Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveiki, tam kam nelabai draugaujasi su anglu kalba, nusikopijuokite teksta, nueikite i google verteja, tai zinokit graziai isvercia ir esme vistiek pagauni.

Kas neklauset, gal bus aiskiau musu naujokams, radijo laida apie IS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 26 lapkričio 2010 - 14:46
Labutis, merginos ar kuriai buvo israse ogapurina ar kazkaip panasiai vadinasi (pleciantys)? turiu siokia tokia ataka, tai galvoju ka daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 11 28, 20:35)
Labutis, merginos ar kuriai buvo israse ogapurina ar kazkaip panasiai vadinasi (pleciantys)? turiu siokia tokia ataka, tai galvoju ka daryt  unsure.gif

jei israse, tai pagerk smile.gif padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 11 28, 20:59)
jei israse, tai pagerk smile.gif padeda smile.gif

dabar nebuvau blush2.gif turiu is seniau israsyta... 4u.gif pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 11 28, 21:35)
Labutis, merginos ar kuriai buvo israse ogapurina ar kazkaip panasiai vadinasi (pleciantys)? turiu siokia tokia ataka, tai galvoju ka daryt  unsure.gif

Man irgi buvo israse, daktaras Petrikonis sake, kad jie svaresni ir geresni nei trentalis...o poveikis ar geresnis nepajutau smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif
esu sunerimus del savo sveikatos. jau nuo pavasario blogai jauciuosi. pastoviai tirpsta veido desine puse, t.p. galvos desine puse. kartais buna toks jausmas kad sunku valdyt ranku ir koju. o dabar dar regejimas labai suprastejo, staigiai verysad.gif penktadieni buvau pas neurologa, ji apziurejo mane, prase daryt visokius pratimus, viskas jai labai nepatiko, tai siuncia mane darytis MRT o diagnozej parse SD (kaip supratau cia yra IS). rytoj einu darytis tyrimo. labai baisu, nerandu sau vietos
Atsakyti
QUOTE(kity25 @ 2010 11 29, 14:15)
Labas vakaras visoms  4u.gif
esu sunerimus del savo sveikatos. jau nuo pavasario blogai jauciuosi. pastoviai tirpsta veido desine puse, t.p. galvos desine puse. kartais buna toks jausmas kad sunku valdyt ranku ir koju. o dabar dar regejimas labai suprastejo, staigiai  verysad.gif penktadieni buvau pas neurologa, ji apziurejo mane, prase daryt visokius pratimus, viskas jai labai nepatiko, tai siuncia mane darytis MRT o diagnozej parse SD (kaip supratau cia yra IS). rytoj einu darytis tyrimo. labai baisu, nerandu sau vietos

Labutis.parasyk butinai atsakyma,nes ash jauciuosi panaisai,tik niekaip neprisiverciu eiti pas gydytoja..:/ visi sako kad nerimo sutrikimas ir depresija bet kazko simptomai gazdina
Atsakyti
QUOTE(kity25 @ 2010 11 29, 17:15)
esu sunerimus del savo sveikatos. jau nuo pavasario blogai jauciuosi. pastoviai tirpsta veido desine puse, t.p. galvos desine puse. kartais buna toks jausmas kad sunku valdyt ranku ir koju. o dabar dar regejimas labai suprastejo, staigiai  verysad.gif penktadieni buvau pas neurologa, ji apziurejo mane, prase daryt visokius pratimus, viskas jai labai nepatiko, tai siuncia mane darytis MRT o diagnozej parse SD (kaip supratau cia yra IS). rytoj einu darytis tyrimo. labai baisu, nerandu sau vietos

Labas vakaras 4u.gif
gerai kad siuncia darytis MRT, viskas bus aisku. Simptomai tai panasus, man irgi viskas prasidejo nuo tirpimu o veliau regos pablogejimu (dvejinosi). Nesijaudinkite anksciau laiko ir butinai parasykite po tyrimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 11 29, 20:06)
Labas vakaras  4u.gif
gerai kad siuncia darytis MRT, viskas bus aisku. Simptomai tai panasus, man irgi viskas prasidejo nuo tirpimu o veliau regos pablogejimu (dvejinosi). Nesijaudinkite anksciau laiko ir butinai parasykite po tyrimu 4u.gif

simpatica,o sergant tokia liga gali gyventi normalu gyvenima>?
Atsakyti
Rasmike, tikrai gyvenimas normalus, jau 8 metai sergu ir viskas normaliu-normaliausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmike @ 2010 11 29, 23:12)
simpatica,o sergant tokia liga gali gyventi normalu gyvenima>?

Visiskai normalu smile.gif aisku kai ateina pablogejimas kartais buna labai sunku ir paciai ir artimiems, bet visada gali rasti ir kazko teigiamo, pvz visi tavimi rupinasi, atkrenta netikri draugai, pradedi labiau save lepinti ir myleti, gydytojai tave priziuri drinks_cheers.gif pablogejimas ateina ir iseina, kartais lieka kazkokie simptomai bet gyvenu normalu gyvenima (aukstakulniu tik nesiot negaliu blush2.gif ) gyvenime pasitaiko blogesniu dalyku uz IS... Pasidariau didele optimiste, manau tai ligai tai geriausias vaistas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 29 lapkričio 2010 - 22:39
QUOTE(kity25 @ 2010 11 29, 17:15)

sveika,
padarys tyrimus ir viskas paaiskes, isivaizduoju kaip sunku laukti, kiek visokiu minciu netelpa galvoje... SD, man rodos, yra demielizuojantis susirgimas g.gif butinai pranesk kaip sekesi.
stiprybes
Atsakyti