Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ČIČI @ 2010 10 18, 09:08)
Labukas,

mano vyras toks piktas pasidare  doh.gif  na, anksciau irgi nebuvo is tu super meiliuju, bet dabar... tiesiog nebezinau ar iskesiu...

Labutis, viskas laikina mirksiukas.gif pamatysi praeis wink.gif
oi kokia bunu, kartais sunku paciai save sukontroliuoti... visos blogos dienos praeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 10 18, 11:19)
parašyk būtinai kai pakeis, įdomu į kokius.
o kas blogo darosi nuo rebifo?

man po rebifo visad labai skauda galva, uzeina migrena, lauzo kaulus, purto visa. o kai blogai jautiesi, tai ir blogos nuotaikos... vieni sako turi taip but, kiti kad neturi, bet man menka paguoda nuo to
Atsakyti
[quote=ČIČI,2010 10 18, 09:08]
Labukas,

mano vyras toks piktas pasidare doh.gif na, anksciau irgi nebuvo is tu super meiliuju, bet dabar... tiesiog nebezinau ar iskesiu...
[/quote]
As irgi kartais pikta, nervuota bunu, bet vaikinas jau priprato, geriau patyles ir busiu teisi blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif veliau pati galvoju kad nesamoniu prisnekejau ir pridariau doh.gif
[quote/]
man po rebifo visad labai skauda galva, uzeina migrena, lauzo kaulus, purto visa. o kai blogai jautiesi, tai ir blogos nuotaikos... vieni sako turi taip but, kiti kad neturi, bet man menka paguoda nuo to [/quote]
man po Avonexo taip buna, tai tikrai yra normalu...metus po vaistu leidimo geriau ibuproma, dabar skausmai netokie stiprus kad galima pakentet tai ir negeriu. Bet buna uzeina tokie skausmai, kad nors tu verk ir temperatura iki 38laipsniu pakildavo doh.gif Organizmas pripras ir jei yra galimybe tai siulyciau leisti vaistus pries miega. Tik nakti daznai atsikeliu nes labai troskina. Visada ant staliuko stovi 1,5 litro mineralinio, tai buna kad visa ir isgeriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 18 spalio 2010 - 20:38
[quote=simpatica,2010 10 18, 21:36]
As irgi kartais pikta, nervuota bunu, bet vaikinas jau priprato, geriau patyles ir busiu teisi blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif veliau pati galvoju kad nesamoniu prisnekejau ir pridariau doh.gif
[quote/]
man po rebifo visad labai skauda galva, uzeina migrena, lauzo kaulus, purto visa. o kai blogai jautiesi, tai ir blogos nuotaikos... vieni sako turi taip but, kiti kad neturi, bet man menka paguoda nuo to [/quote]
man po Avonexo taip buna, tai tikrai yra normalu...metus po vaistu leidimo geriau ibuproma, dabar skausmai netokie stiprus kad galima pakentet tai ir negeriu. Bet buna uzeina tokie skausmai, kad nors tu verk ir temperatura iki 38laipsniu pakildavo doh.gif Organizmas pripras ir jei yra galimybe tai siulyciau leisti vaistus pries miega. Tik nakti daznai atsikeliu nes labai troskina. Visada ant staliuko stovi 1,5 litro mineralinio, tai buna kad visa ir isgeriu 4u.gif
[/quote]

klinikose aiskino, kad jei taip vyksta, vadinasi vaistai tinkami ir organizmas kovoja su liga... o jei tie simptomai nyksta tai organizmas priprato prie vaistu ir vaistai neefektyvus... idomu ka jie sako zmonems, kurie neturi tu simptomu... o santariskese man sake, kad man vaistai pagal visus simptomus yra per stiprus... tai ir zinok dabar kad gudras kur tiesa...
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 10 18, 22:18)
klinikose aiskino, kad jei taip vyksta, vadinasi vaistai tinkami ir organizmas kovoja su liga... o jei tie simptomai nyksta tai organizmas priprato prie vaistu ir vaistai neefektyvus... idomu ka jie sako zmonems, kurie neturi tu simptomu... o santariskese man sake, kad man vaistai pagal visus simptomus yra per stiprus... tai ir zinok dabar kad gudras kur tiesa...

Bet vaistu anotacijoje parasyta, kad pasalinis poveikis, kokius minejo simpatika turetu dingti po 3men...tai suprask zmogau...as irgi leidziuosi rebifa
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 10 19, 10:18)
Bet vaistu anotacijoje parasyta, kad pasalinis poveikis, kokius minejo simpatika turetu dingti po 3men...tai suprask zmogau...as irgi leidziuosi rebifa

Man po metu nedingo tik truputi susilpnejo salutinis poveikis, bet kartais buna blogai ir geriu ibuproma.Karta per savaite turiu leist tai galima pekentet 4u.gif kai Betaferona leidau per diena tai buvo nemalonu beveik visada jausti tuos gripo simptomus doh.gif Su Avonexu jau 2metus neturejau jokiu paumejimu (tfu tfu tfu), nei tirpimu, nieko. Tai manau kad jie man tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 19 spalio 2010 - 09:54
QUOTE(Gretuteka @ 2010 10 18, 19:00)
Labutis, viskas laikina  mirksiukas.gif pamatysi praeis wink.gif
oi kokia bunu, kartais sunku paciai save sukontroliuoti... visos blogos dienos praeina  4u.gif

tikiuosi ax.gif beja sutiko dalyvauti projekte
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 10 19, 13:21)
tikiuosi  ax.gif beja sutiko dalyvauti projekte

saunu thumbup.gif tikrai nieko nepraras schmoll.gif
Atsakyti
ar yra cia tokiu, kas capaxone leidziasi? ar gal jum pakeiti ji i kazka kita? ar jis padejo? gal nebuvo ilga laika pablogejimu?..
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 10 19, 20:30)
ar yra cia tokiu, kas capaxone leidziasi? ar gal jum pakeiti ji i kazka kita? ar jis padejo? gal nebuvo ilga laika pablogejimu?..

as copaxone leidziuosi jau 4-us metus, dideliu pablogejimu nebuvo, neteko nei karto gulti i ligonine, tpfu tpfu tpfu, manau, jis man tinka. keisti nieks nesiulo, o ir, tikriausiai, nereikia g.gif
neseniai buvau pas viena neurologe, tai sake, kad mano bukle - stabili ir gydymas tinkamas, pastiprinimui skyre Cerebrum compositum NM, 10 ampuliu, po 1 kas 2 dienas i raumenis (cia tokie homeopatiniai, bet israse jiems spec. recepta su pavarde, adresu, parasu g.gif ), dar nesileidau, nes siek tiek turiu problemu nakti, ziauriai pradejau prakaituoti, diena nieko, o nakti kartais reik persirengti po 3 kartus, nesuprantu kas darosi ir taip jau 2-a sav., tad nutariau pirmiau pasidaryti kraujo tyrimus, issiaiskinti ar ne skydlaiuke duoda apie save zinoti (turiu problemu ir su ja), o tada jau susileisiu ir ziuresiu koks efektas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2010 10 19, 21:26)
as copaxone leidziuosi jau 4-us metus, dideliu pablogejimu nebuvo, neteko nei karto gulti i ligonine, tpfu tpfu tpfu, manau, jis man tinka. keisti nieks nesiulo, o ir, tikriausiai, nereikia g.gif
neseniai buvau pas viena neurologe, tai sake, kad mano bukle - stabili ir gydymas tinkamas, pastiprinimui skyre Cerebrum compositum NM, 10 ampuliu, po 1 kas 2 dienas i raumenis (cia tokie homeopatiniai, bet israse jiems spec. recepta su pavarde, adresu, parasu g.gif ), dar nesileidau, nes siek tiek turiu problemu nakti, ziauriai pradejau prakaituoti, diena nieko, o nakti kartais reik persirengti po 3 kartus, nesuprantu kas darosi ir taip jau 2-a sav., tad nutariau pirmiau pasidaryti kraujo tyrimus, issiaiskinti ar ne skydlaiuke duoda apie save zinoti (turiu problemu ir su ja), o tada jau susileisiu ir ziuresiu koks efektas g.gif

As leidau Cerebrum compositum ir Galium heel karta per diena. Irgi viskas buvo oficialiai, pagal pavarde uzsako vaistus drinks_cheers.gif nezinau ar padejo, nejauciau nieko ypatingo, prisimenu tik nuotaika buvo labai gera, jau tokia patenkinta vaiksciojau doh.gif thumbup.gif thumbup.gif o nakti as irgi prakaituoju, ypac po vaistu leidimosi. Atsikeliu visa slapia lyg is vandens tik islipau doh.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif , aš copaxoną leidausi virš 2 metų ir jaučisusi labai gerai, bet šiaip atsiguliau į ligoninę pasistiprinti,dėl grupės mirksiukas.gif ir ką galvojat rado naują židinį, po pusės metų pakartojo dar 1 naujas !
Tai liepė važiuot tartis dėl kitų vaistų, konsiliumas ant durniaus pasitarė: sako viena kad dar mažai tų židinių - ar nori keisti vaistus....ir davė Betaferon.
Bet jaučiu neištversiu - man labai kyla spaudimas ir galvą skauda, dar į savaitę kartą iškesčiau bet ne kas antrą dieną schmoll.gif
Kaip išsikaulinti Avonexą blush2.gif
Melete, kaip tu ar naudoji kokius?
Atsakyti