Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE (Alonda @ 2004 06 30, 14:36)
Vakar užsiskėm tortą.
Bentski torčiukas tokio dar nemačiau, vadinasi avangardinio stiliaus, bus patupdytas ant didžiulio veidrodžio ir išpuoštas rausvom frezijom. Tokiom pat kaip ir mano puokštė ir viso pulko tokios pat puokštės, tik mažesnės thumbup.gif
Dabar su tais aukštais tortai nemadingi ir labai mažai kas daro.

maniskis irgi buvo ant veidrodzio padetas... wink.gif o del madingumo - tai nemanau, kad yra mados kazkokios cia... cia kaip kas nori, taip ir daro... pas mane dar ant pacio virsaus buvo taure su glajum baltu papuosta, kur ir dejau savo puokste - vaizdelis buvo clap.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Brangioji Leduke savo tortą aš galėsiu į dėti po vestuvių t.y po liepos 10dienos.
Avangardą nusakyti sunku. Na jis tox išsikerojęs į visas puses tokiais atšakais ir pakilęs, kaip bokštukai, dar bus papuoštas baltais žiedais thumbup.gif
Mums labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi uzsakiau torta - bus triju aukstu, ant tokio stovo sudeliotas, visas rausvas, ir su baltom gelem. dar virsuje prasiau ziedus padaryti thumbup.gif
radau firmele, kuri kepa tuos tortus, ir palyginri normalios kainos - uzsakinejau tris skirtingus sluoksnius, tai vidutiniskai kaina 1 kg - 16 Lt. man atrodo kad visai pigiai cia g.gif o kiek jus mokejot??? tas tortas mano svers 4 kg, tai kainuos apie 64 lt.
Atsakyti
QUOTE (lavanda @ 2004 07 01, 15:09)
as irgi uzsakiau torta - bus triju aukstu, ant tokio stovo sudeliotas, visas rausvas, ir su baltom gelem. dar virsuje prasiau ziedus padaryti thumbup.gif
radau firmele, kuri kepa tuos tortus, ir palyginri normalios kainos - uzsakinejau tris skirtingus sluoksnius, tai vidutiniskai kaina 1 kg - 16 Lt. man atrodo kad visai pigiai cia g.gif o kiek jus mokejot??? tas tortas mano svers 4 kg, tai kainuos apie 64 lt.

tai nedaug
Atsakyti
Tikrai labai pigu. Gal galėtum pasakyti adresą.
Atsakyti
fabijoniskiu 2, firma BIJOLA
as ten jau ne viena karta uzsakineju torta, jie ten iskepa viska ko paprasai:super
ir galiu pasakyti - imk tesla "Genelis" - laaaaabai skani, viska imu tik is jos biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, Lavanda smile.gif Esu girdėjusi apie tokią firmą, bet namaniau, kad ten taip pigu, nes visur už kg prašo nuo 25 iki 30 Lt. sad.gif Dabar būtinai apsilankysiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--
--Resize_Images_Alt_Text--

Atsakyti
Per mano vestuves torta dare tokia firma PasAsta. Jie daro tik ish naturaliu produktu, jokiu sintetiku nededa. Zinokit tortas buvoooo thumbup.gif thumbup.gif ir skanus ir grazus!! Visoms rekomenduoju!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Nightingale @ 2004 07 02, 09:32)
Per mano vestuves torta dare tokia firma PasAsta. Jie daro tik ish naturaliu produktu, jokiu sintetiku nededa. Zinokit tortas buvoooo thumbup.gif thumbup.gif ir skanus ir grazus!! Visoms rekomenduoju!! wub.gif

Gal galima butu kainas + adresiuka, prasau? wub.gif
Atsakyti
http://www.2become1w...el~Pictures.asp - jau per ryskus...
Atsakyti
Gal kuri uzsakinejote torta "Mazojoje Ragaineje". Kokiu rusiu tortai ten skanus? Kuriuos verta pasirinkti...? g.gif
Atsakyti