Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

o ka tu studijuoji?

studijuoju ekonomika, jau 2kursas thumbup.gif
Atsakyti
gretuteka, nu kaip tau enzimai?
Atsakyti
Sveikutes, kaip gyvenate?

Nepamenu ar kada diskutavome, bet ar kas naudojate ar naudojote "Indiskus ryzius", pasiskaiciau apie juos, tik idomu ar kas naudojot...

Indijos ryziu grybukas:

Ryziai atvezti is Indijos, jie turi daug gydomuju savybiu. Pagerina savijauta, atstato organizmo medziagu pakitimus, gydo cukrini diabeta, pakeicia antibiotikus, turi INTERFERONO.
Vartoti galima prie virsutiniu kvepavimo taku uzdegimu, letina vezinius susirimus, valo gleivine, stabdo odos ligu plitima, mazina kraujospudi, gydo ateroskleroze, nervinius galvos skausmus, reguliuoja skrandzio rugstinguma, tirpdo druskas sanariuose, padeda sergant radikulitu- reikai gerti ir trinti stubura, pusiauja ir liemeni ties sedimuoju nervu. Prie nemigos trinti ausis ( prie ausu link kaklo). Prie slogos praskalauti nosi, nuo koju silpnumo trinti ****** ir kelio idubimus viena karta per para. Prie issetines sklerozes- gerti. Sis grybukas tirpdo akmenis kepenyse, inkstuose ir slapimo pusleje.... gydo ir daug kitu ligu.

Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 09 23, 11:39)
gretuteka, nu kaip tau enzimai?

kaip ir nieko, kol kas kazkokio ypatingo poveikio nejauciu, bet ir neblogeja 4u.gif

LIBE niekad net negirdejau apie tuos ryzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 09 23, 19:57)
LIBE niekad net negirdejau apie tuos ryzius  g.gif

vat man idomu l.pasidare, aisku neisgydis, bet gal palengvintu dalia...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 09 23, 20:23)
vat man idomu l.pasidare, aisku neisgydis, bet gal palengvintu dalia...

gal, kodel nepabandzius, isbandyti juk galima viska wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 09 24, 08:40)
gal, kodel nepabandzius, isbandyti juk galima viska wink.gif

Kazkaip baisoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 09 24, 08:03)
Kazkaip baisoka smile.gif

sveikos meginos, o jus nemanot, kad jei kas nors padetu mums, kad ir tie ryziai, tai gydytojai po pakeli ryziu tikrai duotu kartu su vaistais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 09 24, 10:12)
sveikos meginos, o jus nemanot, kad jei kas nors padetu mums, kad ir tie ryziai, tai gydytojai po pakeli ryziu tikrai duotu kartu su vaistais mirksiukas.gif

ot, Talli duodi biggrin.gif taigi cia nepaprasti ryziai, jie tik taip vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 09 24, 09:12)

Tali,o tu tikrai tiki, kad taip ir butu? nes is mano pastebejimu (ir nebutinai su sia liga) -tai gydytojai mazai kuris domisi alternatyvia medicina. Jiem yra paprasciau tave prifarsiruoti vaistais, nes tai juk tipo mokslu irodyta wink.gif tai remia farmacija, farmacija remia medikus. O su alternatyvia medicina reik daug kantrybes, daug tikejimo ir ismanymo. Be to, alternatyvia medicina daznas netgi draudzia, nes kam gi sukti galva del to ir dometis? Kaip mums klinikose pasake vienas gydytojas-mes neturim laiko studijuoti internetus, naujoves ir pan.dalykus-cia jau dazniau ligoniai patys iskasa viska ir mums papasakoja. taigi... tokia realybe... O tada kyla klausimas ar imt taip is karto ir pasiduot i gydytoju rankas ir tiket tik jais, ar salia to bandyt ir kitus budus? zinoma, cia kiekvieno asmeninis reikalas ir tikejimas. Kartais jis tiek daug padaro bigsmile.gif O tuos visokius arbatu, pieno grybus zmones geria jau daugybe metu... dar pati maza buvau,o atsimenu namie tetis ji gerdavo ir man dar duodavo... Todel nemanau, kad jis pakenks. O jei labai tikesi gal net ir pades. O ir gydytojams mano nuomone ne visada reik viska sakyti, ko imiesi salia ju cheminio gydymo... unsure.gif nes is patirties zinau, kad daznas tave taip sunesios, kad nebezinosi kuom tiketi... Deja, ne visada ir jie teisus... doh.gif
Atsakyti
Pirmą kart apie tuos ryžius girdžiu. g.gif Bet manau visi produktai mums suteikia tiek sveikatos, tiek jėgų tik juos reikia mokėti sureguliuoti kada, su kuo valgyti. O išgyt kaip ir neįmanoma o pristabdyt visada galime. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tik turime turėt stiprybės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 09 24, 09:49)
O išgyt kaip ir neįmanoma o pristabdyt visada galime.  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Erika, neteisingas poziuris wink.gif turi tiket, kad ir isgyti galima-juk medikai patys sako,kad apie sita liga mazai zino. Zmones kartais tikedami ne tokias ligas iveikia-tik niekas apie tai garsiai nesaukia, nes priestarauja medicinai wink.gif
MES VISI GALIM PASVEIKTI NUO VISU LIGU. NIEKO NERA NEIMANOMO, YRA TIK PER MAZAI NORO IR TIKEJIMO wink.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti