Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2010 07 06, 11:09)
jo jo, kas nepatinka- palik mane viena, eik i savo kambari, ir t.t...

Pamirsau pasigirti, ir nebezinau ka daryti. Praeita pirmadieni pamirsau vaistus pasiimti i pajuri, o vakar kai prisiminiau nebuvo kam suleisti. Bet jauciuosi tikrai geriau nei kai leidziuosi. Daba pasimeciau jau. Gal man ju nereikia g.gif  Savijauta thumbup.gif  nuotaika thumbup.gif  darbingumas thumbup.gif  nereikia gulineti kaip nesciai katei rolleyes.gif Net PMS labai lengvai praejo (be pykcio priepuoliu)

Kai buvau sanatorijoj tai liepe 3savaites neleist ir nieko smile.gif karta irgi praleidau nes gydytoja atostogavo ir nebuvo kam israsyt! Sesele pasake kad organizme atsiranda tokios interferono "atsargos" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 07 06, 18:20)
Kai buvau sanatorijoj tai liepe 3savaites neleist ir nieko smile.gif karta irgi praleidau nes gydytoja atostogavo ir nebuvo kam israsyt! Sesele pasake kad organizme atsiranda tokios interferono "atsargos" smile.gif

gali buti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės mergytės, kaip gerai kad smaginatės poilsiaujat thumbup.gif ,
mane tai susuko iš visų pusių - mėtosi kažkokie uždegimai kulną l.skauda, radikulitas susukęs ier pradėjo skaudėti viršutinį žandikaulį pasirodo sąnario uždegimas, dabar leidžiuos doxemethasoną.
Ar jums nebūna uždegimų tokių?
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 07 07, 13:30)
Sveikutės mergytės, kaip gerai kad smaginatės poilsiaujat  thumbup.gif ,
mane tai susuko iš visų pusių - mėtosi kažkokie uždegimai kulną l.skauda, radikulitas susukęs ier pradėjo skaudėti viršutinį žandikaulį pasirodo sąnario uždegimas, dabar leidžiuos doxemethasoną.
Ar jums nebūna uždegimų tokių?

labukas 4u.gif man irgi viena koja skauda apacioj prie kauliuko labai, kazkoks patinimas buvo, dabar lyg praeina g.gif vyras paeme pabandyt pamasazuot, tai galvojau apsisisiosiu doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif ,
Kaip jums gerai kurios atostogaujat tokiu oru. 4u.gif lotuliukas.gif O as va sedziu darbe ir kaistu. Visai neidomu but darbe kai už lango saulutė ritinėjasi ir kviečia papramogauti. ax.gif
Kai matau baigesi musu pašnekėjimai nes yra maloniau laiką leisti grynam ore. smile.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
o as kaip dziaugiuosi tokiais orais tai ne tas zodis. Karstis karsciu,bet kai pamastai kad nebeuzilgo vel ruduo, ziema, tai kazkaip norisi tos silumos. Lakstom po kaimus, prie vandens. Jauciuosi labai gerai. Nusitraukiau kazkaip vaistus net stogas ciuozt nustojo. Siandien reikia leistis, bet vel praleisiu ko gero. Gero poilsio visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif
Smagu kad ilsites, mes irgi vaziuosim menesio pabaigoje 4u.gif Dabar toks karstis kad is namu nesinori iseiti. Karsta vandeni keturiom dienom atjunge tai po lediniu dusu palysi ir taip jau gerai thumbup.gif
Siandien prasedejau valanda santariskiu poliklinikoj, laukiau kol vaistu israsys. doh.gif Kizlaitiene buvo, apziurejo mane, klause ar paglogejimu nebuvo nes koja su ranka jau labai sokinejo, drebejo. Ir toks jausmas lyg nugara dega. Israse dar papildomai Gabapentin Nycomed. Bet paskaiciau kad vaistai naudojami dalinei epilepsijai gydyti ir skausmui, kuri sukelia nervu pazeidimas. Laaaabai daug salutinio paveikio (pvz. depresija, dvejinimasis, sumisimas, nenormalios mintys doh.gif , visokiausi uzdegimai ir sutrikimai) ir doze reikia kaskart dydinti, veliau mazinti o ji man nieko nesake. g.gif Dabar net nezinau ar gerti juos doh.gif g.gif sumokejau 37lt uz 30tableciu, geriau buciau zuvu taukus nusipirkusi thumbup.gif Gal kuri nors bande juos gerti? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
vandens ir pas mus nera. Turejo vakar isjungt, bet uzsuko siandien po pietu. O del vaistu... Tie salutiniai ir Avonexe yra. Zinok man stogas juodai nuciuozes buvo. Dabar kai tris praleidau, ramesne esu.
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 07 13, 19:19)
Labas vakarelis smile.gif
Smagu kad ilsites, mes irgi vaziuosim menesio pabaigoje 4u.gif  Dabar toks karstis kad is namu nesinori iseiti. Karsta vandeni keturiom dienom atjunge tai po lediniu dusu palysi ir taip jau gerai  thumbup.gif
Siandien prasedejau valanda santariskiu poliklinikoj, laukiau kol vaistu israsys. doh.gif  Kizlaitiene buvo, apziurejo mane, klause ar paglogejimu nebuvo nes koja su ranka jau labai sokinejo, drebejo. Ir toks jausmas lyg nugara dega. Israse dar papildomai Gabapentin Nycomed. Bet paskaiciau kad vaistai naudojami dalinei epilepsijai gydyti ir skausmui, kuri sukelia nervu pazeidimas. Laaaabai daug salutinio paveikio (pvz. depresija, dvejinimasis, sumisimas, nenormalios mintys doh.gif , visokiausi uzdegimai ir sutrikimai) ir doze reikia kaskart dydinti, veliau mazinti o ji man nieko nesake. g.gif Dabar net nezinau ar gerti juos  doh.gif  g.gif  sumokejau 37lt uz 30tableciu, geriau buciau zuvu taukus nusipirkusi thumbup.gif  Gal kuri nors bande juos gerti? 4u.gif  blush2.gif

as geriau, jokiu salutiniu nejauciau, apart mieguistumo, bet padejo...
o, kad truksta info apie vaistu vartojima, tai tikrai, man israse baclosan, reik vartoti po 3 per diena, vaistai jau baiginejasi, o i Santariskes tik 08.02, ka daryti nezinau, reiks prasyti savo gydytojos, kad israsytu, nes be siu vaistu man taip spazmuoja kojas, kad miegot negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 07 13, 18:19)
Siandien prasedejau valanda santariskiu poliklinikoj, laukiau kol vaistu israsys. doh.gif  Kizlaitiene buvo, apziurejo mane, klause ar paglogejimu nebuvo nes koja su ranka jau labai sokinejo, drebejo. Ir toks jausmas lyg nugara dega. Israse dar papildomai Gabapentin Nycomed.

ji megsta ta gabapentina rasyti, man tai jis ziauriai netiko doh.gif
Atsakyti
Labukas mergiukai, tfu tfu tfu - dabar kaip ir gerai jauciuos be jokios chemijos thumbup.gif tik vitaminais gyva ir viskas, tikekimes taip bus ir toliau ax.gif
Atsakyti
Labutis mergiukai 4u.gif
Visos kad dingusios... kazkur auuuu!!!! biggrin.gif
Grizom vakar is Karkles su MB ir ka Jus galvojat, pirma karta nepasitepiau koju apacios ir pirstuku su kremu nuo saules, tai nors stauk.. ryt i darba, basutes nezinau nei kaip uzsideti.. doh.gif
Kadangi sekmadieni oras buvo siaip sau ir buvom kiaurai sulyti prie juros,tai vakarop nusprendem pavazineti po sios puses pajurio miestelius. Buvom uzsuke i Monciskes - super thumbup.gif gaila, kad mes siais metais vietu negavome. Nezinau kaip taisyklingai vadinas - bet kiek burlentininku su aitvarais thumbup.gif Buvom ir Palangoj ir Sventojoj...
Bet kai sugrizom namo nusprendem, kad visgi mums graziausiai ir saviausia Nida wub.gif
<LIBE> - kaip Tavo akytes? gal kiek geriau? 4u.gif man vakar kaip tycia taip isiskaudejo akiu dugna ir galva, kad net ibuproma kaliau unsure.gif
Atsakyti