Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2010 09 04, 11:01)
Labukas visoms  4u.gif
as kazkaip su Macioniu apie tai nekalbejau, nes tuomet nebuvo aktualu  smile.gif  matyt kiek gydytoju tiek nuomoniu, tik kad tie gandrai man vis pro sali praskrenda, o dabar dar ruduo.. zodziu, teks i siltus krastus skristi  biggrin.gif
Gerkle antra diena skaudena, tai nuotaikos visiskai ner  doh.gif  o prasidejo atostogos.. verysad.gif

Viskas bus gerai, pagerk vaistuku, suciulpk pastile...gerai pailsek 4u.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif pagaliau yra truputis laiko prisest paskaityneti jusu temele. as su klausimu blush2.gif jau tresia menesi geriu prednizolona.. ispradziu po 12 tableciu, dabar jau mazinti pradejau. zodziu priaugau baisiai daug. net tevai nepazino. prisidejo 15kg.. tai laaaaaaaaaabai matosi. tokia tesliuke jauciuosi, galvoju gal kokia dieta padetu. gal kam panasiai buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 09 05, 23:50)
labas visoms  smile.gif  pagaliau yra truputis laiko prisest paskaityneti jusu temele. as su klausimu  blush2.gif  jau tresia menesi geriu prednizolona.. ispradziu po 12 tableciu, dabar jau mazinti pradejau. zodziu priaugau baisiai daug. net tevai nepazino. prisidejo 15kg.. tai laaaaaaaaaabai matosi. tokia tesliuke jauciuosi, galvoju gal kokia dieta padetu. gal kam panasiai buvo?  unsure.gif

Sveikute, as irgi suapvaledavau, ypac veidas, bet kaip nustojau gerti, tirpsta, nyksta ir vel esu pradinej busenoj...nesinervuok tik, viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 09 05, 21:52)
Viskas bus gerai, pagerk vaistuku, suciulpk pastile...gerai pailsek 4u.gif

siandien jau geriau, rengiuos ir i miska leksim pasivaiksciot thumbup.gif
suvalgiau medaus gal puse kg per tas dienas ir beveik praejo ax.gif kaip tavo vabaliukas laikos? bigsmile.gif

QUOTE(inga002 @ 2010 09 05, 23:50)
labas visoms  smile.gif  pagaliau yra truputis laiko prisest paskaityneti jusu temele. as su klausimu  blush2.gif  jau tresia menesi geriu prednizolona.. ispradziu po 12 tableciu, dabar jau mazinti pradejau. zodziu priaugau baisiai daug. net tevai nepazino. prisidejo 15kg.. tai laaaaaaaaaabai matosi. tokia tesliuke jauciuosi, galvoju gal kokia dieta padetu. gal kam panasiai buvo?  unsure.gif

labukas, prednizolonas ir man ta pati padare, tik man isderino viska taip, kad ir pasiliko tie kg doh.gif nors po truputuka pradejo kristi svoris. kol dar gydaisi, tai nepatarciau laikytis dietu, kai pabaigsi gert tuomet gali bandyti. labai gerai organizma pravalo grikiu dieta, t.y. kai visa savaite valgai vien grikius. nors kas baisiausia labiausiai ispucia veida doh.gif buvau kaip burundukas doh.gif bet dabar kaip ir viskas ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 06 rugsėjo 2010 - 09:20
labai aciu uz patarimus 4u.gif tikiuosi kaip nors pavyks atsikratyti tu nereikalingu kg doh.gif nes tikrai atrodau kaip is serijos alvinas ir burundukai, bet be Alvino biggrin.gif man visada kai gerdavau pridedavo pora- trejeta kg, bet si karta tai jau neimanoma doh.gif
Atsakyti
[quote=inga002,2010 09 05, 23:50]
labas visoms smile.gif pagaliau yra truputis laiko prisest paskaityneti jusu temele. as su klausimu blush2.gif jau tresia menesi geriu prednizolona.. ispradziu po 12 tableciu, dabar jau mazinti pradejau. zodziu priaugau baisiai daug. net tevai nepazino. prisidejo 15kg..
O tai kodėl paskyrė ? Pablogėjimas buvo?
Nenusimink aš per porą mėnesių visada grįždavau į pradinį svorį, net sukūdus buvau ax.gif , o dabar nuo sąnarių geriu tai jaučiu kaip pučiuosi, o apetitas- nepamenu tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2010 09 06, 19:03)
O tai kodėl paskyrė ? Pablogėjimas buvo?

buvo.. unsure.gif bet tikiuosi kad nebebus niekada niekada doh.gif bent taip as nusiteikus mirksiukas.gif
Atsakyti
nuo Prednizolono as ir istinau. 2004 m. buvo i vena ir tabletes tai apie 10 kg priaugau. Siemet kai dave kai kazkur 5 kg. Galvoju kame reikalas... ko tas svoris nenori kristi... Pasirodo gi ant tos bjaurybes siemet sedejau doh.gif biggrin.gif
Zinot, mano likimo drauges, kartais atrodo kad man ne IS rolleyes.gif Ar kuriai taip buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 09 07, 20:49)
nuo Prednizolono as ir istinau. 2004 m. buvo i vena ir tabletes tai apie 10 kg priaugau. Siemet kai dave kai kazkur 5 kg. Galvoju kame reikalas... ko tas svoris nenori kristi... Pasirodo gi ant tos bjaurybes siemet sedejau doh.gif  biggrin.gif
Zinot, mano likimo drauges, kartais atrodo kad man ne IS rolleyes.gif  Ar kuriai taip buna g.gif

ne as viena naivi smile.gif ir as daznai pagalvoju, gal ne IS, bet daktare paguodzia ir nuleidzia ant zemes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 09 07, 20:49)
nuo Prednizolono as ir istinau. 2004 m. buvo i vena ir tabletes tai apie 10 kg priaugau. Siemet kai dave kai kazkur 5 kg. Galvoju kame reikalas... ko tas svoris nenori kristi... Pasirodo gi ant tos bjaurybes siemet sedejau doh.gif  biggrin.gif
Zinot, mano likimo drauges, kartais atrodo kad man ne IS rolleyes.gif  Ar kuriai taip buna g.gif

buna buna ir ne karta, taip pagaunu save galvojant biggrin.gif
<LIBE> pasakyk, kad daktare leistu tau svajoti mirksiukas.gif kam zmogui upa numusti 4u.gif
siandien taip padirbejau sode ir darze, kad viska skauda, bandysiu eiti i silta dusa, gal pades. buvo derliaus nuemimo metas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 09 07, 21:17)
ne as viena naivi smile.gif  ir as daznai pagalvoju, gal ne IS, bet daktare paguodzia ir nuleidzia ant zemes verysad.gif

paguodzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gretuteka @ 2010 09 07, 21:21)
buna buna ir ne karta, taip pagaunu save galvojant  biggrin.gif
<LIBE> pasakyk, kad daktare leistu tau svajoti  mirksiukas.gif  kam zmogui upa numusti  4u.gif
siandien taip padirbejau sode ir darze, kad viska skauda, bandysiu eiti i silta dusa, gal pades. buvo derliaus nuemimo metas  doh.gif

patikek vaikeli, o kaip man... Vakar uzsimaniau ratus pakeisti nuo senos masinos. Kadangi nebuvo kam, pati emiausi to darbo. Nuo vienos nuimt, ant kitos uzdet... Ir taip sukeiciau pati viena 2- ju auto ratus. Siandien skauda slaunu priekinius raumenis, peciu, krutines, bicepsus- tricepsus, ir t.t... O durni tie ratai, uzdejai, beveik nesilaiko, atsitupus keliais prispaudi, viena ranka dar prilaikai, kita taikai ir suki. Vieni diskai dar nieko, kiti tai doh.gif Nu zodziu... Daugiau tokiai avantiurai nesirysiu. Bet , uztat mano kitas dabar senojo klonas tik siektiek sumazintas blush2.gif Pasiguodziau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 07 rugsėjo 2010 - 23:55
QUOTE(Meletė @ 2010 09 08, 00:53)
paguodzia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
patikek vaikeli, o kaip man... Vakar uzsimaniau ratus pakeisti nuo senos masinos. Kadangi nebuvo kam, pati emiausi to darbo. Nuo vienos nuimt, ant kitos uzdet... Ir taip sukeiciau pati  viena 2- ju auto ratus. Siandien skauda slaunu priekinius raumenis, peciu, krutines, bicepsus- tricepsus, ir t.t... O durni tie ratai, uzdejai, beveik nesilaiko, atsitupus keliais prispaudi, viena ranka dar prilaikai, kita taikai ir suki. Vieni diskai dar nieko, kiti tai  doh.gif Nu zodziu... Daugiau tokiai avantiurai nesirysiu. Bet , uztat mano kitas dabar senojo klonas tik siektiek sumazintas blush2.gif  Pasiguodziau blush2.gif

Nu malačius, aš tingėčiau gilintis, jaučiu su trim ratais važiuočiau lotuliukas.gif
Aš taip pastoviai viena būnu, rūpesčių sočiai, o dabar kai 3 mėnesiai tik su kaire ranka viską darau (dešinę skauda dėl to sąnario uždegimo), vos grindis išsiplaunu verysad.gif
Atsakyti