Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 04, 20:42)
Dalmatinai cia  sita Wobenzymą geri?  g.gif  ziuriu, kad jis receptinis vaistas.

g.gif susidomejau. Mazu reiktu pbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 08 05, 10:26)
g.gif susidomejau. Mazu reiktu pbandyti g.gif

ir as va galvoju, kad gal reik, dar kiti giria ta amerikoniska g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 04, 20:42)
Dalmatinai cia  sita Wobenzymą geri?  g.gif  ziuriu, kad jis receptinis vaistas.

aha Lietuvoj receptinis, bet man sesuo is JAV atsiunte, gaminti Vokietijoje. 800 tabl. 100 dol., LT - 800 tabl. apie 350-400 Lt. laukiu antros partijos, nes tu 800 uztenka 3 men. (reikia gerti po 3 2k. dienoj). man daugiau jegu atsirado, kojytes nustojo linkti ir siaip geriau jauciuosi thumbup.gif
nezinau ar cia tie enzimai ar tiesiog sutapimas, bet apart siu nauju papildu, daugiau nieko nevartojau (isskyrus Copaxone) g.gif
mes prie peticijos jau 11 parasu pridejom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 05 rugpjūčio 2010 - 23:02
QUOTE(dalmatinas @ 2010 08 05, 23:53)
aha Lietuvoj receptinis, bet man sesuo is JAV atsiunte, gaminti Vokietijoje. 800 tabl. 100 dol., LT - 800 tabl. apie 350-400 Lt. laukiu antros partijos, nes tu 800 uztenka 3 men. (reikia gerti po 3 2k. dienoj). man daugiau jegu atsirado, kojytes nustojo linkti ir siaip geriau jauciuosi thumbup.gif
nezinau ar cia tie enzimai ar tiesiog sutapimas, bet apart siu nauju papildu, daugiau nieko nevartojau (isskyrus Copaxone) g.gif
mes prie peticijos jau 11 parasu pridejom thumbup.gif

thumbup.gif manau ir as siusiuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va-buvau pas akiu gydytoja, itaria retrobulbarini neurita, liepe i klinikas vaziuot, pas neurookulista... verysad.gif ir kas cia man siemet pasidare, taip pagedau visa.... verysad.gif
O kaip jus ten tuos enzymus planuojat siustis, paskaicius tai jie isvis geras daiktas atrodo g.gif gal visom susikoperuot ir kaip uzsisakyt? ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 06 rugpjūčio 2010 - 10:51
juratema, turbut nesilankai skyrelyje internetines parduotuves smile.gif ten merginos JAV ir UK gyenancios uzsakineja -mes pvz is JAV siuntemes per Taure papildus TRANSFER FACTOR... Ir jau senai galvojam apie tuos enzimus... O dabar va Dalmantinas tik dar labiau paskatino.... g.gif
beje, dabar pakalkuliavau... jei siustis purenzyme-120tabl x3-gaunas apie 350lt, jei siustis wobenzym800tabl -jie kiek maciau 119$-gaunas irgi apie 350t. Lietuvoj jei jie irgi kainuoja tiek-tai gal geriau recepta lietuvoj isprasyti is kokio gydytojo? ir tada greiciau gaunas?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rigedora: 06 rugpjūčio 2010 - 12:39
QUOTE(juratema @ 2010 08 06, 11:49)
Na va-buvau pas akiu gydytoja, itaria retrobulbarini neurita, liepe i klinikas vaziuot, pas neurookulista... verysad.gif ir kas cia man siemet pasidare, taip pagedau visa.... verysad.gif
O kaip jus ten tuos enzymus planuojat siustis, paskaicius tai jie isvis geras daiktas atrodo g.gif gal visom susikoperuot ir kaip uzsisakyt? ar kaip?

as galvoju pabandyt siusti per tarpininkes tindi arba sm mirksiukas.gif tik gal bandysiu purezyme, niekaip neapsisprendziu ax.gif

man kazkaip siandien labai liudna verysad.gif galvojau, kad jau pastojau, o pasirodo ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 08 06, 13:35)
juratema, turbut nesilankai skyrelyje internetines parduotuves smile.gif ten merginos JAV ir UK gyenancios uzsakineja -mes pvz is JAV siuntemes per Taure papildus TRANSFER FACTOR... Ir jau senai galvojam apie tuos enzimus... O dabar va Dalmantinas tik dar labiau paskatino.... g.gif
beje, dabar pakalkuliavau... jei siustis purenzyme-120tabl x3-gaunas apie 350lt, jei siustis wobenzym800tabl -jie kiek maciau 119$-gaunas irgi apie 350t. Lietuvoj jei jie irgi kainuoja tiek-tai gal geriau recepta lietuvoj isprasyti is kokio gydytojo? ir tada greiciau gaunas?
g.gif

O kaip jums Transferfaktoriai? Ar gerai? kiek sumokejot?
Atsakyti
del tu transferiu tai ka as zinau... nei blogiau nei geriau-joki poveikio juntamo... g.gif o siuntem is Jav, mokejau po 180 berods... isgere rekomenduojama 3men kursa ir nusispjove vyras... kaina dideele kad rizikuot toliau...
tai va merginos, doh.gif nupirkau euroaistinej ta wobenzyma... kaina 800tbl -350lt... tai siustis kaip ir neapsimoka, o recepto nereikejo.... rizikuosim... nors jie gi homeopatiniai kaip ir ... is gyvunu ir augalu... g.gif blush2.gif dar neurorubino leidziamo va ka tik sukaliau jam uodegon lotuliukas.gif nes pradejo vel kazko svaigt, aki trukciot... g.gif verysad.gif beje, atpiges nuolatinai neurorubinas eurovaistinej... uz 5 ampules 13lt... anksciau sake 20lt buvo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 08 06, 19:50)
del tu transferiu tai ka as zinau... nei blogiau nei geriau-joki poveikio juntamo... g.gif o siuntem is Jav, mokejau po 180 berods... isgere rekomenduojama 3men kursa ir nusispjove vyras... kaina dideele kad rizikuot toliau...
tai va merginos,  doh.gif nupirkau euroaistinej ta wobenzyma... kaina 800tbl -350lt... tai siustis kaip ir neapsimoka, o recepto nereikejo.... rizikuosim... nors jie gi homeopatiniai kaip ir ... is gyvunu ir augalu... g.gif  blush2.gif dar neurorubino leidziamo va ka tik sukaliau jam uodegon  lotuliukas.gif nes pradejo vel kazko svaigt, aki trukciot...  g.gif  verysad.gif beje, atpiges nuolatinai neurorubinas eurovaistinej... uz 5 ampules 13lt... anksciau sake 20lt buvo... blush2.gif

anksciau buvo brangesnis neurorubinas, man jis tinka irgi drinks_cheers.gif
as vaistai.lt kai pamaciau apie wobenzymreceptinis, tai net pasimeciau.. nesinori isvis eit kazka issirasinet.. o noriai pardave be recepto? blush2.gif
Papildyta:
Is vieno straipsniuko kur rasoma ar enzimai gali padeti gydyti IS thumbup.gif

"We cannot yet say what causes Multiple Sclerosis. However, we do know that immune complexes (of a particular size, type, and concentration) make M.S. worse. The removal of these pathogenic immune complexes provides relief (interrupting the progressive myelin deterioration and even reversing the function loss of individual nerves). Further, research has shown that circulating immune complexes can be reduced through the use of orally-ingested proteolytic enzymes"

Atsakyti
pardave laisvai tik kai i kompa suvede, kad paziuret kaina-pati nustebo, kad receptinis... g.gif bet sake, laisvai parduodama...
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 08 06, 21:18)
pardave laisvai tik kai i kompa suvede, kad paziuret kaina-pati nustebo, kad receptinis...  g.gif  bet sake, laisvai parduodama...

Aciuks uz info mirksiukas.gif
Tiek uzsiskaiciau apie enzimus, kad net radau labai gerai paveiksliuka to kitu giriamo amerikonisko PureZyme 4u.gif rodo visas buteliuko puses, yra sioks toks aprasas. Gal kam pravers
Atsakyti