Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Talli @ 2010 06 29, 13:14)
noriu ir as atostogu... bet kol kas pora meteliu ju nenusimato blush2.gif

Talli kodel ne? g.gif i kelione uz LT ribu gal ir anksti su lelium, bet i LT pajuri tikrai galima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 06 29, 20:32)
Talli kodel ne?  g.gif i kelione uz LT ribu gal ir anksti su lelium, bet i LT pajuri tikrai galima  drinks_cheers.gif

tai kad leliui reikia viso mano demesio, taip norisi atsijungti nuo visko. 4u.gif
na bet siandien manau tai pavyks, varau i salona masazui, dar varineje vonioje su roziu ziedlapiais pagulesiu, va cia manau bus relaxas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 06 30, 07:32)
tai kad leliui reikia viso mano demesio,  taip norisi atsijungti nuo visko.  4u.gif
na bet siandien manau tai pavyks, varau i salona masazui, dar varineje vonioje su roziu ziedlapiais pagulesiu, va cia manau bus relaxas thumbup.gif

Zinok su leliais viskas imanoma ir atostogos ir siaip atsipalaidavimas. As tai pries 3metelius, kai mano maziui buvo 1men susigriebiau vyra, dukra ir maziu ir nusovem i Palanga, visiems buvo sokas, o man dziaugsmas ir kai suejo 3men vel nulekem. Nepergyvenk viskas savaime susitvarko ir tikrai pailsetum vien nuo kitos aplinkos. thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
O as si savaitgali noreciau kazkur nuvaziuoti kur grazi gamta ir ramu. Gal galite padeti ir patarti kur butu galima tai patirti? Nesvarbu i kokia Lietuveles puse. ax.gif g.gif
Atsakyti
Visiems laba diena 4u.gif
Seniai jau cia buvau, bet kazkaip neuzeinu ir maziau galvoju smile.gif Islaikiau savo egzaminus (turejau baisias 3savaites) ir jau ilsiuosi. drinks_cheers.gif Oras fantastiskas tai jau ir idegi gavau blush2.gif
I Palanga vaziuosim menesio pabaigoje.
Atsakyti
Labas Merginos,

Domiuosi IS tema, nes kuri tai laika ieskau kas su manimi negerai: du kartus vos neisgriuvau- kojos susipyne ir galva aptemo, nuolatinis silpnumas, bei kartais nejauciu kvapu. paskutiniu metu turejau daug isgyvenimu (del dukreles, del darbo) ir jauciu, kad tie sunkumo periodai ypac padazneja kai karsta - tiesiog nieko negaliu daryti, tik guliu lovoje. Visiems atrodo kad tinginiauju ir amzinai bunu be nuotaikos, taciau as tiesiog neturiu jegu.
Kraujo ir kt.tyrimai rodo, kad su manimi viskas gerai - bet man taip neatrodo.
Visi kaip susitare siunciu mane pas psichologa.... Taciau ivedus simptomus i google ismeta IS.
Pasidalinkite patirtimi....nes as jau nerimauju - BP gydytoja veplu vepla, nezinau net kur kreiptis
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2010 07 03, 20:36)
Pasidalinkite patirtimi....nes as jau nerimauju - BP gydytoja veplu vepla, nezinau net kur kreiptis

prasyt siuntimo pas neurologus, o tada prasides tyrimai. Nepatariu isikalbineti sau ligos. Beveik visos ligos turi tokius pacius simptomus, tik IS ispopuliarejo dabar.
Atsakyti
Labutis mielosios, temute visiskai istustejo per vasara 4u.gif as pagaliau isejau irgi atostogu, bandysiu atsigauti, tik kazkaip paskutiniu metu per tuos karscius ne kaip jauciuos.. kojos tinsta kaip doh.gif siandien pas uosvius buvom, tai kaip susisuko galva kambary, toks jausmais, kaip trumpai "atsijungus buvau", grizau visiskai isvarvejus.. ir visa laika miego noriu....... g.gif

Melete kaip tavo ozku karaliene gyvena? biggrin.gif kazkaip pagalvojau apie taviske, kai siandien gatvej pamaciau tokia verkiancia maziuke sviesiais garbanotais plaukais, speju kokie trys metukai, tiek verke ir kazka sako, net stabtelejau - o ji pasirodo rauda viena ir ta pacia dainele "juk as nieko nepikau paduotuvei, nepikau, mama" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 05 liepos 2010 - 20:42
QUOTE(Gretuteka @ 2010 07 05, 21:40)

Melete kaip tavo ozku karaliene gyvena?  biggrin.gif kazkaip pagalvojau apie taviske, kai siandien gatvej pamaciau tokia verkiancia maziuke sviesiais garbanotais plaukais, speju kokie trys metukai, tiek verke ir kazka sako, net stabtelejau - o ji pasirodo rauda viena ir ta pacia dainele "juk as nieko nepikau paduotuvei, nepikau, mama"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vakar ir siandien nepazistu vaiko blink.gif Kazkas pakeite i gera puse. Apie parduotuve... Viena karta naglai nusiciupo Kinder kiausini. Paprasiau padet- nepadejo. Padejau as. Visa laika kol stovejom nemazoje eileje ji reke: "kiausinuka, kiausinuka" bet pasikukciodama, ir taip dramatiskai lyg is jos paskutini kasni atimciau, o ji savaite nevalgius butu. Zmones aplinkui gal pagalvojo kad man pinigu gaila lotuliukas.gif Kasininkes pazistamos- juoktis pradejo. Palangoje du kartus labai rimta ozi turejom. Viena prie Jurates ir Kastycio fontano, kokia 10- 15 min stovejo vienoje vietoje ir niekur nejo, ir bare Pas Juoza. Ten nufotkinau ant medinio ozio, ir tada prasidejo. Zviege "palik mane viena" apie 5 km iki pat Palangos. Jau norejau stot miske, ir rykste skint unsure.gif Tai po tokiu bajeriu sitos dienos neitiketinos.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 07 05, 22:35)
vakar ir siandien nepazistu vaiko blink.gif  Kazkas pakeite i gera puse. Apie parduotuve... Viena karta naglai nusiciupo Kinder kiausini. Paprasiau padet- nepadejo. Padejau as. Visa laika kol stovejom nemazoje eileje ji reke: "kiausinuka, kiausinuka" bet pasikukciodama, ir taip dramatiskai lyg is jos paskutini kasni atimciau, o ji savaite nevalgius butu. Zmones aplinkui gal pagalvojo kad man pinigu gaila  lotuliukas.gif  Kasininkes pazistamos- juoktis pradejo. Palangoje du kartus labai rimta ozi turejom. Viena prie Jurates ir Kastycio fontano, kokia 10- 15 min stovejo vienoje vietoje ir niekur nejo, ir bare Pas Juoza. Ten nufotkinau ant medinio ozio, ir tada prasidejo. Zviege "palik mane viena" apie 5 km iki pat Palangos. Jau norejau stot miske, ir rykste skint unsure.gif  Tai po tokiu bajeriu sitos dienos neitiketinos.

na svarbu dabar i geraja.. mano sesers berniukas tuoj bus keturiu metuku, tai buna irgi bairiu atskelia, del zaislu, saldainiu nebliauna, bet jei subari, kad negalima seses skriausti ar mamos musti, tai liepia man namo isvaziuoti ir dar tokiu balsu.. lotuliukas.gif
isivaizduoju, kiek tau kantrybes reikia, bet nieko, po truputuka augs ir reik tiketis, kad oziu mazes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 07 06, 10:02)
na svarbu dabar i geraja.. mano sesers berniukas tuoj bus keturiu metuku, tai buna irgi bairiu atskelia, del zaislu, saldainiu nebliauna, bet jei subari, kad negalima seses skriausti ar mamos musti, tai liepia man namo isvaziuoti ir dar tokiu balsu..  lotuliukas.gif
isivaizduoju, kiek tau kantrybes reikia, bet nieko, po truputuka augs ir reik tiketis, kad oziu mazes  4u.gif

jo jo, kas nepatinka- palik mane viena, eik i savo kambari, ir t.t...

Pamirsau pasigirti, ir nebezinau ka daryti. Praeita pirmadieni pamirsau vaistus pasiimti i pajuri, o vakar kai prisiminiau nebuvo kam suleisti. Bet jauciuosi tikrai geriau nei kai leidziuosi. Daba pasimeciau jau. Gal man ju nereikia g.gif Savijauta thumbup.gif nuotaika thumbup.gif darbingumas thumbup.gif nereikia gulineti kaip nesciai katei rolleyes.gif Net PMS labai lengvai praejo (be pykcio priepuoliu)
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 07 06, 11:09)
jo jo, kas nepatinka- palik mane viena, eik i savo kambari, ir t.t...

Pamirsau pasigirti, ir nebezinau ka daryti. Praeita pirmadieni pamirsau vaistus pasiimti i pajuri, o vakar kai prisiminiau nebuvo kam suleisti. Bet jauciuosi tikrai geriau nei kai leidziuosi. Daba pasimeciau jau. Gal man ju nereikia g.gif  Savijauta thumbup.gif  nuotaika thumbup.gif  darbingumas thumbup.gif  nereikia gulineti kaip nesciai katei rolleyes.gif Net PMS labai lengvai praejo (be pykcio priepuoliu)

thumbup.gif
Zinok man tas pats.. Rugpjuti jau bus metai, kaip as be vaistu, tfu tfu tfu 4u.gif
buna tie tokie mazi pablogimai, bet laikausi gan puikiai drinks_cheers.gif
pacioj pradzioj kai nutraukiau isvis laksciau kaip ant sparnu, kai buvom Kretoj tiek keliavom, tiek davemes, be poilsio beveik buvo ir nieko thumbup.gif bet matai vaistai musu negydo juk, o tik stabdo ligos progresavima, sunku aisku pasakyt, bet manau ju niekas neduotu mumi jei manytu, kad neveiksminga 4u.gif nors kartais as prisigalvoju visko, aisku be vitaminu tai negyvenu. dabar jau menuo kaip naudoju flax oil, visai nieko ir jauciuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 06 liepos 2010 - 12:44
tai va zmogau, ir zinok ka daryti unsure.gif g.gif
Atsakyti