na va, dabar vel susipainiojau, sakykit mielosios ka manote apie fenikso eliksyra?
QUOTE(<LIBE> @ 2010 11 04, 16:04)
na va, dabar vel susipainiojau, sakykit mielosios ka manote apie fenikso eliksyra?
as apei toki negirdejau
kas liecia sloga - mano seimos gydytoja pries kelis metus pagerti dvi, tris dienas po tablete LOMILAN, nors vaistineja vis paklausia ar tikrai jums reikia nuo alergines slogos man auksinis vaistas, ne taip bega nosis, o ir po dvieju tableciu jau gerai pasidaro
Apart - B grupe leisdavaus tik neurorubina, pailsedavau ir viskas ok
sveikos! o man iskilo klausimas, ar jums merginos, nera taip buve, kad nuo hormonu prasidetu visiskai nelaiku menesines, viduryje ciklo?
QUOTE(Talli @ 2010 11 05, 10:34)
sveikos! o man iskilo klausimas, ar jums merginos, nera taip buve, kad nuo hormonu prasidetu visiskai nelaiku menesines, viduryje ciklo?
Nu aš beveik kas met jų gaunu nemažai - bet viskas normaliai buvo- tik dabar paskutinius 2 mėnesius kažkaip daug anksčiau prasideda ir ilgai tesiasi..
QUOTE(Apart @ 2010 11 05, 10:33)
Nu aš beveik kas met jų gaunu nemažai - bet viskas normaliai buvo- tik dabar paskutinius 2 mėnesius kažkaip daug anksčiau prasideda ir ilgai tesiasi..
as tai pries 20 dienu susilasinau metilprednizolono i vena, tai sakau, gal del to, bet man nera taip buve
Man punkciją 2 kartus darė - tai buvo šakės viskas susimaišė ir kažkas nenormalaus darėsi
QUOTE(<LIBE> @ 2010 11 04, 16:04)
apie tokį negirdėjau.
Mano dienos taip pat išsideformavo, kartais normaliai o kartais tik po kokių 2-3mėnesių. Tai žinoti savo ciklą net negaliu. Ir įtariu kad nuo prednisolono.
Labutis as su tokiu retoriniu klausimu - jei turetumet galimybe ar vaziuotumet konsultuotis ir gydytis i Maskva (del kamieniniu lasteliu)?
QUOTE(Gretuteka @ 2010 11 08, 11:52)
Labutis as su tokiu retoriniu klausimu - jei turetumet galimybe ar vaziuotumet konsultuotis ir gydytis i Maskva (del kamieniniu lasteliu)?
As snekejau su daktare del kamieniniu lasteliu, sake, kad toks gydimas nepasitvirtino
QUOTE(<LIBE> @ 2010 11 08, 12:57)
As snekejau su daktare del kamieniniu lasteliu, sake, kad toks gydimas nepasitvirtino
ir as ta pati girdejau, kad gali padeti, gali - ne. matai, mano buves kaimynas nevaiksciojo, nekalbejo, jam padejo, visiskai viskas atsistate, tai mano tevai dabar man ramybes neduoda
QUOTE(Gretuteka @ 2010 11 08, 11:52)
jei tureciau galimybe-vaziuociau, kas nerizikuoja, tas negeria sampano
Sveikos, aš taip pat bandyčiau rizikuoti, nes mums visi tik ir šneka, kad niekas nepasitvirtino, niekas nepadeda, bet manau mums pačioms reikia labai norėti ir viskas kas neįmanoma padės. Na aš ir apie save pagalvoju, juk sakoma kad darant MR ten negali rodyti jokių pagerėjimų arba tas pats arba blogiau, bet va kai man padarė juk pasakė man tų židinių sumažėįjo, tai reiškia kažkas galbūt padeda, tik tiksliai niekas negali pasakyti. Tad tikėkim ir gal mums taip pat nušvies žvaigždutė ryškiau.