Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(dalmatinas @ 2010 11 30, 07:43)
sveika,
padarys tyrimus ir viskas paaiskes, isivaizduoju kaip sunku laukti, kiek visokiu minciu netelpa galvoje... SD, man rodos, yra demielizuojantis susirgimas g.gif butinai pranesk kaip sekesi.
stiprybes

kiek suprantu - tai tas pats kas IS
Atsakyti
SD yra sclerosis diseminata-lietuviskai tai butu issetine skleroze. O ji yra autoimuninis demielinizuojantis susirgimas
Atsakyti
man daug panasiu simptomu,kazkada rasiau i ta foruma,visi nuleidot i nerima,nervus,bet kuo toliau tuo labiau bijau.. nors viskas prasidejo kaip nervai ir simptomai kaip nerimo,bet man skauda klubo sanary desines kojos ir atrodo isvis desines kojos sanariai sustinge,kad net sunku normaliai vaikscioti,klubo sanaryje atrodo kaip temptu ar griauztu kazka viduj...tode bijau kita karta koja deti ar pasukti...reiks lekti pas gydytoja,gal cia ir nerimo ar depresijos pasekme,kode manes neurologas nesiunte Lietuvoje magnetinio???? patikrino kraujagysles ultragarsu,relfeksus ,nustate nervu nusedima ir paleido...daba gailiuosi kad nejau,bijau kad viena diena isvis puse kuno nebevaldysiu..tox stingulys keistas
Atsakyti
Labas rytas
visu pirma noreciau padekot visoms uz palaikyma wub.gif 4u.gif
vakar pasidariau tyrima. aciu Dievui man nerado IS.
per sias dienas perskaiciau visa sia tema. zaviuosi jusu stiprumu, mergaites. Ir manau jusu optimizmas ir stiprybe pades jum nugaleti sia liga. Ko jums ir linkiu is visos sirdies wub.gif bukit sveikos, dziaukites kiekviena akimirka wub.gif ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kity25 @ 2010 12 01, 08:59)
Labas rytas
visu pirma noreciau padekot visoms uz palaikyma  wub.gif  4u.gif
per sias dienas perskaiciau visa sia tema. zaviuosi jusu stiprumu, mergaites. Ir manau jusu optimizmas ir stiprybe pades jum nugaleti sia liga. Ko jums ir linkiu is visos sirdies  wub.gif bukit sveikos, dziaukites kiekviena akimirka  wub.gif ir viskas bus gerai  thumbup.gif

smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kity25 @ 2010 12 01, 08:59)
Labas rytas
per sias dienas perskaiciau visa sia tema. zaviuosi jusu stiprumu, mergaites. Ir manau jusu optimizmas ir stiprybe pades jum nugaleti sia liga. Ko jums ir linkiu is visos sirdies  wub.gif bukit sveikos, dziaukites kiekviena akimirka  wub.gif ir viskas bus gerai  thumbup.gif

Kity sveikinu Tave labai labai thumbup.gif kaip džiugu, kad tai ne IS wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kity25 @ 2010 12 01, 09:59)
Labas rytas

smagu thumbup.gif
sekmes ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kity25 @ 2010 12 01, 09:59)
Labas rytas

Labai uz jus dziaugiuosi thumbup.gif va kaip buna- ir simptomai panasus, bet ne IS. Is anksto niekada nereikia jaudintis 4u.gif Sveikateles jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 12 01, 15:15)
Labai uz jus dziaugiuosi  thumbup.gif  va kaip buna- ir simptomai panasus, bet ne IS. Is anksto niekada nereikia jaudintis  4u.gif Sveikateles jums  smile.gif

aciu labai, ir jum sveikateles visoms 4u.gif ir geros nuotaikos wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
kur pradingot, kaip laikotės? smile.gif
Atsakyti
laba smile.gif tikrai ilgokai niekas neraso...as irgi nelabai kada turiu prisesti...ruosemes kaledom...karpom, klijuojam, paisom ir pan, dar dovanu paieskos.... karsta.gif
Atsakyti