QUOTE(<LIBE> @ 2010 06 17, 15:45)
Alio, Alio....labas, panos..dingot kaip i vandeni
Gal forumas uzdarytas
Kaip gyvenate?
Blin..Kam_tai_rupi, prirasei tiek dalyku-skausmai...man daktaras sake, kas IS skausmu nesukelia
Gal forumas uzdarytas
Kaip gyvenate?
Blin..Kam_tai_rupi, prirasei tiek dalyku-skausmai...man daktaras sake, kas IS skausmu nesukelia
Nzn kokiai daliai zmoniu, bet tikrai sukelia neuropatinius skausmus. Ir labai skausmingus spazmus. Gal but Lt tai vardinama kaip IS komplikacijos ar pan. Skaiciau forumuose, UK 44 proc. serganciuju vartoja SAtivex. Tik nzn ar tokiai daliai skiriama del skausmu ar del kitu priezasciu. Be to cia ir kanapiiu sviesta gamina legaliai (sergant tam tirkomis ligomis isduodamas leidimas).
Mano tevas jau daug metu gyvena su sia liga. Beieskant priezasciu buvo operuotas stuburas, kad nervo nespaustu. Operacijos irgi primena save.
Dabar manoma, kad susirgo 28 m. ar anksciau Kai gavo 3 grupe po encifelito, kurios niekam nerode - net mes nezinojome, nekalbant apie darboviete. Tai jis dar 20 metu maratonus begiojo. Buvo sveikuolis.
Skaiciau jusu forume apie omegas. Tevas kasryt valgo linu semenis su salotomis. Beje, jos ir JAV rekomenduojamos kaip papildas dietai, net nesegant MS.
Gal jums pades, dabar turi ivesti 2-jus naujus vaistus. Bendravau del Sativex, taciau nesekmingai, minejo, kad Lt jie gali buti tik po 5 metu.Vieni vaistai, kurie gali pasirodyti rudeni Lt turetu irgi buti skiriami pazengusiai IS ir nuimti spazmus. Bent taip minejo A.D (IS gen.sekretore).
Siaip apie kanapes, tik kitu pavadinimu vaistai - naudojami legaliai Amerikoje. Be skausmo ir spazmu malsinimo jos turi kitu savybiu, padedanciu IS ligoniams.
http://www.safeacces...cle.php?id=4558