O as zadu torta uzsakineti "Mazojoje ragaineje" (tiesiai ceche). man pazystama dar pasiule ten uzsakyti mazus jogurtinius, labai spalvingus pyragaicius uz 1,20 Lt. Labai papuosia stala ir labai skanus
QUOTE (dzudi @ 2004 06 15, 17:23) |
O as zadu torta uzsakineti "Mazojoje ragaineje" (tiesiai ceche). man pazystama dar pasiule ten uzsakyti mazus jogurtinius, labai spalvingus pyragaicius uz 1,20 Lt. Labai papuosia stala ir labai skanus |
Mazoji ragaine tai cia ir yra Pone Hannos firma ,o tortai ten nuostabus.Tu jau uzsisakei?
Nezinojau... As mat Naugarduko ceche uzsakinejau... tai ir nesupratau, kad apie ta pati cia kalba eina
Torto dar neuzsakiau, tik apziurejau, pasitariau... Uzsakinesiu gal 2-3 sav iki vestuviu Dabar ar ne per anksti? Man dar 1 men ir 2 dienos liko ...
Tiesa, ar zinojote, kad ten sumoki 10 lt ir jie ta torta i vieta, sutartu laiku patys gali atvezti. Jokio lakstymo, vezimo vargo
Torto dar neuzsakiau, tik apziurejau, pasitariau... Uzsakinesiu gal 2-3 sav iki vestuviu Dabar ar ne per anksti? Man dar 1 men ir 2 dienos liko ...
Tiesa, ar zinojote, kad ten sumoki 10 lt ir jie ta torta i vieta, sutartu laiku patys gali atvezti. Jokio lakstymo, vezimo vargo
QUOTE (dzudi @ 2004 06 15, 17:33) |
Nezinojau... As mat Naugarduko ceche uzsakinejau... tai ir nesupratau, kad apie ta pati cia kalba eina Torto dar neuzsakiau, tik apziurejau, pasitariau... Uzsakinesiu gal 2-3 sav iki vestuviu Dabar ar ne per anksti? Man dar 1 men ir 2 dienos liko ... Tiesa, ar zinojote, kad ten sumoki 10 lt ir jie ta torta i vieta, sutartu laiku patys gali atvezti. Jokio lakstymo, vezimo vargo |
o cia tai gerai
O gal kas patarsit, kur skanius tortus Klaipedoj kepa?
Mes su mama pasitarem, kad uzsisakinesim 3-ju aukstu torta (apie 50 zmoniu bus) ir visus aukstus skirtingus imsime.
Musu vestuvems torta uzsake mano vyras, didelis tortu nemegejas . Ta viecike rekomendavo mano drauge, tai maniskis gavo adresa ir uzduoti parinkti torta. Ir tortas buvo super, patys pristate ir gyvom gelem buvo puosta. Uzsisakinejom is cukraine Kestucio g, tarp Vilnaius banko ir policijos. kaune. Buvo laabai laabai skanu.
QUOTE (Ausrora @ 2004 06 16, 20:32) |
Musu vestuvems torta uzsake mano vyras, didelis tortu nemegejas . Ta viecike rekomendavo mano drauge, tai maniskis gavo adresa ir uzduoti parinkti torta. Ir tortas buvo super, patys pristate ir gyvom gelem buvo puosta. Uzsisakinejom is cukraine Kestucio g, tarp Vilnaius banko ir policijos. kaune. Buvo laabai laabai skanu. |
o cia labia senai Jums to tortuko reikejo??? ir kainuoja, nes as kiek ziurejau tai tie vadinami proginiai-tai kaina nuo25-30 lt uz1kgt?? as planuoju kokiu2-3 kg, ir nezinau netgi kur pirkti ir koki... vienur ziurejau kitur bet nieko nezinau...
o kazin kada torta pasiimti ar is vakaro ar ryte?? kaip jus daret??
O kaip atrodo tortas puoštas gyvom gėlėm. Niekada nemačiau.
Šiauliai tik didelis kaimas.
O paskui tos gėlės išmetamos???
Papildyta @ [mergetime]1087461168[/mergetime]
Papildyta @ [mergetime]1087461168[/mergetime]
QUOTE (Alonda @ 2004 06 17, 08:32) |
O kaip atrodo tortas puoštas gyvom gėlėm. Niekada nemačiau. Šiauliai tik didelis kaimas. O paskui tos gėlės išmetamos??? Papildyta @ [mergetime]1087461168[[b]*Saga rgetime] [/b] O kaip atrodo tortas puoštas gyvom gėlėm. Niekada nemačiau. Šiauliai tik didelis kaimas. O paskui tos gėlės išmetamos??? |
nekaimas, nekaimas, jau pries penkis metus siule mums toki torta Siauliuose, bet atsisakiau, nes nelabai suvokiau kaip gali buti gyvos geles torte. bet po kiek laiko kai pamaciau gailejausi, tikrai nuostabus tortas buvo
as uz savo torta mokejau apie 100 lt, bet jis svere kazkur 5,6 kg... tad nemanau, kad labai jau daug... ir jei neklystu, tai buvo Kačerges firmos, na bet labai skanus - bent jau toks, koks man patinka... nesaldus, gaivus... ummm
O tortas puostas gyvom gelem atrodo, kaip ir negyvom... ta prasme vietoj tu valgomu, deda gyvas... nu negi nete niekur nematet? jei atrasiu kur pas save - inmesiu
O tortas puostas gyvom gelem atrodo, kaip ir negyvom... ta prasme vietoj tu valgomu, deda gyvas... nu negi nete niekur nematet? jei atrasiu kur pas save - inmesiu
Tikrai, Bonda, būk gera įdėk man tą tortą
Nu nemačiau niekur torto puošto tikromis gėlėmis...
Nu nemačiau niekur torto puošto tikromis gėlėmis...