Deimante88, perskaityk visa tema sia ir ankstesnes... tikrai atrasi daug informacijos... ir daug atsakymu i tau kylancius klausimus. Nors diagnoze tave zlugdo-zinok, ji ne vezys-teks kovoti nuolat, bet gyvensi normalu gyvenima O ir merginos visos cia optimistes
man 4 diena 38 laipsniu temperatura laikosi be jokiu kitu nusiskundimu... idomu kas galetu buti... o pasimatavau, nes vis saltis krecia
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 11 21, 22:48)
man 4 diena 38 laipsniu temperatura laikosi be jokiu kitu nusiskundimu... idomu kas galetu buti... o pasimatavau, nes vis saltis krecia
Mano dukrytei taip buvo tai iškart nuvežiau pas gydytoją, tai pasakė kad tai susiję su žarnyno virusu ir liepė gert pangrolį, tai per 2dienas atsistojo ant kojų.
Kaip liūdna kai mūsų vis daugėja o ne mažėja, neturiu omeny kad užtenka mūsų senbūvių, o dėl to kad liga okupuoja vis labiau. Stenkimės nepasiduoti
Deimante88, aš taip pat leidžiuosi copaxone, iškart pagerėjimo nejaučiau tik tikėjau kad tos injekcijos padės ilgesnį laiką pilnavertiškai gyventi. Jis nėra vaistas kuris gerina, jis tik mažina ligos atakas suteiktadamas nervų ląstelių apsaugą. Nebus stresų, peršalimų gerės ir savijauta. Manau bandžiau teisingai paaiškinti. Negalvok kad tai pasaulio pabaiga, o galvok kad viskas bus gerai.
Papildyta:
http://www.lrytas.lt...6...indijÄ .htm
jei kas neskaitėt.
Sveikutės
Žinokit išsisukau - arbatyčių daug, biški vaistukų , greičiausiai peršaliau kažkur.
Papildyta:
[quote=NeNuorama`,2010 11 21, 23:48]
Nejuokai, mano bendradarbei taip buvo , laikėsi savaitę 39- kol suprato kad plaučių uždegimas
Žinokit išsisukau - arbatyčių daug, biški vaistukų , greičiausiai peršaliau kažkur.
Papildyta:
[quote=NeNuorama`,2010 11 21, 23:48]
Nejuokai, mano bendradarbei taip buvo , laikėsi savaitę 39- kol suprato kad plaučių uždegimas
Aciu uz atsakymus ir jusu nuosirduma
QUOTE(deimante88 @ 2010 11 22, 11:35)
Aciu uz atsakymus ir jusu nuosirduma
Laikykis, mano vyras suzinojo tik pries du menesius, bet jau beveik susitaike su diagnoze tik savo mamai nesako...
dar noreciau paklausti ar tie copaxone vaistai tikrai tokie skaudus ar tik man cia ?
QUOTE(deimante88 @ 2010 11 22, 15:54)
dar noreciau paklausti ar tie copaxone vaistai tikrai tokie skaudus ar tik man cia ?
sveika prisijungus,
as leidziuos Copaxone jau 4-us metus ir man jie nera skaudus, tik kartais ne i ta vieta pataikai, tai skauda po susileidimo. pabandyk ta vieta pasaldyti, yra tokie specialus gelio maiseliai ar siaip kuo nors saltu. net ir igudus pasitaiko visko
QUOTE(deimante88 @ 2010 11 22, 15:54)
Man labai skaudėdavo- kaip širšei įgėlus, į pilvą tik mažiau
na man pastoviai labai skauda, nuvaziavau siandien i ligonine del galvos svaigimo tai sake taip buna pradzioje nuo copaxone
QUOTE(deimante88 @ 2010 11 23, 13:32)
na man pastoviai labai skauda, nuvaziavau siandien i ligonine del galvos svaigimo tai sake taip buna pradzioje nuo copaxone
po pirmo leidimo (jis buvo sekmadieni), kaip dabar atsimenu, kai turejau grizti namo su viesuoju transportu..vos laikiausi, kad nenuvirsciau ir nenualpciau..
bet po 2-3 dienu praejo
QUOTE(Eri-ka @ 2010 11 22, 09:44)
Sitos venu operacijos atliekamos ir Bulgarijoj http://www.tokudabol..._And_MFA_Center kaina apie 5000eu. 3000eu kainuoja tyrimai ir ~2000eu operacija jei reikia...
Taip pat youtube jeigu paieskoti "ccsvi bulgaria" pilna video apie
sia ligonine ir pacientus.
Nuoroda apie si gydymo metoda apskritai:
http://www.thisisms.com/forum-40.html
Nuoroda i foruma apie Bulgarija:
http://www.thisisms....5-bulgaria.html viskas anglu kalboj.... pati dar neperskaiciau, nes man su anglu nelabai jau gerai
Dalmatinas buvo parasius nuorodas taip pat i klinika lenkijoj. Zmogus is kurio gavau sia info teigia, kad lietuvoj tokiu venu tyrimo nedaro. Jo pazistama (ta kuri vaziavo i Bulgarija) yra pati odontologe ir pazista daug mediku. Snekejo su daktaru, kuris daro tyrimus echoskopu sako Lietuvoj kaklo venu netiria. Taip pat snekejo su pazistama radiologe, sake tos venas magn. rezonanso tyrimuose siek tiek matosi bet uztikrintai nieko negales pasakyti ir galiausiai kalbejo su angiochirurgu tai sake nieko apie sias operacijas jisai negirdejo.
tai vat tiek ziniu....kas perskaitys visa angliska info, gal ka daugiau mums cia lietuviskai parasys...