Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2010 08 14, 14:06)
negalvok kad saipausi, mano babce dabar su panasiais simptomais ligonineje guli. O jai daznai taip, ir ilgai trunka. Svaigimai, spengimai, ranku, koju, veido atemimai, galvos aptirpimai ir t.t... Diagnoze- kraujotakos sutrikimas. Geria pleciancius, nuo nervu, svaigimu, dar kazka...

viskas gerai metele,man kaip tik svarbi jusu nuomone,zinosiu kur dar pasikapstyti,nes biski pasiklydes esu.aciu
Su pagarba Paulius
Atsakyti
Sveikutes, tikiuosi neistirpote nuo karsciu smile.gif zada atsalima atsigausime..
Kazkuri man minejo, kad zino KMUK neurologe, kuri su migrena draugauja, gal galit pavarde pasrasyti, labai labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Labutis, tikiuosi nakti issimiegojot, ne taip kaip as doh.gif niu siaubas kazkoks, pradzioj nemiga, net girdejau, kaip kaimynu dukra po dvieju dar vartus dare.. o paskui dar ir obuolys nuo obels nukrito ant masinos pakilus vejus, tai dar ir signalizacija isijunge.. doh.gif o paskui zaibu fejerverkai.. pries penkias dar pasiziurejau, kad liko miegot apie valanda.. miego noriu, o i darba reikia blink.gif
pasiguodziau ir lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 17 rugpjūčio 2010 - 06:21
sveikos 4u.gif
man vesu verysad.gif Tikrai noriu karscio, nors daug kam jis kaip peilis po gerkle verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 08 17, 14:08)
sveikos 4u.gif
man vesu verysad.gif  Tikrai noriu karscio, nors daug kam jis kaip peilis po gerkle verysad.gif

Ar isprotejai biggrin.gif as baigiu numirt nuo tvankumos, nera o-r-o...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 08 17, 15:50)
Ar isprotejai biggrin.gif as baigiu numirt nuo tvankumos, nera o-r-o...

Melete pas mus karscio megeja, o as pradedu dabar kaifuot thumbup.gif pro langa tokia vesuma ateina, negaliu atsidziaugti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 17, 22:05)
Melete pas mus karscio megeja, o as pradedu dabar kaifuot  thumbup.gif  pro langa tokia vesuma ateina, negaliu atsidziaugti  ax.gif

As irgi dziaugiuosi, gales kunas pailseti, atsikvepti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif (ir senom ir naujom kolegėm)
Niekur nedingusi ir vis paskaitinėju, bet kažkaip tai laiko trūkumas, tai nuotaikos, nes kažko labai pradėjo svyruoti mano nuotaikėlė. doh.gif Daug pas mane problemėlių todėl nebežianau kaip jas sutvarkyti. Na nepagalvokit šeimoje viskas idealu. ax.gif Norisi kažkur išlėkti ir nuo visko pabėgti, bet dabar nėra tam sąlygų. schmoll.gif Vienu žodžiu liūdesys juodas unsure.gif Šiaip laikausi tikrai neblogai, tik paskaičius jūsų naujienas apie enzimus bei vaistų atsisakymą pati suglūmau, o kaip man būtų jei aš nesileisčiau, bet pabandžiusi porą dienų nesileisti pasijaučiau silpniau. Aišku nežinau ar tai įsitikinimas ar tikrai man jų reikia. g.gif
O karštis tai tikrai išvargino, nes kai būdavo karšta, tai mano kojytės nelabai nori žengti, net šeštadienį iš lovos išlipau ir susmukau, nes koja visai nelaikė. verysad.gif O dar plius nervina kad sportuoti intensyviau neturiu jėgų, o svoris didėja ir kažkaip numesti nėra jėgų. verysad.gif Todėl depresuoju. O gydytojai dėl svorio tik pasako kad mažiau valgyk ir daugiau vaikščiok, o kai pasakau kad saugau savo kojas ir negaliu jų nuvarginti tai pasišaipo ir atsako tai kaip norėtum numesti nesistengdama.
Štai mano liūdnokos mintys, kurių nenorėjau pasakotis o laikiau savyje ir tylėjau. Gal dabar bus geriau, kai išsipasakojau.
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2010 08 18, 11:23)

Labutis, varyk visas blogas mintis lauk, nieko tie gydytojai neismano apie svori... atrodo lyg pats zmogus nori jo priaugti, zinoma, kad ne.. galiu pasakyt, kad man irgi po ligos ir to hormonu kiekio svorio atsikratyti dabar daug sunkiau nei iprastai. Sportams dazniausiai laisvo laiko ir nelieka, bet dabar atsirenku maista, stengiuos nevalgyti nuo 18-19 val., rezultatas jau pradeda matytis, pamatysi ir tau viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 18, 14:42)
Labutis, varyk visas blogas mintis lauk, nieko tie gydytojai neismano apie svori... atrodo lyg pats zmogus nori jo priaugti, zinoma, kad ne.. galiu pasakyt, kad man irgi po ligos ir to hormonu kiekio svorio atsikratyti dabar daug sunkiau nei iprastai. Sportams dazniausiai laisvo laiko ir nelieka, bet dabar atsirenku maista, stengiuos nevalgyti nuo 18-19 val., rezultatas jau pradeda matytis, pamatysi ir tau viskas bus gerai wink.gif

Ačiū už palaikymą ax.gif Šiaip stengiuosi nevalgyti nuo 19val ir tai mažiau, bet kol kas rezultatų nesimato schmoll.gif Kažką ne taip darau. doh.gif Arba reikia laukti kas bus po pusmečio, bet durniausia kad nežinai ar vėl netenks harmonų gert, nes ateina rudenėlis. Nes lyg pernai taip pat buvo jau pradėjo kristi keli kg ir še tau lapkritį teko gerti harmonus ir vėl viskas iš pradžių. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri-ka: 19 rugpjūčio 2010 - 07:39
QUOTE(Eri-ka @ 2010 08 18, 11:23)

ai tie daktarai cool.gif Kai pasiziuri nemazai ir stambiu. Kieciausia kai dietologes per pilva koju pirstu nemato. As nesportuoju, sveriu 83 kg prie 179 ugio ir man gerai. Daktaras ne kart jokios replikos nepasake. O dabar valgau apsisukdama-pilnatis greit bus.
Nu siandien, mergiotes, tikrai nefainas oras. Jau tiek to, vakar prisitaikiau. Bet siandien schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 08 19, 09:24)
ai tie daktarai cool.gif  Kai pasiziuri nemazai ir stambiu. Kieciausia kai dietologes per pilva koju pirstu nemato. As nesportuoju, sveriu 83 kg prie 179 ugio ir man gerai. Daktaras ne kart jokios replikos nepasake. O dabar valgau apsisukdama-pilnatis greit bus.
Nu siandien, mergiotes, tikrai nefainas oras. Jau tiek to, vakar prisitaikiau. Bet siandien schmoll.gif

Ot, Melete, duodi...neitiksi...tai kaip tu su rudeniu ir ziema susitaikysi biggrin.gif 4u.gif

Erik-ka, viskas bus gerai, teisingai Melete sako, daktarams neitiksi, o del saves jei noresi ir kada noresi pasireguliuosi mirksiukas.gif
Atsakyti