mes torta uzsisakeme pirmadieni. nuejom i bijola (ten prie turgaus) ir uzsisakem 4 kg, balta, puosta alyvinem gelytem ir su statulele. inirtingai reikalavau, kad jaunoji butu ne blondine, o rudaplauke. visos tos statuleles blondines
O as is viso jukiu statuleliu nedesiu. Prasysiu, kad gelemis puostu
QUOTE (Isila @ 2004 07 07, 19:16) |
mes torta uzsisakeme pirmadieni. nuejom i bijola (ten prie turgaus) ir uzsisakem 4 kg, balta, puosta alyvinem gelytem ir su statulele. inirtingai reikalavau, kad jaunoji butu ne blondine, o rudaplauke. visos tos statuleles blondines |
as irgi galvoju ten darytis,nes kiek draugu dares liko labai patenkinti
panickos, o kiek kg turi sverti vestuvinis tortas
mums torta perka liudininkai, tai net neisivaizduoju kas per grozybe bus, na bet as jais pasitikiu, manau, kad bus ir grazus ir skanus
Isila, aš irgi savaitgalį ten buvau, bet per anksti uzsisakyti dar kaip jums visoms sekasi tortus, šakočius užsisakyti, o man visur pasake ateiti prieš 4-5 d. daugiausia
kiek girdėjau, skanaiusi Biolos ir Ragainės (Pilaitėj) jogurtiniai tortai ( po maždaug 16lt./kg), siūlo vienaukščius įvairių formų vestuvėms, kad nesutižtų, būtų lengva atsivežt.Kiti užsako Elguvoj , mes užsakinėjom Žirmūnuose, nepamenu, kaip vadinas ta parduotuvė, nuo sankryžos, kur Dalios salonas kyli į kalną ir ten ant kampo yra, Napoleonas buvo super skonio, ten didelis pasirinkimas.
na, kazkas kazkur sake, kad reiktu skaiciuoti po 100g vienam zmogui pas mus bus 40 zmogeliu, tai ir uzsakem 4kg bet paskui grizom ir uzsakem dar viena, tiramisu bus apie 2kg. niam niam tie tortukai
QUOTE (Isila @ 2004 07 07, 19:16) |
mes torta uzsisakeme pirmadieni. nuejom i bijola (ten prie turgaus) ir uzsisakem 4 kg, balta, puosta alyvinem gelytem ir su statulele. inirtingai reikalavau, kad jaunoji butu ne blondine, o rudaplauke. visos tos statuleles blondines |
Gal galit tiksliau pasakyti, kur tai yra prie turgaus??? As irgi noriu skanaus torto vestuvems. O tiek geru atsiliepimu apie bijola prisiskaiciau. Prasau, mergaites, parasyk tikslesnias koordinates.
Bijola Kaune yra prie dabartines parduotuves "pigiau grybo", kur priešais turgelį (kitoj kovo 11-osios gt. pusej), praejus parduotuves pastatą pro dešinę pusę, pamatysi iškaba yra nedidelė.