Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(<LIBE> @ 2010 10 28, 08:54)
Sveikutes, padariau tyrima smile.gif visad po rebifo susileidimo gerdavau ibuprofeno 600mg, po to nutariau gerti puse tabletes, kad nepajusciau pasaliniu poveikiu-nebuvo, jau paskutinius du kartus nutariau isgerti tablete 200mg pasirodo uztenka tik 200mg.. thumbup.gif

Per daktara Hausa, koks tik simptomiukas, iskarto IS biggrin.gif

Per Hausa dar iskarto interferonus lasina, jie gi taip nepadeda, reikia prednizolono, nieko jis ten nemoka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As vakar leidau vaistus ir jau kartais galiu visai be ibupromo apseiti, tik gerti turiu visa nakti nes temperatura pakyla.
Dar noriu pasakyti, kad is valstybes studiju fondo kiekviena menesi gausiu socialine stipendija (390lt) nes turiu 40% invalidumo. Reikia naudotis savo IS ir net mokytis uzsinorejo dar daugiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 28 spalio 2010 - 11:25
QUOTE(simpatica @ 2010 10 28, 12:22)
Per Hausa dar iskarto interferonus lasina, jie gi taip nepadeda, reikia prednizolono, nieko jis ten nemoka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As vakar leidau vaistus ir jau kartais galiu visai be ibupromo apseiti, tik gerti turiu visa nakti nes temperatura pakyla.
Dar noriu pasakyti, kad is valstybes studiju fondo kiekviena menesi gausiu socialine stipendija  (390lt) nes turiu 40% invalidumo. Reikia naudotis savo IS ir net mokytis uzsinorejo dar daugiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Saunu, kad paramos gauni, kaip tu sakai ir stimulas mokinis dar didesnis atsiranda thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat alkoholį kaip vartojau taip ir toliau vartoju. Viskas vyksta proto ribose ir manau kad tai nekenkia. ax.gif
Va noriu pasidžiaugti vakar buvau Kauno NDNT ir kažkaip įtartinai keistai labai maloniai Cironkienė apžiūrinėjo ir kalbėjo, net nusistebėjau, nes anksčiau tai pakeltu tonu bendraudavo. Tai turėjau 40% darbingumo, o dabar liko tik 30%. Tik savoj Sodroj tai teko nervus patąsyti, nes pasakiau kad pageidaučiau perskaičiuoti mano invalidumą, nes esu dar dirbanti, tai labai buvo nepatenkintos, tipo aš neteisi ir nieko nelaimėsiu, bet kaip aš tiesiogiai pareikalavau, kad nueitų pas viršininkus pasiteirauti ir grįžusi manęs atsiprašinėjo nes perskaičiuoti teks net už visus praeitus metus 4u.gif Išsikovojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 10 28, 12:50)
Sveikos, aš taip pat alkoholį kaip vartojau taip ir toliau vartoju. Viskas vyksta proto ribose ir manau kad tai nekenkia.  ax.gif
Va noriu pasidžiaugti vakar buvau Kauno NDNT ir kažkaip įtartinai keistai labai maloniai Cironkienė apžiūrinėjo ir kalbėjo, net nusistebėjau, nes anksčiau tai pakeltu tonu bendraudavo. Tai turėjau 40% darbingumo, o dabar liko tik 30%. Tik savoj Sodroj tai teko nervus patąsyti, nes pasakiau kad pageidaučiau perskaičiuoti mano invalidumą, nes esu dar dirbanti, tai labai buvo nepatenkintos, tipo aš neteisi ir nieko nelaimėsiu, bet kaip aš tiesiogiai pareikalavau, kad nueitų pas viršininkus pasiteirauti ir grįžusi manęs atsiprašinėjo nes perskaičiuoti teks net už visus praeitus metus  4u.gif  Išsikovojau  lotuliukas.gif

Saunuole, teisybe turi buti...
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 10 28, 12:50)
manęs atsiprašinėjo nes perskaičiuoti teks net už visus praeitus metus  4u.gif  Išsikovojau  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 10 28, 12:22)

Dar noriu pasakyti, kad is valstybes studiju fondo kiekviena menesi gausiu socialine stipendija  (390lt) nes turiu 40% invalidumo. Reikia naudotis savo IS ir net mokytis uzsinorejo dar daugiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

daug kas cia rase apie invaliduma.. nors pinigeliai nepamaisytu, as pati pasiemusi paskola sumoket uz moksla, bet greitu laiku, jei viskas gerai, neketinu prasyt unsure.gif man kazkaip nesmagu, kaip paskui su darbu.. blink.gif neisizeiskit, JUS SAUNUOLES VISOS 4u.gif tiesiog geda stoveti eileje, kur tvarko dokumentus..
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 10 28, 13:30)
daug kas cia rase apie invaliduma.. nors pinigeliai nepamaisytu, as pati pasiemusi paskola sumoket uz moksla, bet greitu laiku, jei viskas gerai, neketinu prasyt  unsure.gif  man kazkaip nesmagu, kaip paskui su darbu.. blink.gif  neisizeiskit, JUS SAUNUOLES VISOS  4u.gif  tiesiog geda stoveti eileje, kur tvarko dokumentus..

Aisku kiekvienas pats sprendzia 4u.gif bet cia kazkuri yra pasakiusi kad "jei liga is taves atima daug ko, tai ir tu turi maksimaliai ja naudotis" thumbup.gif Visada sau tai kartoju thumbup.gif ant kaktos gi neparaso NEDARBINGAS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 28 spalio 2010 - 12:59
laba 4u.gif Noriu paklausti,pries metus man itare IS,bet tyrimai neparode ir laimingai gyvenau,o dabar kojoj virs kelienio atsirado idubimas(raumenu nykimas??)prie IS taip girdejau,kad buna,tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 10 28, 13:30)
daug kas cia rase apie invaliduma.. nors pinigeliai nepamaisytu, as pati pasiemusi paskola sumoket uz moksla, bet greitu laiku, jei viskas gerai, neketinu prasyt  unsure.gif  man kazkaip nesmagu, kaip paskui su darbu.. blink.gif  neisizeiskit, JUS SAUNUOLES VISOS  4u.gif  tiesiog geda stoveti eileje, kur tvarko dokumentus..

be reikalo...
Atsakyti
Sveikos, daznai cia paskaitineju, bet nesiryztu parasyti.
Pati nesergu, bet zinau apie sia liga ir noreciau paklausti ar priklausote kokiai organizacijai kuri vienija sia liga sergancius ligonius?
Atsakyti
QUOTE(audra6666 @ 2010 10 28, 14:12)
ar priklausote kokiai organizacijai kuri vienija sia liga sergancius ligonius?

as ne, bet zinau pora zmoniu, kurie priklauso vilniaus IS draugijai. manau, gal kadanors gyvenime ir as prisijungsiu.. bet turbut man reikia laiko, ir turbut daug laiko kol apsiraminsiu ir galesiu apie tai kalbeti su zmonemis (ne virtualiai)
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2010 10 28, 14:03)
laba 4u.gif Noriu paklausti,pries metus man itare IS,bet  tyrimai neparode ir laimingai gyvenau,o dabar kojoj virs  kelienio atsirado idubimas(raumenu nykimas??)prie IS taip girdejau,kad buna,tiesa? g.gif

jei nerado IS, vadinasi ir nera smile.gif nuo IS taip nesidaro

QUOTE(ČIČI @ 2010 10 28, 14:05)
be reikalo...

as kreipiausi, bet negavau, nors priklauso... pasirodo mokytis reikejo maziau...

QUOTE(audra6666 @ 2010 10 28, 14:12)
Sveikos, daznai cia paskaitineju, bet nesiryztu parasyti.
Pati nesergu, bet zinau apie sia liga ir noreciau paklausti ar priklausote kokiai organizacijai kuri vienija sia liga sergancius ligonius?

nepriklausau ir nelabai ruosiuosi... kazkaip psichologiniu problemu del IS neturiu...

o alkoholio akcentavo man kad negalima smile.gif alkoholis gi uzmusha nervu lasteles biggrin.gif
Atsakyti