Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(<LIBE> @ 2010 12 06, 16:32)
laba smile.gif tikrai ilgokai niekas neraso...as irgi nelabai kada turiu prisesti...ruosemes kaledom...karpom, klijuojam, paisom ir pan, dar dovanu paieskos.... karsta.gif

kaip visi anksti dovanas perka... as dar net nepradejau... ir minciu tuo klausimu neturiu smile.gif sudetinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 12 06, 21:13)
kaip visi anksti dovanas perka... as dar net nepradejau... ir minciu tuo klausimu neturiu smile.gif sudetinga smile.gif

sveikos,
dovanu pirkime as jau irgi gerokai pasistumejau i prieki, maziui jau pripirkau kruva bakuganu, zaibo makvyno knygu, filmu ir pan., o pati kaledine dovana jau gavau (pasigirsiu bigsmile.gif )-masina thumbup.gif , tai dabar issisiepus vazineju, nes senoji jau buvo visai nusibaigus doh.gif
smagaus jums visoms kaledinio surmulio!
Atsakyti
Kaip smagiai visos gyvena kaledinem nuotaikom ir rupesciais smile.gif as siemet kazkaip irgi jau kone pries men apsirupinau dovanom.... -pacia pirma dar rugseji turbut nupirkau, nes pamaciau, kilo ideja ir nupirkau blush2.gif tai dziaugiuos, kad nebereik kaip nutrukusiam suniui nuo grandines su iskistu liezuviu po ta kaledini chaossa parduotuvese maltis... doh.gif Pati siuo metu dirbu laikinai su zaislais... tai galiu pasakyt, kad daugelis jau is anksto ima rupintis siemet.

P.S. kazi kur Melete pradingusi? g.gif jau senokai cia besigirdejo...
Gretuteka, kaip tavo atakeles? smile.gif tikiuosi, jau iveiktos smile.gif o buteliuks taves dar laukia wink.gif
Atsakyti
Nu jūs ir šaunuolės thumbup.gif
Viskas, savaitgaly einu dovanų pirkti !!!
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 12 07, 10:49)
Nu jūs ir šaunuolės  thumbup.gif
Viskas, savaitgaly einu dovanų pirkti !!!

thumbup.gif
Atsakyti
Labutis mergiukai 4u.gif

Labai smagu skaityti tokias eilutes, visos dovanelem rupinasi thumbup.gif dalmantinuke sveikinu drinks_cheers.gif gera buvai, geras kaledu senis wink.gif

Rigedora aciu, kad paklausei blush2.gif nezinau kaip teisingai issireiksti, bet biskiuka s... unsure.gif kojytes nelabai kaip, jautrumas stipriai sumazejes.. dar ir kaires rankos plastaka kabina verysad.gif bloget, gal neblogeja, bet jau savaite tokia busena.. siandien vel pradesiu neurorubino (si karta leidziamo) terapija, diena gersiu pleciancius, tik svarbu nepamirsti darbe isgert doh.gif esu pikta, kaip velnias devil.gif kartais sunku net pacia save konkroliuoti, arba bliaunu prie tv cry.gif matyt uzejo visapusiskai blogas etapas.. labai atsiprasau, kad taip ir neiseina mums susimatyt, bet bijau ka nors uzkresti tokia busena blush2.gif turiu save suimti kazkaip i rankas, tikiuosi po intensyvaus pasigydymo viskas atsistos i vietas ax.gif

Penktadieni turesiu laisva diena, tai gal vaziuosiu vaikiukams seses kokiu saldainiu nupirkt, nes seniui laiskai jau parasyti ir ivykdyti biggrin.gif

Visoms linkiu daug daug sveikatytes, geros nuotaikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 12 07, 19:38)
Labutis mergiukai  4u.gif

Labai smagu skaityti tokias eilutes, visos dovanelem rupinasi  thumbup.gif  dalmantinuke sveikinu drinks_cheers.gif  gera buvai, geras kaledu senis wink.gif

Rigedora aciu, kad paklausei  blush2.gif nezinau kaip teisingai issireiksti, bet biskiuka s...  unsure.gif kojytes nelabai kaip, jautrumas stipriai sumazejes.. dar ir kaires rankos plastaka kabina  verysad.gif  bloget, gal neblogeja, bet jau savaite tokia busena.. siandien vel pradesiu neurorubino (si karta leidziamo) terapija, diena gersiu pleciancius, tik svarbu nepamirsti darbe isgert  doh.gif  esu pikta, kaip velnias  devil.gif kartais sunku net pacia save konkroliuoti, arba bliaunu prie tv  cry.gif matyt uzejo visapusiskai blogas etapas.. labai atsiprasau, kad taip ir neiseina mums susimatyt, bet bijau ka nors uzkresti tokia busena  blush2.gif  turiu save suimti kazkaip i rankas, tikiuosi po intensyvaus pasigydymo viskas atsistos i vietas  ax.gif

Penktadieni turesiu laisva diena, tai gal vaziuosiu vaikiukams seses kokiu saldainiu nupirkt, nes seniui laiskai jau parasyti ir ivykdyti  biggrin.gif

Visoms linkiu daug daug sveikatytes, geros nuotaikos  mirksiukas.gif

Gretuteka, tu tikra saunuole, nezinau kodel, bet man tu labiausiai esi prisipildziusi optimizmo, silumos...taves artimai nepazistu, bet vat spinduliuoji geriu, rupestingumu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 12 07, 18:58)
Gretuteka, tu tikra saunuole, nezinau kodel, bet man tu labiausiai esi prisipildziusi optimizmo, silumos...taves artimai nepazistu, bet vat spinduliuoji geriu, rupestingumu... blush2.gif

aciukas blush2.gif matyt laikinas uztemimas man biggrin.gif
Atsakyti
Gretutekaaaaa..... nono.gif auksciau nosi wink.gif gyvenimas lyg pesciuju pereja-cia juoda, cia balta, cia vel juoda wink.gif Bet kadangi pasnigo-tai viskas turi tapti balta smile.gif taip kad nepasiduok ir nebuk ziezula biggrin.gif nes ir kitus tokius padarysi wink.gif jei jau tu- musu spindulelis -ragana patapsi, tai ka jau man daryti biggrin.gif lotuliukas.gif VISKAS PRAEIS IR BUS VEL GERAI, TIK NEPASIDUOK nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 12 07, 23:43)
Gretutekaaaaa..... nono.gif auksciau nosi wink.gif gyvenimas lyg pesciuju pereja-cia juoda, cia balta, cia vel juoda wink.gif Bet kadangi pasnigo-tai viskas turi tapti balta smile.gif taip kad nepasiduok ir nebuk ziezula biggrin.gif nes ir kitus tokius padarysi wink.gif jei jau tu- musu spindulelis -ragana patapsi, tai ka jau man daryti biggrin.gif lotuliukas.gif VISKAS PRAEIS IR BUS VEL GERAI, TIK NEPASIDUOK nono.gif

Ringedora thumbup.gif thumbup.gif

Man jus visos ir visi patinkat...gera cia uzsukti...zinau, kad buna geriau ir blogiau, bet jus - thumbup.gif . Turbut jau stogas lekia - kazkokie meiles priepoliai biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 07 gruodžio 2010 - 23:05
QUOTE(<LIBE> @ 2010 12 08, 00:03)
Ringedora   thumbup.gif  thumbup.gif

Man jus visos ir visi patinkat...gera cia uzsukti...zinau, kad buna geriau ir blogiau, bet jus -  thumbup.gif .  Turbut jau stogas lekia - kazkokie meiles priepoliai biggrin.gif  ax.gif

biggrin.gif meile yra jega, mane ji irgi, ypac pries Kaledas, uzklumpa, tada taip visus myliu lotuliukas.gif
o kasdienybeje pasitaiko visko, bunu ir pikta, pati tai suprantu, tada labiausiai pradedu pykti ant saves, kad pykstu... zodziu-uzdaras ratas, o buna taip, kad norisi visiems sypsotis mirksiukas.gif
visoms ir visiems linkiu geros nuotaikos bigsmile.gif
ir tikrai musu forumelis pilnas optimizmo, palaikymo ir sviesos, netycia buvau uzsukusi i kita foruma (skydliaukes problemos), tai nesiau is ten muila kuo greiciau, ten tai "tikri lietuviai": dziaugiasi, kai kaimyno tvartas dega verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 09 gruodžio 2010 - 10:08
Krissti@, kaip sveikatyte, kaip pilvukas auga? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 14 gruodžio 2010 - 14:51