Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ČIČI @ 2010 10 11, 09:37)
Mano vyro gyd. irgi ta pacia pavarde  ax.gif  idomu ar ta pati  g.gif  Israse prednizolona, sakydama, kad reikia galvoje gaisra prigesinti...

O as jau susipainiojau nuo tos literaturos skaitymo  doh.gif  Reikia ar negalima imuniteta stiprinti?

ta pati wink.gif ji anksciau dirbo Kaune, veliau persikele i Klaipeda, nors as asmeniskai siulyciau pasileist arba pagert neurorubina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2010 10 10, 23:09)
straipsnio negaliu idet, nes turiu ne nuoroda, o skanuota varianta, taip kad galiu permest i e-mail'a, o del kraujagysliu susiaurejimu pridedu kruva  doh.gif nuorodu (cia liberation treatment):

Labai noreciau atlikti sita procedura, bet tiek pinigu neturiu ir nera dar jokiu garantiju kad tikrai pades...
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 10 11, 13:33)
ta pati wink.gif ji anksciau dirbo Kaune, veliau persikele i Klaipeda, nors as asmeniskai siulyciau pasileist arba pagert neurorubina wink.gif

ta prasme, reikia B grupes vitaminu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 11 spalio 2010 - 14:34
QUOTE(ČIČI @ 2010 10 11, 15:34)
ta prasme, reikia B grupes vitaminu?

taip smile.gif aisku jis ligos neisgydys, bet man padedavo wink.gif kol negavau vaistu, t.y. po diagnozes, smulkias atakas (pvz. koju, ranku tirpimus) mano gydytojas, kuris mane gyde liepdavo pasileisti neurorubino savaite ir kaip taisykle padedavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 10 11, 19:03)
taip smile.gif aisku jis ligos neisgydys, bet man padedavo wink.gif kol negavau vaistu, t.y. po diagnozes, smulkias atakas (pvz. koju, ranku tirpimus) mano gydytojas, kuris mane gyde liepdavo pasileisti neurorubino savaite ir kaip taisykle padedavo  4u.gif

Tikra tiesa B gr vitaminai pagelbeja thumbup.gif

Gretuteka, fainas avataras smile.gif thumbup.gif vis maniau naujoke, bet tik dabar susiprotejau paziureti i nica biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 11 spalio 2010 - 20:56
QUOTE(<LIBE> @ 2010 10 11, 21:55)
Tikra tiesa B gr vitaminai pagelbeja thumbup.gif

Gretuteka, fainas avataras smile.gif  thumbup.gif vis maniau naujoke, bet tik dabar susiprotejau paziureti i nica biggrin.gif

aciuuu biggrin.gif as myliu labai labradorus ir retriverius, tik dar man jo niekas neperka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , žinau ir aš kad prednisolon yra stiprūs vaistai kurie išvaro visą organizmą iš vietos, bet man nebelieka nieko kito kai būna pablogėjimas, nes B grupės vitaminams esu alergiška unsure.gif , tad maždaug per metus porą kartų tenka pavartoti prednisoloną ir patapti kamuoliuku. Net šeimoje juokiasi kad atrodau kaip "pastumsi ir ridenasi Erika per kambarį". Nuo jo pagerėjimas neiškart būna, bent jau man. Tenka net tris savaites pavartoti, tada ir atsistatau. mirksiukas.gif Kiekvienam žmogiukui kitaip, bet nieko nepadarysi, pačios juk nenuspręsim ką vartoti, tad bandom pasikliauti savo gydytojais. g.gif
O eksperimentui manau, kad aš sutikčiau. Vis viltis kad gal prižiūrint gydytojams ir naujovėms atsiras viltis išgyti. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2010 10 12, 08:28)
aciuuu biggrin.gif as myliu labai labradorus ir retriverius, tik dar man jo niekas neperka biggrin.gif

tai tu pati nusipirk ir nustebinsi šeimyną. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 10 12, 09:33)
Sveikos  4u.gif , žinau ir aš kad prednisolon yra stiprūs vaistai kurie išvaro visą organizmą iš vietos, bet man nebelieka nieko kito kai būna pablogėjimas, nes B grupės vitaminams esu alergiška  unsure.gif , tad maždaug per metus porą kartų tenka pavartoti prednisoloną ir patapti kamuoliuku. Net šeimoje juokiasi kad atrodau kaip "pastumsi ir ridenasi Erika per kambarį". Nuo jo pagerėjimas neiškart būna, bent jau man. Tenka net tris savaites pavartoti, tada ir atsistatau.  mirksiukas.gif  Kiekvienam žmogiukui kitaip, bet nieko nepadarysi, pačios juk nenuspręsim ką vartoti, tad bandom pasikliauti savo gydytojais.  g.gif
O eksperimentui manau, kad aš sutikčiau. Vis viltis kad gal prižiūrint gydytojams ir naujovėms atsiras viltis išgyti.  thumbup.gif
Papildyta:

tai tu pati nusipirk ir nustebinsi šeimyną.  thumbup.gif

iskraustytu mane su visu suniu, nes vilka turiu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 10 12, 09:33)
Sveikos  4u.gif , žinau ir aš kad prednisolon yra stiprūs vaistai kurie išvaro visą organizmą iš vietos, bet man nebelieka nieko kito kai būna pablogėjimas, nes B grupės vitaminams esu alergiška  unsure.gif , tad maždaug per metus porą kartų tenka pavartoti prednisoloną ir patapti kamuoliuku.
tai tu pati nusipirk ir nustebinsi šeimyną.  thumbup.gif

paskaityneju foruma ir nesuprantu ar man jau cia skaitos visai blogai ar visai gerai. bet kad rekordus musu, tai tikrai.. prednizolona geriu daugiau nei 5 menesius.. pradedu nuo 12 tableciu.. doh.gif alergijos ar ne- geriu doh.gif nes nuo jo tai buna man alergija belekokia. klausykit, cia tokiu klausimu.. blush2.gif del PMS.. ax.gif nuo capaxone gali nebebuti ju? ar nuo prednizolono? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 10 12, 20:43)
paskaityneju foruma ir nesuprantu ar man jau cia skaitos visai blogai ar visai gerai. bet kad rekordus musu, tai tikrai.. prednizolona geriu daugiau nei 5 menesius.. pradedu nuo 12 tableciu..  doh.gif alergijos ar ne- geriu  doh.gif  nes nuo jo tai buna man alergija belekokia. klausykit, cia tokiu klausimu..  blush2.gif  del PMS.. ax.gif  nuo capaxone gali nebebuti ju? ar nuo prednizolono?  unsure.gif

capaxone man nieko neisderino, bet prednizolonas gali, nes turiu pazistamu kas ji geria del kitu ligu.. tai buvo pradinge... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 10 12, 20:43)
paskaityneju foruma ir nesuprantu ar man jau cia skaitos visai blogai ar visai gerai. bet kad rekordus musu, tai tikrai.. prednizolona geriu daugiau nei 5 menesius.. pradedu nuo 12 tableciu..  doh.gif alergijos ar ne- geriu  doh.gif  nes nuo jo tai buna man alergija belekokia. klausykit, cia tokiu klausimu..  blush2.gif  del PMS.. ax.gif  nuo capaxone gali nebebuti ju? ar nuo prednizolono?  unsure.gif

Nenuostabu, kad isderina...juk hormonas. Pamenu kaip pastatydavo solimedrolio laseline-pora lasu ir as jau kraujuoju, nors nelaikas.
Atsakyti
Ar vartojate, kaip papildomas priemones, kokius nors dar vitaminus? Man sake, kad gerai butu vartoti kalci, omega ax.gif na ir zinoma B grupes vitaminus
Atsakyti