Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Finansai nenesa kol kas tam, bet susimasciau jei gerai jautiese beveik du metus jokiu ataku, geriant tik vitaminus ar verta g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 09 lapkričio 2010 - 18:26
sweikos,

sergu 3 metus, diagnoze is isgirdau pries metus ir kelis menesius ta laikotarpi vartoju vaistus(rebifa). jauciuosi gerai jokiu pablogejimu nejauciu.ta laika bijojau narsyti internete ieskodama informacijos apie is,bet sitame forume viskas graziom spalvom piesiama. noriu pasiteirauti ar jus irgi labai gerai jautetes pirmais sirgimo metais? as vis neprarandu vilties kad suklydo nustatydami diagnoze:) MR dare ligai nustatyti o db as norejau kad vel padarytu tai gydytoja sake darys kai bus pablogejimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 11 09, 19:26)
Finansai nenesa kol kas tam, bet susimasciau jei gerai jautiese beveik du metus jokiu ataku, geriant tik vitaminus ar verta  g.gif  4u.gif

Man irgi du metus nera jokiu ataku. reikia toliau gyventi ir dziaugtis. Galimybiu operacijai ar dar kam neturiu, geriu papildus ir leidziuosi Avonexa.Manau geriausiai tai optimizmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bohemaaa @ 2010 11 10, 01:40)
sweikos,

sergu 3 metus, diagnoze is isgirdau pries metus ir kelis menesius ta laikotarpi vartoju vaistus(rebifa). jauciuosi gerai jokiu pablogejimu nejauciu.ta laika bijojau narsyti internete ieskodama informacijos apie is,bet sitame forume viskas graziom spalvom piesiama. noriu pasiteirauti ar jus irgi labai gerai jautetes pirmais sirgimo metais? as vis neprarandu vilties kad suklydo nustatydami diagnoze:) MR dare ligai nustatyti o db as norejau kad vel padarytu tai gydytoja sake darys kai bus pablogejimas sad.gif

sveika prisijungus,
dazna musu nejaucia jokiu zymiu pablogejimu, buna patirpsta kokia galune, akytes pasilpsta, bet vis atsistato, o mintys, kad neteisingai nustatyta diagnoze aplanko visus, manau, bent jau pirmaisiais metais. Man MR kai padare pries 3.5 metu, nustatant diagnoze, tai daugiau jo ir neskyre lyg siol, pati kitais keliais pasidariau (jokiu pakitimu).
jei pablogejimu nebuna, matyt, gydymas skirtas teisingai, tuo ir reikia dziaugtis thumbup.gif
sekmes
Atsakyti
QUOTE(bohemaaa @ 2010 11 10, 00:40)
sweikos,

Sveika, as sergu jau 10metu, tada buvo pirmoji pradine stadija, o pilnai pripazino tik pries 3metus ir su tuo susitaikyti kad sergi buvo labai sunku, bet gyvenimas eina ir prie ligos priprantama ir susitaikoma. Tad manau daugiau optimizmo ir viskas bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri-ka: 10 lapkričio 2010 - 08:37
Labukas,

atrodo vyras pradejo susitaikyti su diagnoze... Jau taip nebesinervina, bet kadangi galva vis sukasi nupirkau neurorubina...
Atsakyti
QUOTE(bohemaaa @ 2010 11 10, 01:40)
sweikos,

Sveiki, sergu jau 18 metu doh.gif , pradzia buvo klaiki: stiprus svaigimas, paralyzius vienos puses, akiu neuritas ir dar neskaitant visu kitu paumejimu. Paskutiniai 6 metai be paumejimu 4u.gif ir tuo labai dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2010 11 10, 10:13)
Sveiki, sergu jau 18 metu doh.gif , pradzia buvo klaiki: stiprus svaigimas, paralyzius vienos puses, akiu neuritas ir dar neskaitant visu kitu paumejimu. Paskutiniai 6 metai be paumejimu 4u.gif ir tuo labai dziaugiuosi 4u.gif

sveika, o kokius vaistus naudoji?
Aš penktadienį važiuoju į Vilnių labai noriu Betaferoną pasikeisti.
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 11 10, 10:27)
sveika, o kokius vaistus naudoji?
Aš penktadienį važiuoju į Vilnių labai noriu Betaferoną pasikeisti.

Rimtu, tai jokiu 4u.gif . Kazkaip issiverciu su plecianciais (ksantinoliu ir sermionu), geriu ryte ir vakare abu kartu. Nuo pavasario geriu Cardicepso papildus, kurie labai tinka sitam susirgimui. Jauciuosi puikiai, tik kaip pervargstu ar nedamiegu pasunkeja kojos.
Sekmes visoms 4u.gif

p.s. kazkada man siule vaistus, bet as nesutikau.
Atsakyti
[quote=baltuke,2010 11 10, 11:34]
Rimtu, tai jokiu 4u.gif . Kazkaip issiverciu su plecianciais (ksantinoliu ir sermionu), geriu ryte ir vakare abu kartu. Nuo pavasario geriu Cardicepso papildus, kurie labai tinka sitam susirgimui.

O kokį kordicepsą tu geri? Nes yra ir vaistinėje.
Dabar naudoju Tiens, bet toks jausmas kad labiausiai poveikis buvo nuo skysto Fohow.
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2010 11 10, 11:34)
Rimtu, tai jokiu 4u.gif . Kazkaip issiverciu su plecianciais (ksantinoliu ir sermionu), geriu ryte ir vakare abu kartu. Nuo pavasario geriu Cardicepso papildus, kurie labai tinka sitam susirgimui. Jauciuosi puikiai, tik kaip pervargstu ar nedamiegu pasunkeja kojos.
Sekmes visoms 4u.gif

p.s. kazkada man siule vaistus, bet as nesutikau.

baltuke, tu siuos geri Cordyceps, nes maciau yra kazkokie magnio papildai panasiu pavadinimu
Atsakyti

O kokį kordicepsą tu geri? Nes yra ir vaistinėje.
Dabar naudoju Tiens, bet toks jausmas kad labiausiai poveikis buvo nuo skysto Fohow.
[/quote]

Is Tiens serijos, man mama nupirko ir dar visokiu kitokiu is tos firmos. Pavasari, kaip ir kasmet, turejau gultis i ligonine, nes jauciau, kad "ateina" paumejimas. Pradejau gerti Tiens papildus ir jauciousi puikiai, jokiu ligoniniu nereikejo. 4u.gif As ir kitur esu skaiciusi, kad padeda nuo IS.

As tai naudociau tuos, kurie padeda ir viskas.

Yra ir gydytoja, kuri dirba su Tiens papildais ir pasako kurie geriau tinka, bet as dar nebuvau nuejus.
Pirko pas platintojus.
Atsakyti