QUOTE(Rigedora @ 2010 08 10, 23:57)
vat kiek skaitau kiek domiuos, plius da viena pazistama turi sia IS... tai ji man sako, kol nevartojau tu vaistu-tai dar nieko buvo, o kai pradejau-tai prasidejo visi blogejimai dar daugiau... o dar sian kai paskaiciau http://is.kulvis.com/ apie tai, kad tie vaistai naudingi tik farmacininkam... tai kol nera labai blogai dabar pradejom ta enzimu terapja... geria vyras wobenzym po 10tabl 3kart... dar va neurorubino sukaliau sian 5 ampule... matysim kas bus toliau... nesinori imtis chemijos... o ir enzimai sako veiksmingiausi, kol nevartojai jokiu interferonu....
As sita straipsniuka irgi radau, is jo radau ir PUREZYME, man jis su tarpininkavimu kainuos kazkur 120 Lt (120 kapsuliu). Tai isbandysiu ji.
Papildyta:
QUOTE(baltuke @ 2010 08 11, 08:53)
Sveikos merginos,
senai jau rasiau As niekada nenaudojau Jusu minimu vaistu, o gydziausi plazmoferezem. Si pavasari jauciau, kad vel laikas pravesti gydymo kursa. Tirpo kojos, jautesi nuovargis ir t.t. Buvau susiplanavus keleta kelioniu i uzsieni ir i mano uzimtumo grafike niekur netilpo ligonine. Galvojau nebegalesiu niekur isvykti ir bus sugadintos mano atostogos. Mama nupirko Cordicepso (ar kaip jie ten vadinasi) ir dar kazkokiu papildu ir kolkas jauciuosi puikiai, nereikia ligonines. Manau, kad kiekvienai reikia atrasti savo gydymo buda ir kas padeda, o kas ne ir nebijoti eksperimentuoti. Tiesa, pastoviai geriu pleciancius.
Sekmes ir sveikatytes visosms
senai jau rasiau As niekada nenaudojau Jusu minimu vaistu, o gydziausi plazmoferezem. Si pavasari jauciau, kad vel laikas pravesti gydymo kursa. Tirpo kojos, jautesi nuovargis ir t.t. Buvau susiplanavus keleta kelioniu i uzsieni ir i mano uzimtumo grafike niekur netilpo ligonine. Galvojau nebegalesiu niekur isvykti ir bus sugadintos mano atostogos. Mama nupirko Cordicepso (ar kaip jie ten vadinasi) ir dar kazkokiu papildu ir kolkas jauciuosi puikiai, nereikia ligonines. Manau, kad kiekvienai reikia atrasti savo gydymo buda ir kas padeda, o kas ne ir nebijoti eksperimentuoti. Tiesa, pastoviai geriu pleciancius.
Sekmes ir sveikatytes visosms
visiskai pritariu reikia nebijoti bandyti ir ieskoti
mes su Melete jau atradom drauga Neurorubina, dabar reikia koki kita, kad nereiktu net neurorubino naudot
P.S.: jei kam reikes nuorodu JAV kur pigiausias Purezyme, brukstelkit i tema, namuose turiu issisaugojus. radau pigiau nei straipsnyje nurodyta.