[quote=simpatica,2010 10 18, 21:36]
As irgi kartais pikta, nervuota bunu, bet vaikinas jau priprato, geriau patyles ir busiu teisi
veliau pati galvoju kad nesamoniu prisnekejau ir pridariau
[quote/]
man po rebifo visad labai skauda galva, uzeina migrena, lauzo kaulus, purto visa. o kai blogai jautiesi, tai ir blogos nuotaikos... vieni sako turi taip but, kiti kad neturi, bet man menka paguoda nuo to [/quote]
man po Avonexo taip buna, tai tikrai yra normalu...metus po vaistu leidimo geriau ibuproma, dabar skausmai netokie stiprus kad galima pakentet tai ir negeriu. Bet buna uzeina tokie skausmai, kad nors tu verk ir temperatura iki 38laipsniu pakildavo
Organizmas pripras ir jei yra galimybe tai siulyciau leisti vaistus pries miega. Tik nakti daznai atsikeliu nes labai troskina. Visada ant staliuko stovi 1,5 litro mineralinio, tai buna kad visa ir isgeriu
[/quote]
klinikose aiskino, kad jei taip vyksta, vadinasi vaistai tinkami ir organizmas kovoja su liga... o jei tie simptomai nyksta tai organizmas priprato prie vaistu ir vaistai neefektyvus... idomu ka jie sako zmonems, kurie neturi tu simptomu... o santariskese man sake, kad man vaistai pagal visus simptomus yra per stiprus... tai ir zinok dabar kad gudras kur tiesa...