QUOTE(Talli @ 2010 09 24, 09:12)
sveikos meginos, o jus nemanot, kad jei kas nors padetu mums, kad ir tie ryziai, tai gydytojai po pakeli ryziu tikrai duotu kartu su vaistais
Tali,o tu tikrai tiki, kad taip ir butu? nes is mano pastebejimu (ir nebutinai su sia liga) -tai gydytojai mazai kuris domisi alternatyvia medicina. Jiem yra paprasciau tave prifarsiruoti vaistais, nes tai juk tipo mokslu irodyta
tai remia farmacija, farmacija remia medikus. O su alternatyvia medicina reik daug kantrybes, daug tikejimo ir ismanymo. Be to, alternatyvia medicina daznas netgi draudzia, nes kam gi sukti galva del to ir dometis? Kaip mums klinikose pasake vienas gydytojas-mes neturim laiko studijuoti internetus, naujoves ir pan.dalykus-cia jau dazniau ligoniai patys iskasa viska ir mums papasakoja. taigi... tokia realybe... O tada kyla klausimas ar imt taip is karto ir pasiduot i gydytoju rankas ir tiket tik jais, ar salia to bandyt ir kitus budus? zinoma, cia kiekvieno asmeninis reikalas ir tikejimas. Kartais jis tiek daug padaro
O tuos visokius arbatu, pieno grybus zmones geria jau daugybe metu... dar pati maza buvau,o atsimenu namie tetis ji gerdavo ir man dar duodavo... Todel nemanau, kad jis pakenks. O jei labai tikesi gal net ir pades. O ir gydytojams mano nuomone ne visada reik viska sakyti, ko imiesi salia ju cheminio gydymo...
nes is patirties zinau, kad daznas tave taip sunesios, kad nebezinosi kuom tiketi... Deja, ne visada ir jie teisus...