Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

sveikos! gal kuriai po paumejimo, kurio metu buvo tirpimai, jie ir liko? jei praeina, tai po kiek mazdaug laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 11 12, 10:57)
sveikos! gal kuriai po paumejimo, kurio metu buvo tirpimai, jie ir liko? jei praeina, tai po kiek mazdaug laiko? g.gif

sveika,
man kaip prasidejo viskas nuo tirpimu, taip jie ir liko, ypac desines rankos pirstai, buna geriau bigsmile.gif, buna blogiau verysad.gif , bet niekada nebuvo visai isnyke schmoll.gif
Atsakyti
Tai tikrai nera reklama, o jei reklama tai galbut gera reklama.
Taip, as nesergu, bet daug bendrauju su serganciaisiai, jiems padedu, kalbuosi su ju gydytojais. Zinau ju visas bedas ir kazkaip bendromis jegomis siekiame gauti rezultatu.
Sutinku kad sie preparatai nera kazkoks stebuklas jau sergantiems, cia galbut jie labiau pagelbetu kai yra ligos pati pradzia, kai dar pazeidimai labai mazi, nes juk vaistus skiria tik nuo trecios atakos. Ne visi zinoma ir juos vartoja, kiti gydosi naturaliomis priemonemis, daug mankstinasi, vaiksto i masazus, kontroliuoja maitinimasi, daug ilsisi. Jiems ir atakos daug svelnesnes bet tai yra didelis darbas su savimi.
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2010 11 11, 23:00)
mano vyras  sugere dvi dezutes... "nei s...noj nei galvoj" kaip liaudis sako  g.gif tik labai aktyvus platintoju atakavimas ir tiek... nors drauge gydytoja anksciau platinusi pati juos sake, kad kiekvienai ligai reikia juos gerti skirtingon paros valandom ir pan. nes vat pvz. vaiku persalimams gydyti-reik girdyt 5val ryto... ji intensyviai domejosi homeopatija ir jos principais. Tai siaip negaliu pasakyt, kad tai veikia ar ne... tiesiog negalima teigt, kad kazkoks vienas ar kitas produktas, vaistas veikia visiem vienodai.  schmoll.gif Manau, kad kiekviena cia serganciu merginu ar zmonu jau daug skaite, domejosi, ivertino ar isbande diduma net siaudu atrodanciu dalyku... gal apie kai kuriuos tiesiog pagalvojam, bet nerizikuojam, nes neleidzia galimybes... jei butum tikras, kad tai tikrai suveiks-turbut viska paaukotume... Manau, kad pirmiausia reikia susitvarkyti su savimi, pakeisti poziuri i gyvenima. Paskutiniu metu pradejau dometis ir dvasinemis ligu atsiradimo priezastimis. Kad ir kaip pradzioje tai atrodo absurdiska, bet palaipsniui tenka pripazint,kad tai tiesa.... bent mano vyrui tai labai tinka....  zinoma, sunku pakeist save, savo vidinius nusistatymus. Dar sunkiau save objektyviai ivertint. Bet bandom... O del kordicepso... tai jo yra ir kitu firmu, kad ir to pacio aconitum... tik kaina daug pigesne...  mirksiukas.gif

Sutinku su jumis ir jusu gydytoja, sie preparatai geriami pagal artskiru organu meridianu aktyvumo laika. Tai senoves kinu ismintis.
Beja dar svarbu labai ir tokie dalykai kaip seimos palaikymas. Jusu vyras gali didziuotis jumis uz sitoki palaikyma, nes tai psichologiskai labai svarbu tiek susitaikant su liga, tiek bandant su ja "susidraugauti". Nes buna tikrai labai skaudziu dalyku, kada suzinoje apie artimojo liga pasuka kitu keliu artimieji ir palieka su mazais vaikuciais bei kovoti su liga viena....
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2010 11 12, 10:33)
sveika,
man kaip prasidejo viskas nuo tirpimu, taip jie ir liko, ypac desines rankos pirstai, buna geriau bigsmile.gif, buna blogiau verysad.gif , bet niekada nebuvo visai isnyke schmoll.gif

o kiek metu jau sergat?
Atsakyti
Niekur nerandu, kiek tas Feniksas kainuoja ir kuriam laikui jo uztenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 11 12, 09:57)

man praejo visus kartus, o tirpo tikrai ne karta... pirma karta tai abi kojos iki kelenu nuo pedu uzirpo, dar is baisesniu tirpimu tai kaire visa ranka, kaire puse iki liemens, net galva buvo nutirpus... sunku budavo net sukuotis... bet viskas praejo... aisku reikdavo ir keliu menesiu
Atsakyti
[quote=Talli,2010 11 12, 11:57]

sveikutes, seniai bebuvau prisijungusi, nors visada paskaitinedavau, kartas nuo karto... ax.gif saunuoles visos, kaip ir visada, kas bebutu nepasiduodate, taip ir toliau... bigsmile.gif o po paumejimo, tai tirpimai laikesi 3-4 men., 1-2 men. atitirpo kojos, veliau nugara ir sonkauliai, po 3-4 men. galutinai atitirpo ranku pirstai... daug rebilitacijos ir daug kantrybes prireike tikrai...
Atsakyti
Tai saunu, vadinasi ir man praeis, bet kadangi as kantrybes mazai turiu, tai panikuoju kai greitai niekas nedingsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 11 13, 16:01)
Tai saunu, vadinasi ir man praeis, bet kadangi as kantrybes mazai turiu, tai panikuoju kai greitai niekas nedingsta 4u.gif

na tokia liga, kad niekas greitai nesidaro smile.gif reik kantrybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 11 13, 22:51)
na tokia liga, kad niekas greitai nesidaro smile.gif reik kantrybes smile.gif

tai zinau, jau beveik 9 metai su ja draugauju doh.gif bet nreti gi galima blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 11 14, 20:48)
tai zinau, jau beveik 9 metai su ja draugauju doh.gif  bet nreti gi galima blush2.gif  biggrin.gif

aisku galima wink.gif ir butina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 11 12, 13:46)
o kiek metu jau sergat?

matai su tais tirpimais kiekvienai vis skirtingai, mano laikosi daugiau nei 3 metai, bet as apsipratau ir kartais visai nebepastebiu, tik kai reikia ka nors pirstais suimti-pajunti, kad jautrumas nebe toks. as dar turiu migruojancius tirpimus, atsiranda tokios lyg demes (nematomos, tik jauciamos) dazniausiai ant k.kojos ir toje vietoje toks nejautrumas, jausmas kaip nutirpe butu, veliau dingsta ir vel atsiranda, zodziu, pasaka be galo, bet nepasakyciau, kad tai labai trukdo gyventi-pripranti mirksiukas.gif bet kaip gydytojai sake, mano IS eiga yra daugiau sensorine (jutimine), nes dauguma zidiniu turiu stuburo, o ne galvos smegenyse g.gif
sekmes sveikstant mirksiukas.gif
Atsakyti