irgi be vaistu geriau. Tikrai maloniau jauciuosi. As leidausi nuo vasario 1 d. iki birzelio galo. Daba vaistai guli saldytuve, net nezinau ka daryti reikes, ka daktarei skyti.

LIBE nu labai nesmagu kad tau sitaip per akis trenke. Bandyk ir tu melyniu kibirais pavalgyti. As akims nieko nenaudojau. Tik kai labai sueme elektrostimuliacijas gavau.

O kas apie karsti... Pripratau, ir man jau gerai. Kai buvo pora vesesniu dienu ( +28) man buvo vesu lotuliukas.gif

oho, kazkas karsti labai pamego biggrin.gif as jau nebenoriu jo.. kai darbe siandien kabinete pasieke +38 tai jau aciu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 07 23, 18:11)
oho, kazkas karsti labai pamego  biggrin.gif  as jau nebenoriu jo.. kai darbe siandien kabinete pasieke +38 tai jau aciu....  doh.gif

mane i prisiminimus nukelei rolleyes.gif Buvo dienu kai karstomis dienomis, ofise sedejau kojas susimerkus i salto vandens kibira doh.gif lotuliukas.gif O ka, svetimi neuzeidavo, biuras aukstai ir paskutiniame aukste tai nuo stogo dar prikaisdavo,langai pietu puseje, atidarytas balkonas negelbedavo smile.gif
O pas mus cia pavesyje buvo +37. Masina stovi sauleje, salonas juodas ir dar odinis, kondicionieriaus kaip ir ner. Kai reikia isvaziuoti, is namu tempiu ranksluosti tiest ant sedynes kad uzpakalio daugiau nebenudegciau lotuliukas.gif Bet kai pagalvoju kad greit ruduo, tai norisi tos silumos zinokit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 07 23, 20:18)
mane i prisiminimus nukelei rolleyes.gif  Buvo dienu kai karstomis dienomis, ofise sedejau kojas susimerkus i salto vandens kibira doh.gif  lotuliukas.gif  O ka, svetimi neuzeidavo, biuras aukstai ir paskutiniame aukste tai nuo stogo dar prikaisdavo,langai pietu puseje, atidarytas balkonas negelbedavo smile.gif
O pas mus cia pavesyje buvo +37. Masina stovi sauleje, salonas juodas ir dar odinis, kondicionieriaus kaip ir ner. Kai reikia isvaziuoti, is namu tempiu ranksluosti tiest ant sedynes kad uzpakalio daugiau nebenudegciau lotuliukas.gif Bet kai pagalvoju kad greit ruduo, tai norisi tos silumos zinokit ax.gif

lotuliukas.gif
niu jo odinis salonas juodas per karscius sis tas doh.gif
vakar ir pas mus koleges kojas sumerkusios buvo i vandeni..
ir as nelabai noriu rudens, bet noriu truputuka, kad vesiau butu cool.gif
nors rugsejis man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nors daugelis atostogaujame ir ne rimti dalykai galvoje, noriu pasidalinti vienu naudingu dalykėliu, kurį aptikau. http://www.peticijos.lt/visos/3535
Gal kuri turėdama laisvą minutėlę spustelsite smile.gif
Atsakyti
Idomu, apie kokius vaistus cia kalbama g.gif Kadangi mano vyras netiki vaistu teikiamais stebuklais ir ju atsisake, tai as ir negaliu tos peticijos pasirasyt.
Nepykit, jeigu ka nuvilsiu...
Atsakyti