Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Rigedora @ 2010 08 06, 13:35)
juratema, turbut nesilankai skyrelyje internetines parduotuves smile.gif ten merginos JAV ir UK gyenancios uzsakineja -mes pvz is JAV siuntemes per Taure papildus TRANSFER FACTOR... Ir jau senai galvojam apie tuos enzimus... O dabar va Dalmantinas tik dar labiau paskatino.... g.gif
beje, dabar pakalkuliavau... jei siustis purenzyme-120tabl x3-gaunas apie 350lt, jei siustis wobenzym800tabl -jie kiek maciau 119$-gaunas irgi apie 350t. Lietuvoj jei jie irgi kainuoja tiek-tai gal geriau recepta lietuvoj isprasyti is kokio gydytojo? ir tada greiciau gaunas?
g.gif

as tai, kaip minejau, man 800 tabl., kainavo lygiai 100$, sesuo atsiunte per pazystamus, tad atsiuntimas nekainavo, man apsimokejo. dabar tikrinu kainas Vokietijoj, nes turiu draugu ten, gal dar pigiau butu g.gif
Atsakyti
Sveites ir sveiki... smile.gif matau verda diskusijos ir man jau idomu ir smalsu pasidare,pinigai nemazi, busiu gudrute ir lauksiu daugiau bandanciu ir rezultatu, tada gal ir as prisijungsiu 4u.gif smile.gif

QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 06, 17:38)
man kazkaip siandien labai liudna  verysad.gif galvojau, kad jau pastojau, o pasirodo ne sad.gif

Gretuteka viskas bus thumbup.gif laikau uz jus kumscius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 08 08, 09:18)
Sveites ir sveiki... smile.gif matau verda diskusijos ir man jau idomu ir smalsu pasidare,pinigai nemazi, busiu gudrute ir lauksiu daugiau bandanciu ir rezultatu, tada gal ir as prisijungsiu 4u.gif  smile.gif
Gretuteka viskas bus thumbup.gif laikau uz jus kumscius smile.gif

Na tikiuosi ir as, kad anksciau ar veliau taip bus drinks_cheers.gif
vakar nupirko man pabandymui Purezyme viena buteliuka, po poros savaiciu manau jau gausiu, tai galesiu ir as kazka papasakot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 08 rugpjūčio 2010 - 11:41
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 08, 12:40)
Na tikiuosi ir as, kad anksciau ar veliau taip bus  drinks_cheers.gif
vakar nupirko man pabandymui Purezyme viena buteliuka, po poros savaiciu manau jau gausiu, tai galesiu ir as kazka papasakot  ax.gif

ot gerai. Kai papaskosi, ir as paprasysiu kad kriksto tevas man JAV nupirktu. Atsisakysiu as Avonex'o. Gal kitam zmogui labiau reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 08 09, 11:08)
ot gerai. Kai papaskosi, ir as paprasysiu kad kriksto tevas man JAV nupirktu. Atsisakysiu as Avonex'o. Gal kitam zmogui labiau reikia smile.gif

Kodel tu nori atsisakyti? Sakai be jus bus geriau?
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 08 09, 11:08)

o nuo jo vel blogai jautiesi, kad nori atsisakyti? g.gif
Atsakyti
5 metus as leidausi Avonex'a, bet paumejimu vistiek buvo ir gal dideliu, t.y. baigesi paralyziumi, bet laimej viskas atsistate, tai velniai zino ar cia nuo vaistu, ar ir taip butu atsistate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 08 09, 23:44)
5 metus as leidausi Avonex'a, bet paumejimu vistiek buvo ir gal dideliu, t.y. baigesi paralyziumi, bet laimej viskas atsistate, tai velniai zino ar cia nuo vaistu, ar ir taip butu atsistate g.gif

cia nesuprasi nuo ko g.gif nes kai leidaus copaxone tas pats buvo, na tik mano labai lengvos formos, tirpimai, bet lygiai tas pats ir su jais ir be ju dabar
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 10, 15:29)
cia nesuprasi nuo ko  g.gif  nes kai leidaus copaxone tas pats buvo, na tik mano labai lengvos formos, tirpimai, bet lygiai tas pats ir su jais ir be ju dabar

Tai blin, kaip yra istiesu, gal jie nei velnio nepadeda...ir aisku paskyt tiesos niekas nepasakys
Atsakyti
vat kiek skaitau kiek domiuos, plius da viena pazistama turi sia IS... tai ji man sako, kol nevartojau tu vaistu-tai dar nieko buvo, o kai pradejau-tai prasidejo visi blogejimai dar daugiau... g.gif o dar sian kai paskaiciau http://is.kulvis.com/ apie tai, kad tie vaistai naudingi tik farmacininkam... schmoll.gif doh.gif tai kol nera labai blogai dabar pradejom ta enzimu terapja... geria vyras wobenzym po 10tabl 3kart... dar va neurorubino sukaliau sian 5 ampule... matysim kas bus toliau... nesinori imtis chemijos... o ir enzimai sako veiksmingiausi, kol nevartojai jokiu interferonu.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
senai jau rasiau smile.gif As niekada nenaudojau Jusu minimu vaistu, o gydziausi plazmoferezem. Si pavasari jauciau, kad vel laikas pravesti gydymo kursa. Tirpo kojos, jautesi nuovargis ir t.t. Buvau susiplanavus keleta kelioniu i uzsieni ir i mano uzimtumo grafike niekur „netilpo“ ligonine. Galvojau nebegalesiu niekur isvykti ir bus sugadintos mano atostogos. Mama nupirko Cordicepso (ar kaip jie ten vadinasi) ir dar kazkokiu papildu ir kolkas jauciuosi puikiai, nereikia ligonines. Manau, kad kiekvienai reikia atrasti savo gydymo buda ir kas padeda, o kas ne ir nebijoti eksperimentuoti. Tiesa, pastoviai geriu pleciancius.
Sekmes ir sveikatytes visosms 4u.gif
Atsakyti
Ir ko zmogui griebtis... g.gif neklausyti gyditoju bijau, paciai reguliuoti-irgi bijau...cia kaip kokioj loterijoje, tik siuo atveju tikimybiu teorija nepades...
Atsakyti