Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(krissti@ @ 2010 11 15, 20:23)

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na ir kultura gydytoju g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mano draugė tai patyrė. doh.gif Po pirmo gimimo ir antras netyčiukas užsimezgė, tai kai Kauno klinikose visi pradėjo tyčiotis ir visaip nuteikinėti ją tai ji pasidarė išvalymą, nes gydytojai pasakė kad tik po pirmo gimdymko paūmėjimo nori ir nuo antro gauti ir dar save nualinti visiškai, tad ji nesiryžo gimdyti nes pabijojo, kad gali atsidurti dar silpnesnėj stadijoj. ax.gif O kaip iš tikrųjų būtų buvę nežinia, bet sakoma geriau po vieno gimdymo šiek tiek luktert ir tada troškimą vėl įgyvendint. thumbup.gif Taip pagalvojus gal ir tiesa, nes sveikas žmogus vos atlaiko du mažiukus iš eilės, nes apie abu iškart reikia palakstyti, o mums neturint šiek tiek daugiau poilsio gali labai blogėti. Na nebent tu labai stipri Talli ir gali viską ištverti. thumbup.gif Sėkmės apsisprendime. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, as tikrai ne dabar, blush2.gif tik i prieki pagalvoju, nes laikas labai greitai jau eina doh.gif
O kai planavome mes pirmaji, tai man pasiseke, nutraukiau vaistus, tris menesius buvau be ju ir nestuke.gif. Pries tai, kokius 4-5 metus jau leidausi Avonex'a. dabar vel ji gavau ir jau du menesiai leidziuosi. Tik va ta koja vis neatitirpsta iki galo. doh.gif
Atsakyti
Man koja aptirpdavo pradėjus eiti, daugiau kaip metus, o dabar jaučiuos kaip niekad gerai ir kairė ranka sustiprėjo thumbup.gif , o buvo silpnesnė. Maniau, kad bus šakės, nes su dešine net neatsipjaudavau bulkos, tai mano vaikinas (12m.) išmoko viską - ir šaltibarkščius daryti ir skalbinius gręžti - bulves turbūt dabar visada skus lotuliukas.gif
Avonex nedavė - sako tas pats kaip copaxone bus. Tipo per silpnas.
Geros nuotaikos jums 4u.gif
Papildyta:
Dešinei dabar sąnarių uždegimas..
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
Labutis 4u.gif
Bandžiau užsidėti liniuotę, nežinau kas čia gavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 11 17, 10:47)
user posted image
Papildyta:
Labutis  4u.gif
Bandžiau užsidėti liniuotę, nežinau kas čia gavos smile.gif

reikia kelti i parasa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , na va, tik pradejau rebifa leistis ir pasikartojo, vadinasi rebifas mano melynem turi itakos. Seniau stipriai susitrenkdavau ir atsirasdavo melyne, o dabar stiprei trinktelt nereikia, iskart melyne ir gyja kaip ilgai...bet tai aisku smulkmenos.... smile.gif kaip laikotes, kaip gyvenate..tikiuosi labai nesloguojate ir nesisaldote, nors lauke ir nera labai baisus oras, bet vis vien tos "zarazos" puola biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, vakar kazko skaudeno galva, bet siandien jau viskas ok wink.gif
nuotaika atsirado, tik jegu dar siek tiek truksta smile.gif
Atsakyti
Laba diena visoms. Visu pirma noriu trumpai papasakosiu savo istorija. Mano vyrui IS diagnozavo dar tik ries 2 metus, o jau nebevaiksto, vos juda, jam sunku kalbeti, valgyti, gerti, kadangi springsta. Jam sunku netgi sedeti, todel dazniausiai guli lovoje. Jam vis dar nesibaigia viena ir ta pati ataka ir kiekviena diena jis jauciasi vis blogiau, gydytojai sake, kad jam pati agresyviausia sios ligos forma. Siuo metu gydosi Kauno klinikose, jam siulo gydyma mitoksantronu, todel noriu paklausti, ar kuri nors bandete? Pries metus leidosi interferona, taciau po kiekvienos injekcijos jis jautesi labai blogai, todel siu vaistu atsisake ir daugiau nebesileido. Dabar jis kaip ir pasiryzes leistis, bet bijau, jei susileides blogai jausis, tai ir situ atsisakys, o tada dar labiau pabloges verysad.gif
Siame forume suzinojau apie naujus vaistus Tysabri, ar jau kam nors juos skyre, ar dar ju isvis Lt nera?
Gal kas zinot kaip baigesi su peticija http://www.peticijos.lt/visos/3535/ niekur nerandu info.
Is anksto dekoju uz atsakymus.
Atsakyti
[quote=dreve,2010 11 18, 01:15]
Laba diena visoms. Visu pirma noriu trumpai papasakosiu savo istorija. Mano vyrui IS diagnozavo dar tik ries 2 metus, o jau nebevaiksto, vos juda, jam sunku kalbeti, valgyti, gerti, kadangi springsta.

Vaje kaip liūdna, bet laikykitės - sutikau vieną moterį kuri irgi po pirmos atakos mokinosi vaikščioti ir kalbėti net !!! Bet viskas pasitaisė ir dar mergaitę pasigimdė - atrodo puikiai thumbup.gif
Man žadėjo tą mitoksantroną duoti dėl sąnarių , nes nieks nepadeda- sako ir išsėtinei bus gerai.
Tai tikrai bandykit, o Tysabri kiek žinau tik patys galit pirktis kol kas.
Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Dreve, mes su Jumis console.gif Įsivaizduoju, kaip Jums sunku... Bet gal įmanoma nors kažkaip sustabdyti, gal tie vaistai tik pradžioje duoda pablogėjimą g.gif O dėl peticijos tai neaišku, bet manau, kad mažai pasirašiusių, todėl čia mums LT tik pasvajot apie naujausius vaistus unsure.gif O tai kaip jūsų vyrui prasidėjo, irgi labiai ūmiai, kad per du metus taip, ar pradžia buvo švelnesnė? Čia forume mes tik kelios sergančiųjų vyrų žmonos, tai kaip supratau, visų vyrai dar darbingi. Bet va, skaičiau kažkur, kad vyrams kaip tik greičiau progresuoja ir dažnesnės tos sunkios formos, tas ir neramina labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 11 18, 11:09)
Dreve, mes su Jumis console.gif Įsivaizduoju, kaip Jums sunku... Bet gal įmanoma nors kažkaip sustabdyti, gal tie vaistai tik pradžioje duoda pablogėjimą g.gif  O dėl peticijos tai neaišku, bet manau, kad mažai pasirašiusių, todėl čia mums LT tik pasvajot apie naujausius vaistus  unsure.gif  O tai kaip jūsų vyrui prasidėjo, irgi labiai ūmiai, kad per du metus taip, ar pradžia buvo švelnesnė? Čia forume mes tik kelios sergančiųjų vyrų žmonos, tai kaip supratau, visų vyrai dar darbingi. Bet va, skaičiau kažkur, kad vyrams kaip tik greičiau progresuoja ir dažnesnės tos sunkios formos, tas ir neramina labai  verysad.gif

Mano tetis serga IS jau virs 20 metu, taip pat tevo sesuo turejo sia diagnoze, nors tvirtinama, kad tai nepaveldima liga... Galiu is to ka maciau ir matau, pasakyt, kad moterims tikrai buna lengvesne forma, bet velgi, kiekvienas atvejas individualus.
Atsakyti