QUOTE (leduke @ 2004 06 22, 21:14) |
turiu viena klausimuka:ar tinka vestuvems jugurtiniai,lengvi totai,ar tokius is vis daro,nes as apie tai nieko nenusimanau? |
pas mane buvo ir pirmas , ir antras aukstas vaisinis-jogurtinis-zelinis ir niekas nesusmuko - buvo kita problema, nes nelabai norejo daryti toki, kadangi buvo karsta ir jie greiciau genda nei tie saldesni... bet as uzsispyriau, nes kitokiu pati nevalgau... tai padare ir niekas nesugedo
QUOTE (bonda @ 2004 06 23, 15:02) |
pas mane buvo ir pirmas , ir antras aukstas vaisinis-jogurtinis-zelinis ir niekas nesusmuko - buvo kita problema, nes nelabai norejo daryti toki, kadangi buvo karsta ir jie greiciau genda nei tie saldesni... bet as uzsispyriau, nes kitokiu pati nevalgau... tai padare ir niekas nesugedo |
na va reiskes nera nieko neimanomo
na ziuresiu,kas kur ka patars
LEDUKE,SVEIKINU NUOŠIRDŽIAUSIAI.O MAN ŠIEMET JAU SUKANKA 5 METAI KAIP IŠTEKĖJUS. BŪTENT RUGPJŪČIO 14 PRIEŠ 5 METUS MAN IRGI BUVO SVAJONIŲ DIENA. GAILA, KAD BJAURYBĖ UOŠVIENĖ VISKĄ SUGADINO. O TAU LINKIU KAD TOS ŠVENTĖS NETEMDYTŲ JOKIE DEBESYS [NEI NATŪRALŪS, NEI ŽMOGIŠKO PAVIDALO].BŪK LAIMINGA.
Aš manau, kad vestuvėm tinka visokie tortai: ir lengvi ir žele ir visokie plaktiniai - jogurtiniai.
Ir kodėl gi gali netikti???
Ir kodėl gi gali netikti???
Juk tortą užsisakysi pas profesionalus.
O jie jau moka savo darbą.
Juk matei kokių stebūklų pridaro
O jie jau moka savo darbą.
Juk matei kokių stebūklų pridaro
O as svajoju pati torta iskept... Bet turbut laiko nelabai bus...
Vakar užsiskėm tortą.
Bentski torčiukas tokio dar nemačiau, vadinasi avangardinio stiliaus, bus patupdytas ant didžiulio veidrodžio ir išpuoštas rausvom frezijom. Tokiom pat kaip ir mano puokštė ir viso pulko tokios pat puokštės, tik mažesnės
Dabar su tais aukštais tortai nemadingi ir labai mažai kas daro.
Bentski torčiukas tokio dar nemačiau, vadinasi avangardinio stiliaus, bus patupdytas ant didžiulio veidrodžio ir išpuoštas rausvom frezijom. Tokiom pat kaip ir mano puokštė ir viso pulko tokios pat puokštės, tik mažesnės
Dabar su tais aukštais tortai nemadingi ir labai mažai kas daro.
QUOTE (Alonda @ 2004 06 30, 14:36) |
Vakar užsiskėm tortą. Dabar su tais aukštais tortai nemadingi ir labai mažai kas daro. |
vat as tokio kazkokio ir noriu,be tu aukstu
alonda,o tas pats tortas koks?
o as savo torta pamatysiu vestuviu diena nesuku sau del to galvos, sake seimininke iskeps skanu eklerini torta, apipilta glajum ir puosta gelytem tiesa sakant, nesu vlagius tokio torto, gal kuri galit apsviest man prota apie jo skoni?
QUOTE (smike @ 2004 06 26, 00:56) |
O as svajoju pati torta iskept... Bet turbut laiko nelabai bus... |
Oho, smike, tau dar tokiu mincu kyla?!?!? Na, vien uz minti tave saunuole galima vadinti , o jei dar tikrai iskepsi, tai tu tikra nuotaka didvyre.