Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(inga002 @ 2010 10 12, 19:43)
paskaityneju foruma ir nesuprantu ar man jau cia skaitos visai blogai ar visai gerai. bet kad rekordus musu, tai tikrai.. prednizolona geriu daugiau nei 5 menesius.. pradedu nuo 12 tableciu..  doh.gif alergijos ar ne- geriu  doh.gif  nes nuo jo tai buna man alergija belekokia. klausykit, cia tokiu klausimu..  blush2.gif  del PMS.. ax.gif  nuo capaxone gali nebebuti ju? ar nuo prednizolono?  unsure.gif

Sveikos,
tai taip nuo prednisolonokeiciasi PMS, mano ciklas buna ir 40, ir 50 ir 60, ir net buvo 90, tai kaip man sake ginekologe KMUK cia viskas nuo vaistu, nes tie hormonai kiekviena organizma veikia kitaip.
Geriau as vaistus Lyrica, bet skyre tik tada kai negalejau visai miegoti nes viskas tirpdavo . Po ju 7 tableciu viskas pagerejo.
Atsakyti
Kaip merginos miegat? g.gif as paskutiniu metu kazko nelabai, ir maniskis nelabai, sakau, gal kokios fazes
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 10 15, 21:35)
Kaip merginos miegat?  g.gif  as paskutiniu metu kazko nelabai, ir maniskis nelabai, sakau, gal kokios fazes

sveikos, senai jau bebuvau uzsukusi, teko truputi ligoninej ir vel pagulet, nes turiu dar viena autoimunine liga.... bet nesimiega ir man, bet as nurasau viska skydliaukei, negi priespilni del to kaltinsiu smile.gif

as norejau pasiklausti kam nusimato konsiliumas gruodi klinikose... man lyg zada keist vaistus, nes turiu problemu su skydliauke... turiu eit gert radioaktyvu joda (operacijos labai nenoriu), bet niekas nezino kaip tai itakos IS...
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 10 16, 16:00)
sveikos, senai jau bebuvau uzsukusi, teko truputi ligoninej ir vel pagulet, nes turiu dar viena autoimunine liga.... bet nesimiega ir man, bet as nurasau viska skydliaukei, negi priespilni del to kaltinsiu smile.gif

as norejau pasiklausti kam nusimato konsiliumas gruodi klinikose... man lyg zada keist vaistus, nes turiu problemu su skydliauke... turiu eit gert radioaktyvu joda (operacijos labai nenoriu), bet niekas nezino kaip tai itakos IS...

o tai tau doh.gif as ir galvoju kur prapuolus......... as be vaistu, tai man jokiu konsiliumu kol kas.. is dalies tuo ir dziaugiuosi, nes nuejus i klinikas suprantu, kad turiu liga.. tikiuosi viskas bus tau gerai, sveikateles dideles linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 10 16, 16:09)
o tai tau  doh.gif  as ir galvoju kur prapuolus......... as be vaistu, tai man jokiu konsiliumu kol kas.. is dalies tuo ir dziaugiuosi, nes nuejus i klinikas suprantu, kad turiu liga.. tikiuosi viskas bus tau gerai, sveikateles dideles linkiu  4u.gif

as kazkaip tai laikausi smile.gif depresijoms nepasiduodu smile.gif)) tik labai bijau to jodo... niekaip jam nepasiryztu, o operacija turbut isvis nukelineciau metu metais, o liepe nelaukt, nes po jodo tik po metu galima galvot apie vaikeli, vadinasi gimdymas atidedamas vos ne dviem metams sad.gif
dziaugiuosi tik tuom, kad ir kaip visi aplink gripuoja, as laikausi ir nezadu sirgti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 10 16, 16:17)
as kazkaip tai laikausi smile.gif depresijoms nepasiduodu smile.gif)) tik labai bijau to jodo... niekaip jam nepasiryztu, o operacija turbut isvis nukelineciau metu metais, o liepe nelaukt, nes po jodo tik po metu galima galvot apie vaikeli, vadinasi gimdymas atidedamas vos ne dviem metams sad.gif
dziaugiuosi tik tuom, kad ir kaip visi aplink gripuoja, as laikausi ir nezadu sirgti smile.gif

tai ir svarbiausia nepasiduoti depresijoms wink.gif as del vaikelio nutraukiau vaistus praejusia vasara, bet dievulis matyt mano, kad mums ji turet dar nelaikas verysad.gif na, bet dar viliuosi, kad greitai tas laikas ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 10 16, 16:41)
tai ir svarbiausia nepasiduoti depresijoms wink.gif as del vaikelio nutraukiau vaistus praejusia vasara, bet dievulis matyt mano, kad mums ji turet dar nelaikas  verysad.gif  na, bet dar viliuosi, kad greitai tas laikas ateis  smile.gif

viskas bus gerai, Gretuteka, maziau galvok apie vaikeli, seimos planavima ir kaip to maziausiai tikesies pamatysi - pavyks..mes vargom metelius-nieko neisejo(skaiciavau vaisingas dienas, matavau temp ir tt), po to nusprendem dar metelius palaukt ir nebegaminti, o po to tai darem, su mintim, kad nepavyks, tiesiog dirbom ir apie nieka negalvojom, o po to kaip maziausiai tikejomes, atsirado - JIS, musu isvajotas, maziukas angeliukas...

Nenuorama, ir as turiu problemu su skydliauke, bet man is neurologu nieko nesake apie vaistus...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 10 16, 17:00)

Nenuorama, ir as turiu problemu su skydliauke, bet man is neurologu nieko nesake apie vaistus...

Su ta mano skydliauke visa istorija... gal sutapimas, o gal istikruju, bet ji pasireiske man po IS atakos isgerus 200 prednizolono tableciu per 14 dienu ir nesekmingai gydoma 3 metus. siaip neurologai mano, kad ir rebifas itakoja todel nori keist i silpnesnius vaistus, o as esu uz, nes man nuo rebifo labai blogai.
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 10 16, 17:00)
viskas bus gerai, Gretuteka, maziau galvok apie vaikeli, seimos planavima ir kaip to maziausiai tikesies pamatysi - pavyks..mes vargom metelius-nieko neisejo(skaiciavau vaisingas dienas, matavau temp ir tt), po to nusprendem dar metelius palaukt ir nebegaminti, o po to  tai darem, su mintim, kad nepavyks, tiesiog dirbom ir apie nieka negalvojom, o po to kaip maziausiai tikejomes, atsirado - JIS, musu isvajotas, maziukas angeliukas...

aciu LIBE, tu tikras draugas blush2.gif puikiai mane supranti.. as net ovuliacijos testu prisisiunciau... doh.gif
Atsakyti
Labukas,

mano vyras toks piktas pasidare doh.gif na, anksciau irgi nebuvo is tu super meiliuju, bet dabar... tiesiog nebezinau ar iskesiu...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 10 18, 08:08)
Labukas,

mano vyras toks piktas pasidare  doh.gif  na, anksciau irgi nebuvo is tu super meiliuju, bet dabar... tiesiog nebezinau ar iskesiu...

Sveika 4u.gif
Tai kaip jis nebus tau piktas, juk neseniai sužinojo diagnozę, mėnesis depresijos priklauso mirksiukas.gif bigsmile.gif po to viskas aprims, pamatysi, tik kantrybės 4u.gif Mano irgi piktesnis buvo pasidaręs kurį laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 10 16, 19:33)
Su ta mano skydliauke visa istorija... gal sutapimas, o gal istikruju, bet ji pasireiske man po IS atakos isgerus 200 prednizolono tableciu per 14 dienu ir nesekmingai gydoma 3 metus. siaip neurologai mano, kad ir rebifas itakoja todel nori keist i silpnesnius vaistus, o as esu uz, nes man nuo rebifo labai blogai.

parašyk būtinai kai pakeis, įdomu į kokius.
o kas blogo darosi nuo rebifo?
Atsakyti