Labutis visoms
QUOTE(Eri-ka @ 2010 09 21, 09:34)
Sveikutės
, štai ir aš pargrįžau iš visokių kelionių, tai pagulėjau ligoninėj, tai sanatorijoj savaitėlę pabuvau už savo pinigėlius o dabar jau ir į darbą grįžau.
Aš taip pat buvau gydytojai didelis kodėlčiukas, nes stengiausi viską išklausinėti, tai va anksčiau kai nebuvo pas mus Lietuvoj interferonų, tada neturėdami kaip gydyti tokių ligonių duodavo enzimus, bet jie tik pagerina tuo metu esančius nesklandumus, o ligos pristabdymui jie neveikia, todėl jų maišyti su interferonais nerekomenduoja, nes per daug pagerinsite savo esamą būklę irgi iššauksite ataką.
O dėl interferonų klausiau kaip jie suskirstyti: avonex- pats silpniausias todel leidžiamas kartą per savaitę, po to copaxone- jis be rimtų šalutinių poveikių, o po to betaferonas arba rebif, o jie jau kaip kam su stipriais šalutiniais poveikiais. Visa tai man pačiai buvo įdomu, nes pabodo leistis kasdien ir prašiausi gal avonex, bet kai pasakė kad žingsnis atgal nelabai tinkamas, nes gali padažnėti atakos, tad apsiraminau.
O rebifo visai nesinori nors ir leistis nereik kasdien. Tad nusprendžiau gyventi kaip gyvenu ir tikėti kad viskas bus gerai.
man tai sake, kad copaxone silpniausias
ir pagal kiekvieno likvoro tyrimus, kas tinka kiekvienam pagal rezultatus, nors gal ka ir sumaisiau.
QUOTE(simpatica @ 2010 09 21, 10:29)
tikrai idomu kaip cia tie vaistai suskirstyti
nuo copaxone turejau paumejimu, pakeite i stipresni- betaferona. Bet jis netiko ir skyre silpniausia avonexa. Ir jauciuosi gerai.
Man nuo spalio prasideda jau mokslai, jau truputi ir laukiu
turiu 40% darbingumo tai gausiu socialine stipendija
jau +400lt
reikia naudotis savo minusais. Dar universitetas mokes 500euru i semestra
tai nusprendziau lyginti savo dantukus, noriu det breketus. Ka jus galvojat apie breketus?o gal kuri daret estetini plombavima?
tai super
o tu gal ne LT mokysies?
norejau ir as estetinio plombavimo, bet jis labai brangus