Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE (leduke @ 2004 06 22, 21:14)
turiu viena klausimuka:ar tinka vestuvems jugurtiniai,lengvi totai,ar tokius is vis daro,nes as apie tai nieko nenusimanau? g.gif

pas mane buvo ir pirmas , ir antras aukstas vaisinis-jogurtinis-zelinis ir niekas nesusmuko - buvo kita problema, nes nelabai norejo daryti toki, kadangi buvo karsta ir jie greiciau genda nei tie saldesni... bet as uzsispyriau, nes kitokiu pati nevalgau... tai padare ir niekas nesugedo
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 06 23, 15:02)
pas mane buvo ir pirmas , ir antras aukstas vaisinis-jogurtinis-zelinis ir niekas nesusmuko - buvo kita problema, nes nelabai norejo daryti toki, kadangi buvo karsta ir jie greiciau genda nei tie saldesni... bet as uzsispyriau, nes kitokiu pati nevalgau... tai padare ir niekas nesugedo

na va reiskes nera nieko neimanomo biggrin.gif
na ziuresiu,kas kur ka patars blink.gif
Atsakyti
LEDUKE,SVEIKINU NUOŠIRDŽIAUSIAI.O MAN ŠIEMET JAU SUKANKA 5 METAI KAIP IŠTEKĖJUS. BŪTENT RUGPJŪČIO 14 PRIEŠ 5 METUS MAN IRGI BUVO SVAJONIŲ DIENA. GAILA, KAD BJAURYBĖ UOŠVIENĖ VISKĄ SUGADINO. O TAU LINKIU KAD TOS ŠVENTĖS NETEMDYTŲ JOKIE DEBESYS [NEI NATŪRALŪS, NEI ŽMOGIŠKO PAVIDALO].BŪK LAIMINGA.
Atsakyti
Aš manau, kad vestuvėm tinka visokie tortai: ir lengvi ir žele ir visokie plaktiniai - jogurtiniai.
Ir kodėl gi gali netikti??? g.gif
Atsakyti
biggrin.gif nebent jei keliu aukstu ir jau primigtinai siulytu pirma auksta daryti koki, kaip cia pasakius, kietesni - tai gal... bet as buvau uzsispyrusi, norejau tik lengvo torto nesaldaus, nes kitokiu nemegstu, tai ir padare... biggrin.gif
Atsakyti
Juk tortą užsisakysi pas profesionalus.
O jie jau moka savo darbą.
Juk matei kokių stebūklų pridaro tongue.gif
Atsakyti
gali buti ir lengvas, bet tada geriau vienas aukstas, as tai antra auksta darau lengva, o pirma tvirtesni, jau geriau nerizikuot, kad susmuks
Atsakyti
O as svajoju pati torta iskept... wub.gif Bet turbut laiko nelabai bus... g.gif sad.gif
Atsakyti
Vakar užsiskėm tortą.
Bentski torčiukas tokio dar nemačiau, vadinasi avangardinio stiliaus, bus patupdytas ant didžiulio veidrodžio ir išpuoštas rausvom frezijom. Tokiom pat kaip ir mano puokštė ir viso pulko tokios pat puokštės, tik mažesnės thumbup.gif
Dabar su tais aukštais tortai nemadingi ir labai mažai kas daro.
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 06 30, 14:36)
Vakar užsiskėm tortą.
Dabar su tais aukštais tortai nemadingi ir labai mažai kas daro.

vat as tokio kazkokio ir noriu,be tu aukstu rolleyes.gif
alonda,o tas pats tortas koks?
Atsakyti
o as savo torta pamatysiu vestuviu diena tongue.gif nesuku sau del to galvos, sake seimininke iskeps skanu eklerini torta, apipilta glajum ir puosta gelytem rolleyes.gif tiesa sakant, nesu vlagius tokio torto, gal kuri galit apsviest man prota apie jo skoni?
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 06 26, 00:56)
O as svajoju pati torta iskept... wub.gif Bet turbut laiko nelabai bus... g.gif sad.gif

Oho, smike, tau dar tokiu mincu kyla?!?!? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Na, vien uz minti tave saunuole galima vadinti thumbup.gif , o jei dar tikrai iskepsi, tai tu tikra nuotaka didvyre. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti