Labutis, nežinau ką daryti su vaistais(Betaferon)
Tą sąnarių uždegimą gydau toliau nes nepraeina, sako pradėk vėl naudoti, o aš manau kad nuo Betaferon man ir prasidėjo.
Bijau pradėti vėl, taip gerai be jų, nebent Avonex prašyti, o kaip tu Melete nenaudoji vis?
Man jau grazins Avonexa Laukiu dabar konsiljumo
QUOTE(Apart @ 2010 08 30, 13:59)
Bijau pradėti vėl, taip gerai be jų, nebent Avonex prašyti, o kaip tu Melete nenaudoji vis?
nenaudoju Ir reikia i KMUK nuvaziuoti prisipazinti. Ir dar 1.5 pakuotes turiu ju. Turbut reiks grazinti Tikrai geriau be ju jauciuosi. Gal cia tik nusistatymas, bet kol galiu tikriausiai nieko nesileisiu. O ir apie antra vaikiuka vis dazniau pagaunu save galvojant
Mamytes ir vaikucius, keliaujancius i mokyklas, darzelius sveikinu su RUGSEJO 1-AJA...vaikuciams-susikaupimo, stiprybes...mamytems-kantrybes...
Dekui, Libe, man tai turbut kaip ir vaikam prasideda kosmarai tie mokslo metai... is vienos puses ramu namie iki pietu buna-nieks nesierzina ir nesikirkina, nedaro namie nepakeliamo durnyno O is kitos puses tas kasdienis kariavimas su jais-ar pamokos paruostos, kad jau prie TV kiursot? uzklasinis perskaitytas? ir taip toliau... viskas nuolat "padaryta" o gale menesio islenda knygelese ND arba dvejetai ir pastabos... o kur dar tai, kad nuolat atmintis slubuoja?? pvz atsimenama, kad reik kazkokiu priemoniu tik preis gult einant arba isvis ryte??? nu zodziu, katros turit vyresnius vaikus supras nu va ir issibumbejau
o dabar klausimas i tema-ar kuri jauciat, kad atmintis slubuoja su IS?
o dabar klausimas i tema-ar kuri jauciat, kad atmintis slubuoja su IS?
Sveikos!
va man tai slubuoja atmintis, o ypac jei paumeja Kaip mokiausi labai vargino. Iskart nelabai supratau kas man yra, bet kai suvedziau kad tai nuo IS...liudna pasidare...
Trukdo kalbas mokytis ir seip karjeroj didelis minusas
va man tai slubuoja atmintis, o ypac jei paumeja Kaip mokiausi labai vargino. Iskart nelabai supratau kas man yra, bet kai suvedziau kad tai nuo IS...liudna pasidare...
AČIŪ UŽ GRAŽIUS SVEIKINIMUS !
Aš šiais metais gal labiau pajutau, užkrenta pavadinimai, pavardės, per dažnai jau kažkaip, pastebi ir kiti.
Aš dabar be vaistų gera proga būtų antram 9labai noriu), taip ir daryčiau, bet tas nelemtas sąnarių uždegimas viską maišo , nes jau hormonus geriu niekas nepadeda...
Kaži kiek laiko reikia kad organizmas išsivalytų nuo hormonų, Betaferonų ???
Aš šiais metais gal labiau pajutau, užkrenta pavadinimai, pavardės, per dažnai jau kažkaip, pastebi ir kiti.
Aš dabar be vaistų gera proga būtų antram 9labai noriu), taip ir daryčiau, bet tas nelemtas sąnarių uždegimas viską maišo , nes jau hormonus geriu niekas nepadeda...
QUOTE(Apart @ 2010 09 01, 13:42)
AČIŪ UŽ GRAŽIUS SVEIKINIMUS !
Nezinau kiek laiko, bet as pastojau vartodama rebifa..tfu tfu tfu viskas ok, ir genetiniai geri
o as avonexa nutraukiau pries tris menesius, na kaip ir rekomenduojama pries pastojant
Labutis, trumpam užbėgau pasilabint, jau kokia pavargus šiandien jaučiuos
Kokiw gražūs sveikinimai prisidedu ir aš
Kas dėl organizmo išsivalymo, klausiau gydytojos, tai sakė ir besileisdamos, nebūtina laukti nors nuo hormonų organizmas gali neišsivalyti ir visą gyvenimą..
Kokiw gražūs sveikinimai prisidedu ir aš
Kas dėl organizmo išsivalymo, klausiau gydytojos, tai sakė ir besileisdamos, nebūtina laukti nors nuo hormonų organizmas gali neišsivalyti ir visą gyvenimą..
QUOTE(baltuke @ 2010 09 01, 10:46)
Baltuke, o tu kalbejai apie tai su gydytoja? ka ji sako? ar yra kokiu priemoniu tam pagerinti? nes kas keisciausia, kad kiek skaiciau apie IS niekur nieko daug neraso apie atminties silpnejima kaip IS pozymi ir kaip su tuo kovot... pradzioj galvojau, kad tai ne IS, o depresijos pasekme, nes vyras stipriai depresavo, bet siuo metu kaip ir susitaikes, dvasine bukle jo geresne atrodo, bet vis dazniau pagaunu, kad atmintis jo stringa... ir tai baugina... nes jis pats to kazkaip dar nepagauna ir kartais gincijas, kad buvo taip ar nebuvo... ir kazkaip bijau jam tiesiai pasakyt, kad sorry,bet tau atmintis slubuoja... tiesiog bijaukad vel pasiners i depresija...
QUOTE(Rigedora @ 2010 09 02, 10:09)
Baltuke, o tu kalbejai apie tai su gydytoja? ka ji sako? ar yra kokiu priemoniu tam pagerinti? nes kas keisciausia, kad kiek skaiciau apie IS niekur nieko daug neraso apie atminties silpnejima kaip IS pozymi ir kaip su tuo kovot... pradzioj galvojau, kad tai ne IS, o depresijos pasekme, nes vyras stipriai depresavo, bet siuo metu kaip ir susitaikes, dvasine bukle jo geresne atrodo, bet vis dazniau pagaunu, kad atmintis jo stringa... ir tai baugina... nes jis pats to kazkaip dar nepagauna ir kartais gincijas, kad buvo taip ar nebuvo... ir kazkaip bijau jam tiesiai pasakyt, kad sorry,bet tau atmintis slubuoja... tiesiog bijaukad vel pasiners i depresija...
Ir as nieko negirdejo apie toki pozymi...na atmintim nesiskundziu, kaip buvau nescia tai buvo tarpas, kad slubuodavo atmintis, bet cia nesciuju reikalai dabar viskas ok...bet va mano vyras, jis sveikas vyrukas, bet jo uzmarsumas mane l.nervina, tik pasakau, o po minutes jis sako-ka tu sakei padaryt pamirsau, apie parduotuve nesneku, jei netycia i sarasa neitraukiu produkto o pasakau, jis pamirsta vis tiek ji nupirkt, o pasiteisinimas-nebuvo sarase...tai nzn kuo jam padet, bet gal cia ne atmintis o issiblaskymas, kazka masto inirtingai apie kitka, bet jau puse metu jei nedaugiau