QUOTE(simpatica @ 2010 09 26, 23:15)
vargsiuke bet noriu pasakyt kad man irgi pakilo temperatura...
o tai tau, sveik
man vakar buvo krizine diena tik vakare isijungiau PC paskaityt SM, jegu buvo nulis, nes apturejau tokius nugaros skausmus, kad tik gulet galejau, pertrauke vejas turbut tfu tfu tfu siandien sitas skausmas jau nebelanko
QUOTE(dalmatinas @ 2010 09 27, 00:14)
tokiu rimtu pablogejimu tai nebuvo, buna dienu labiau pavargstu, labiau patirpsta ar pan., bet siaip (tpfu tpfu tpfu) neblogai.
as vat vienos neurologes klausiau ar tinka mums wobenzym, tai tikrai sake, kad tinka, tad ir gersiu toliau.
10.06 darysiu MRT, idomu ka parodys, jau daugiau nei 3 metai praejo sakes kaip neramu
as vat vienos neurologes klausiau ar tinka mums wobenzym, tai tikrai sake, kad tinka, tad ir gersiu toliau.
10.06 darysiu MRT, idomu ka parodys, jau daugiau nei 3 metai praejo sakes kaip neramu
viskas bus ok, svarbiausia gerai jaustis
QUOTE(Eri-ka @ 2010 09 27, 09:03)
Sveikutės, aš va irgi sunegalavau. Perputė turbūt, nes ir sloga ir gerklė ir netgi dantis skauda, tai mano naktelės bemiegės. Ir kaip tyčia šiandien nedirba mano stomatologė, kuri rauna, nes reik jau tą vieną protinį išimti, atsibodo į žandą įsikasti ir taisyt jau nebeapsimoka, tad reiks ryt ryžtis raut.
Polas29, nenusimink viskas susitvarkys, tik tikėk ir semkis jėgų iš artimo žmogaus.
Polas29, nenusimink viskas susitvarkys, tik tikėk ir semkis jėgų iš artimo žmogaus.
sveikatytes man padejo spanguoliu ir saltalankiu arbata, nusipirkau turgelyje ir susitrynus geriau, tai viena, tai kita