Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(<LIBE> @ 2010 08 19, 11:02)
Ot, Melete, duodi...neitiksi...tai kaip tu su rudeniu ir ziema susitaikysi biggrin.gif  4u.gif

bijau pagalvoti apie ziema. As siltu krastu paukstis. Negaliu kaip mano mama prie -5 nuogom blauzdom ir su slepetem aplink masina su skuduru vaiksciot. Man ruduo- ziema stresas. Ypac kai sia ziema atsalau.
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 08 19, 08:35)
Ačiū už palaikymą  ax.gif Šiaip stengiuosi nevalgyti nuo 19val ir tai mažiau, bet kol kas rezultatų nesimato  schmoll.gif Kažką ne taip darau.  doh.gif Arba reikia laukti kas bus po pusmečio, bet durniausia kad nežinai ar vėl netenks harmonų gert, nes ateina rudenėlis. Nes lyg pernai taip pat buvo jau pradėjo kristi keli kg ir še tau lapkritį teko gerti harmonus ir vėl viskas iš pradžių.  doh.gif

reikia laiko, hormonai viska isderina.. doh.gif man dabar lygiai metai, kaip be vaistu, tik su maisto papildais visokiais ir tik dabar pradeda po truputuka kristi svoris ir tai po laaaaaabai mazai 4u.gif o truputuka issivalys organizmas ir prades kristi mirksiukas.gif o jau dabar pradek gerti vitaminuku, kad ju netruktu ir nereikes jokiu hormonu gydymo drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 08 19, 09:24)
ai tie daktarai cool.gif  Kai pasiziuri nemazai ir stambiu. Kieciausia kai dietologes per pilva koju pirstu nemato. As nesportuoju, sveriu 83 kg prie 179 ugio ir man gerai. Daktaras ne kart jokios replikos nepasake. O dabar valgau apsisukdama-pilnatis greit bus.
Nu siandien, mergiotes, tikrai nefainas oras. Jau tiek to, vakar prisitaikiau. Bet siandien schmoll.gif

tai tu kudena tada pagal mane, dabar nesakysiu kiek sveriu su tokiu paciu ugiu, reikia bent siek tiek pasivyti blush2.gif ax.gif

merginos nepamirskit apsirengti ir po trumpom rankovem nelakstykit, kaip Galvonaite sake slogas greitai galim isitaisyt, o tuomet ir visi negerumai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 19 rugpjūčio 2010 - 19:25
sveikutes smile.gif o kodel jus geriat hormonus? tik jie jums padeda? as niekada negeriau ir joks gydytojas man ju nerase g.gif gal ir gerai, irgi turbut pradeciau jaudintis del svorio. Dabar mano ugis 172 o sveriu 67kg. jei kartais buna 70 tai atakuoju sporto kluba blush2.gif lotuliukas.gif O del oro tai lietus greiciau atsibos nei karsciai 4u.gif bet sestadieni vel bus saulute thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif jau pasiilgau vasaros!
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif aš pvz geriu harmonus, kai man būna stipresnė IS ataka, ir ją atsatyti skiria prednisolon, o jie yra hormonai kurie atsato bet nuo jų visas organizmas plečiasi. doh.gif
Jau porą savaičių skauda akis, atrodo tiesiog kažkas viduje pjautų jas ir atrodo lašinuosi lašiukus, kad nuo kompo nepablogėtų, bet įtariu kad kažkokį uždegimą esu gavusi, o pas daktarus kol prieisiu tai ir galą gausiu rolleyes.gif Net nžn kokius lašiukus pavartoti kad greičiau praeitų tie skausmai. g.gif
O man toks šiandieninis oras labai patinka. thumbup.gif Na dar kitą savaitėlę leis saulyte pasidžiaugti ir šiluma apie 25, bet jau nuo 30d visai atvės beliks 19-20 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri-ka: 20 rugpjūčio 2010 - 07:42
cia as tau sakiau apie gydytoja kur migrenas gydo, bet nezinau jos pavardes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 08 19, 23:56)
sveikutes smile.gif  o kodel jus geriat hormonus? tik jie jums padeda? as niekada negeriau ir joks gydytojas man ju nerase g.gif  gal ir gerai, irgi turbut pradeciau jaudintis del svorio. Dabar mano ugis 172 o sveriu 67kg. jei kartais buna 70 tai atakuoju sporto kluba blush2.gif  lotuliukas.gif  O del oro tai lietus greiciau atsibos nei karsciai 4u.gif  bet sestadieni vel bus saulute thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  jau pasiilgau vasaros!

man kai diagnozavo tik taip galejo atgriebti, nes stiprias atakas ir kad nepalikti liekamuju reiskiniu tik hormonais ir gydo mirksiukas.gif
dabar ju nevartoju, bet kai buvo atakos, man juos ir skyre, neskaitant laseliniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 20 rugpjūčio 2010 - 15:24
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 20, 16:23)
man kai diagnozavo tik taip galejo atgriebti, nes stiprias atakas ir kad nepalikti liekamuju reiskiniu tik hormonais ir gydo  mirksiukas.gif
dabar ju nevartoju, bet kai buvo atakos, man juos ir skyre, neskaitant laseliniu  4u.gif

man per paskutine ataka sulasimo 10doziu prednizolono (nezinojau kad tai hormonai lotuliukas.gif ) bet daugiau neskyre gert nes jau maksimuma sulasino. bet kazkaip svorio nepriaugau thumbup.gif Liepe pagert Wobenzyma, tai skrandis sustojo nuo tu tableciu ir net numeciau 6kg thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 20 rugpjūčio 2010 - 17:29
QUOTE(simpatica @ 2010 08 20, 18:28)
man per paskutine ataka sulasimo 10doziu prednizolono (nezinojau kad tai hormonai  lotuliukas.gif  ) bet daugiau neskyre gert nes jau maksimuma sulasino. bet kazkaip svorio nepriaugau thumbup.gif Liepe pagert Wobenzyma, tai skrandis sustojo nuo tu tableciu ir net numeciau 6kg  thumbup.gif

tai saunu, kad daugiau be jokios chemijos thumbup.gif tikiuosi ir as savo enzymus jau gauti kita savaite, kiek skaiciau jie daug kam tinkami drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif kažkaip visos dingusios? Kur prapuolėt? Gal į mokyklą ne vaikus leidžiat o pačios ruošiatės? biggrin.gif Na pajuokavau, užteks. ax.gif
Tai kaip sekasi, kaip sveikatėlės, kas kokių naujienų žinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 08 24, 13:54)
Sveikutės,  4u.gif  kažkaip visos dingusios? Kur prapuolėt? Gal į mokyklą ne vaikus leidžiat o pačios ruošiatės?  biggrin.gif  Na pajuokavau, užteks.  ax.gif
Tai kaip sekasi, kaip sveikatėlės, kas kokių naujienų žinot? g.gif

Labutis, ir as pastebejau, kad dingusios ax.gif gal dar paskutines vasaros dieneles bando turiningai visos praleist biggrin.gif o as darbuojuos issijuosus, menesio galas, tai pats ziauriausias metas pas mane darbe... doh.gif labai laukiu rugsejo, eisiu atostogu, nors savaitei, bet atostogu vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 24, 19:36)
Labutis, ir as pastebejau, kad dingusios  ax.gif  gal dar paskutines vasaros dieneles bando turiningai visos praleist  biggrin.gif o as darbuojuos issijuosus, menesio galas, tai pats ziauriausias metas pas mane darbe...  doh.gif  labai laukiu rugsejo, eisiu atostogu, nors savaitei, bet atostogu  vacation4.gif

Aš taip pat išeinu rugsėjį atostogų porai savaičių. vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 08 25, 09:21)
Aš taip pat išeinu rugsėjį atostogų porai savaičių.  vacation4.gif

ka per atostogas veiksit? mes gal i Nida planuosim smile.gif
Atsakyti