Labukas
jau mergiukai po truputuka atsigaunu, pradedu ir geriau jaustis
nesusalkit, saugokit save, kad dar kokis blogis neprikibtu
QUOTE(Gretuteka @ 2010 12 14, 16:18)
Labukas
JETAU KAIP SMAGU
Papildyta:
QUOTE(<LIBE> @ 2010 12 14, 15:49)
Krissti@, kaip sveikatyte, kaip pilvukas auga?
IR AŠ ŽADĖJAU JAU KLAUSTI
QUOTE(Gretuteka @ 2010 12 14, 16:18)
Labukas
Aciu D...smagu girdet....
[quote=<LIBE>,2010 12 14, 16:49]
Sveikutes, mergaites kaip faina , kad prisimenate ... niu kaip ir viskas normaliai, buvo cia uzpuole visokios zarazos , bet jau prasveikau,,, o pilvukas dar slapukas, mazai kam sakem dar , sakom Kaledos pats turbut geriausias laikas pranesti geras naujienas visiems... kaip jus mergaites kai tokia ziema uzveze?
Sveikutes, mergaites kaip faina , kad prisimenate ... niu kaip ir viskas normaliai, buvo cia uzpuole visokios zarazos , bet jau prasveikau,,, o pilvukas dar slapukas, mazai kam sakem dar , sakom Kaledos pats turbut geriausias laikas pranesti geras naujienas visiems... kaip jus mergaites kai tokia ziema uzveze?
QUOTE(krissti@ @ 2010 12 15, 15:40)
Kaip faina...tikrai pati geriausia dovana mmmmm...po truputi pradedu pavydeti
merginos, kurios leidziates capaxone (atrodo gerai parasiau ), kaip jums sis vaistas? man pakeite vaistus i siuos... ir as moraliskai negaliu susitaikyti, kad reik leist kasdien...
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 12 16, 23:59)
merginos, kurios leidziates capaxone (atrodo gerai parasiau ), kaip jums sis vaistas? man pakeite vaistus i siuos... ir as moraliskai negaliu susitaikyti, kad reik leist kasdien...
ka cia bepasakysi: reikia tai reikia man ir pabosta tas kasdienis leidimasis, kitokiu vaistu as ir neturejau, stazas (leidimosi) 3.5metu bet ir dideliu atkryciu neturejau, todel manau jie man tinka, o su leidimuosi kasdien-apsipranti. tik bijau, kad man tuoj nebeliks kur leistis, nes nyksta poodinis riebalinis sluoksnis ir tada labai sunku susileisti vaistukus Amerikoj jau patvirtinti geriami vaistai nuo IS, tai gal ir pas mus jie atsiras
Gal tokias mano vyras geria bandomasias
QUOTE(ČIČI @ 2010 12 17, 14:21)
Gal tokias mano vyras geria bandomasias
galiu atsiusti straipsniuka i el.pasta anglu k., pdf formate
QUOTE(dalmatinas @ 2010 12 17, 07:47)
ka cia bepasakysi: reikia tai reikia man ir pabosta tas kasdienis leidimasis, kitokiu vaistu as ir neturejau, stazas (leidimosi) 3.5metu bet ir dideliu atkryciu neturejau, todel manau jie man tinka, o su leidimuosi kasdien-apsipranti. tik bijau, kad man tuoj nebeliks kur leistis, nes nyksta poodinis riebalinis sluoksnis ir tada labai sunku susileisti vaistukus Amerikoj jau patvirtinti geriami vaistai nuo IS, tai gal ir pas mus jie atsiras
mano stazas su kitais vaistais 6 metai... bet budavo triskart savaitej... ir likdavo baisines demes... irgi neturiu kur leisti... kai pasake kad keicia i tokius kur kasdien... tai nusiminiau labai... bet del skydliaukes tik i situos galejo keisti... bijo kad jei man issivystys skydliaukes vezys, tai sitie nuopelnai bus priskirti rebifui, todel pakeite i kitus vaistus... bet as ir taip zinau kad nuo rebifo man skydkliauke ir 3 metus prasiau pakeist vaistus, nes man nuo ju blogai, bet...