Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(NeNuorama` @ 2010 11 02, 21:49)
as tai niekad nesiskiepiju... kai patys daktarai skaitro, kad geriau nesiskiepyti, tai verta pagalvot apie tai

niekada anksciau nesiskiepijau ir ziema nesirgau, tik herpi turejau gal 3kartus per metus doh.gif net nezinau kodel sutikau! Daktare pasake kad reikia, as ir sutikau bet daugiau tikrai to nedarysiu 4u.gif Pasake kad man pavojinga pagauti koki virusa kad reikia pasiskiepyt. Visai niekada neturejau rimtu ligu, gripu gal tik 2kartus sirgau...
Atsakyti
Sveikutes, o man daktare sake reikia gerti vitaminus ir pastiprinti imuniteta...o as kaip tik jauciu, kad sunki galva, nori asaroti akys, darosi silpna(cia mano slogos atsiradimo simptomai) iskart isgeriu 2 paracetamolius ir thumbup.gif

Kas segat - pasveikit 4u.gif 4u.gif kas ne-laikykites ir saugokites 4u.gif
Atsakyti
Neoficialiai viena daktare sake, kad skiepai irgi gali buti IS priezastis, o vaikams net dar baisesniu pasekmiu gali buti... Maniskis irgi vienais metais nuo gripo skiepijosi - tai visus metus sirgo (lengva forma, bet visus metus) doh.gif Maniskis tai serga gana daznai (dabar puline angina), net nebezinau ka daryti...
Atsakyti
Mes irgi neberizikuojam su skiepais nu gripo, buvo ir manpusė metų neaiškios temperatūros doh.gif O vyras mano irgi dažnai jaučiasi, kad yra truputį temperatūros ir akurat, pasimatuoja - 37.1-2. Matyt čia nuo IS unsure.gif
Atsakyti
Nesiskiepykit brangiosios tikrai, labai daug mokslininkų išvadų visokių esu skaičiusi - kad jie tikras nuodas !! Beveik visose vakcinose yra gyvsidabrio, kas ir sveikam blogai.
Vienam darbe savininkas kasmet skiepydavo nuo gripo kad nesirgtume (nes be išeiginių dirbdavom rolleyes.gif ), tai 3-iais metais kaip tik mėnuo po skiepo man ir užtemo 1 akis - neuritas.
Tai ir galvoju jei ne tie skiepai greičiausiai ir nebūtų išsiderinęs tas imunitetas...
Atsakyti
Man irgi anksčiau būdavo 37 - 37,3. Opaskutinį pusmetį 35,8 . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 11 03, 13:05)
Nesiskiepykit brangiosios tikrai, labai daug mokslininkų išvadų visokių esu skaičiusi - kad jie tikras nuodas !! Beveik visose vakcinose yra gyvsidabrio, kas ir sveikam blogai.
Vienam darbe savininkas kasmet skiepydavo nuo gripo kad nesirgtume (nes be išeiginių dirbdavom rolleyes.gif ), tai 3-iais metais kaip tik mėnuo po skiepo man ir užtemo 1 akis - neuritas.
Tai ir galvoju jei ne tie skiepai greičiausiai ir nebūtų išsiderinęs tas imunitetas...

Siulau pasiziureti ir tik po to apsispresti del skiepu. 4u.gif

http://www.sozvezdie...demii_lzhi.html
Atsakyti
Labutis 4u.gif aš kažkaip atsisakau visuomet tų skiepų, nuo vaikystės buvau daugeliui iš jų alergiška...
Slogą beveik kasmet turiu, nepasakyčiau, kad sergu daugiau nei įprastai 4u.gif
Vitaminus geriu kai nepamirštu 4u.gif

Atsakyti
Gal kas gali pasakyti, ar Siauliu apskrities ligonine yra Siauliu ligonine? T.y. ar Siauliuose tik viena ligonine? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 11 04, 08:31)
Gal kas gali pasakyti, ar Siauliu apskrities ligonine yra Siauliu ligonine? T.y. ar Siauliuose tik viena ligonine?  ax.gif

Kiek man teko lankytis, tai kiek žinau tai viena ligoninė. O kas nutiko kad Šiauliai sudomino? Juk Klaipėdoj geresnės ligoninės. g.gif
Mane kankina sloga ir jau keletą dienų, tik nežinau kaip greičiau išsigydyt, nes pati stengiuosi visokiais "babučių" receptais gydytis. doh.gif O į darbą eiti reik, tad nėra kaip gulėti lovoj ir arbatėlėmis vaišintis. schmoll.gif Gal ką pasiūlytumėt?
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 11 04, 09:17)
Kiek man teko lankytis, tai kiek žinau tai viena ligoninė. O kas nutiko kad Šiauliai sudomino? Juk Klaipėdoj geresnės ligoninės.  g.gif
Mane kankina sloga ir jau keletą dienų, tik nežinau kaip greičiau išsigydyt, nes pati stengiuosi visokiais "babučių" receptais gydytis.  doh.gif  O į darbą eiti reik, tad nėra kaip gulėti lovoj ir arbatėlėmis vaišintis.  schmoll.gif  Gal ką pasiūlytumėt?

Nezinau kiek geresne, bet reikia ten vaziuoti, nes vyras dalyvauja tame projekte... o pagal sutarti reikia vaziuoti i Siaulius (ai, net nezinau, kaip risliai paaiskinti doh.gif )

Slogai mazinti as geriu 3 k. eferalgano+vit.C (putojantis), labai apmazina Influcid'as, tik jo reikia kas 2 val. suciulpti. Man dar padeda koju kaitinimas vakarais (sumerkiu kojas i karsta vandeni su druska, po keliu minuciu dapilu karstesnio vandens, po to dar ir dar... po to apsimaunu siltas kojine ir i lova)
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif , man kaip galva sukasi, ir toks keistas jausmas pėdoj, kažkaip kitaip batą jaučiu, nors liečiant pėda nėra aptirpus..
Įtariu kad nori prasidėti pablogėjimas g.gif
Žadu B12 pasileisti gal, man viena docentė sakė geriau B12 mums nei Milgamma.
Ką dar patartumėt?
Atsakyti