Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

gretuteka, kiekvienam dievas duoda tiek, kiek jis sugeba pakelti.. kas musu nenuzudo-padaro stipresniais... blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 08 13, 00:28)
gretuteka, kiekvienam dievas duoda tiek, kiek jis sugeba pakelti.. kas musu nenuzudo-padaro stipresniais...  blush2.gif  mirksiukas.gif

tikra tiesa, labai tikiu tais zodziais, kazkada pati juos tariau drinks_cheers.gif
kaip man su jumis patinka merginos, kai paskaitai net pamirsti savo visus rupescius bigsmile.gif aciu, kad esat wub.gif

dabar labai laukiu savo enzimu, noriu kuo greiciau isbandyt.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif niekur neprapuoliau, bet nedaznai bunu namuose. Buvau Jurmaloje, Rygoje, Palangoje thumbup.gif thumbup.gif geriausia mano vasara. Ir jauciuosi labai gerai, leidziu savo Avonexa ir geriu Gabapentyn Nykomed smile.gif Mano opeliukas rudyt pradejo, tai su vaikinu leidziu laika garaze- slifuojam, spakliuojam, dazom lotuliukas.gif lotuliukas.gif o vakarais vaziuojam i zvejiba thumbup.gif Mokslai mano universitete prasideda tik spali, tai tik tada ir baigsis mano vasara 4u.gif Sveikateles jums drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dar pamirsau pasakyt kad peticija pasirasiau ir draugai ir seimyna pasirase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 13 rugpjūčio 2010 - 13:13
As vel cia. Siaip, viskas puiku, menesio gale vaziuosiu i KMUK, atisakysiu vaistu. Bandysiu be ju gyventi. Juolab kad ir visi karsciai lengvai prejo. Manau nesugriusiu biggrin.gif

Kaip supratau yra nusivylusiu diagnozem biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 13, 10:20)
dabar labai laukiu savo enzimu, noriu kuo greiciau isbandyt.

Lauksiu tavo ispudziu apie juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 08 13, 14:12)

Labutis, net baltai pavydziu wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 08 13, 00:28)
gretuteka, kiekvienam dievas duoda tiek, kiek jis sugeba pakelti.. kas musu nenuzudo-padaro stipresniais...  blush2.gif  mirksiukas.gif

sutinku su tuo ka pesakei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(glamurka @ 2010 08 13, 16:44)
sutinku su tuo ka pesakei smile.gif

o as taip visada sakau : "Dievulis dave sita beda kd nuo didesnes apsaugotu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 08 13, 17:42)
o as taip visada sakau : "Dievulis dave sita beda kd nuo didesnes apsaugotu"  smile.gif

tiesa pasakius dievu ne labai tikiu
Atsakyti
QUOTE(glamurka @ 2010 08 13, 17:50)
tiesa pasakius dievu ne labai tikiu

kiekvienam savo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasmike @ 2010 08 11, 14:54)
sweikos dar karteli,man daktarai (neurologas )deagnozavo nervu issekima,bet mane pastaruoju laiku neramina daznai atsirandantis drebulys.jis laikosi ilgai kartais net 3 val..ir kazkokie priepuoliai(pastoviai cypia galvoje,ypac labai garsiai per priepuoly,dreba visas kunas,jauciu sirdies darba,atrodo kad net gerkeleje ji plaka,tirpsta veida,kartais skauda pirstu galus,kai spaudzia juos is vidaus) tokie priepuoliai pasidare dazni,mane jau nervina.neurologas tkrino tik kraujagysles ultragarsu,refleksus,krauja pilna,ir sirdies kardiograma,nieko jis blogo nemate,nervu issekimas.net neskyre magnetinio,sake nemato reikalo,rimtos ligos neimate,o mane nervina kad turiu IS...dar keistoka kad desine kuno puse koja ir ranka dreba sulenkus per sanariu,nors jega nepamazejus..ka patarsit?

cia visiskai nepanasu i IS. Kapstykis po kraujotaka atidziau.
Atsakyti
Sveikos mergytes smile.gif Niekur as nedingus, tik kaip su akyte buvo negerai tai maziau prie kompo sedejau, dar dukrai kuprines ieskau, tai kaip ir ner kada...
Glamurka- malonu susipazint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 08 13, 16:04)
kiekvienam savo biggrin.gif
Papildyta:

cia visiskai nepanasu i IS. Kapstykis po kraujotaka atidziau.

aciu panos uz patarima,jau pats pradejau suvokti kad nusishneku ir ne ten ligos ieskau nes kasdien uzeina panikos atakos,speju visgi turiu nervu issekima..teks kaip nors kapstytis:/
Atsakyti
QUOTE(Rasmike @ 2010 08 14, 16:53)
aciu panos uz patarima,jau pats pradejau suvokti kad nusishneku ir ne ten ligos ieskau nes kasdien uzeina panikos atakos,speju visgi turiu nervu issekima..teks kaip nors kapstytis:/

negalvok kad saipausi, mano babce dabar su panasiais simptomais ligonineje guli. O jai daznai taip, ir ilgai trunka. Svaigimai, spengimai, ranku, koju, veido atemimai, galvos aptirpimai ir t.t... Diagnoze- kraujotakos sutrikimas. Geria pleciancius, nuo nervu, svaigimu, dar kazka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 14 rugpjūčio 2010 - 16:07