QUOTE(Eri-ka @ 2010 08 19, 08:35)
Ačiū už palaikymą
Šiaip stengiuosi nevalgyti nuo 19val ir tai mažiau, bet kol kas rezultatų nesimato
Kažką ne taip darau.
Arba reikia laukti kas bus po pusmečio, bet durniausia kad nežinai ar vėl netenks harmonų gert, nes ateina rudenėlis. Nes lyg pernai taip pat buvo jau pradėjo kristi keli kg ir še tau lapkritį teko gerti harmonus ir vėl viskas iš pradžių.
reikia laiko, hormonai viska isderina..
man dabar lygiai metai, kaip be vaistu, tik su maisto papildais visokiais ir tik dabar pradeda po truputuka kristi svoris ir tai po laaaaaabai mazai
o truputuka issivalys organizmas ir prades kristi
o jau dabar pradek gerti vitaminuku, kad ju netruktu ir nereikes jokiu hormonu gydymo
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 08 19, 09:24)
ai tie daktarai
Kai pasiziuri nemazai ir stambiu. Kieciausia kai dietologes per pilva koju pirstu nemato. As nesportuoju, sveriu 83 kg prie 179 ugio ir man gerai. Daktaras ne kart jokios replikos nepasake. O dabar valgau apsisukdama-pilnatis greit bus.
Nu siandien, mergiotes, tikrai nefainas oras. Jau tiek to, vakar prisitaikiau. Bet siandien
tai tu kudena tada pagal mane, dabar nesakysiu kiek sveriu su tokiu paciu ugiu, reikia bent siek tiek pasivyti
merginos nepamirskit apsirengti ir po trumpom rankovem nelakstykit, kaip Galvonaite sake slogas greitai galim isitaisyt, o tuomet ir visi negerumai