Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

O as zadu torta uzsakineti "Mazojoje ragaineje" (tiesiai ceche). man pazystama dar pasiule ten uzsakyti mazus jogurtinius, labai spalvingus pyragaicius uz 1,20 Lt. Labai papuosia stala ir labai skanus thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 06 15, 17:23)
O as zadu torta uzsakineti "Mazojoje ragaineje" (tiesiai ceche). man pazystama dar pasiule ten uzsakyti mazus jogurtinius, labai spalvingus pyragaicius uz 1,20 Lt. Labai papuosia stala ir labai skanus thumbup.gif tongue.gif

Mazoji ragaine tai cia ir yra Pone Hannos firma ,o tortai ten nuostabus.Tu jau uzsisakei?
Atsakyti
doh.gif tongue.gif Nezinojau... tongue.gif As mat Naugarduko ceche uzsakinejau... tai ir nesupratau, kad apie ta pati cia kalba eina tongue.gif laugh.gif
Torto dar neuzsakiau, tik apziurejau, pasitariau... Uzsakinesiu gal 2-3 sav iki vestuviu g.gif Dabar ar ne per anksti? Man dar 1 men ir 2 dienos liko clap.gif ...
Tiesa, ar zinojote, kad ten sumoki 10 lt ir jie ta torta i vieta, sutartu laiku patys gali atvezti. Jokio lakstymo, vezimo vargo clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 06 15, 17:33)
doh.gif tongue.gif Nezinojau... tongue.gif As mat Naugarduko ceche uzsakinejau... tai ir nesupratau, kad apie ta pati cia kalba eina tongue.gif laugh.gif
Torto dar neuzsakiau, tik apziurejau, pasitariau... Uzsakinesiu gal 2-3 sav iki vestuviu g.gif Dabar ar ne per anksti? Man dar 1 men ir 2 dienos liko clap.gif ...
Tiesa, ar zinojote, kad ten sumoki 10 lt ir jie ta torta i vieta, sutartu laiku patys gali atvezti. Jokio lakstymo, vezimo vargo clap.gif thumbup.gif

o cia tai gerai thumbup.gif
Atsakyti

O gal kas patarsit, kur skanius tortus Klaipedoj kepa? g.gif
Mes su mama pasitarem, kad uzsisakinesim 3-ju aukstu torta (apie 50 zmoniu bus) ir visus aukstus skirtingus imsime. thumbup.gif
Atsakyti
Musu vestuvems torta uzsake mano vyras, didelis tortu nemegejas biggrin.gif . Ta viecike rekomendavo mano drauge, tai maniskis gavo adresa ir uzduoti parinkti torta. Ir tortas buvo super, patys pristate ir gyvom gelem buvo puosta. Uzsisakinejom is cukraine Kestucio g, tarp Vilnaius banko ir policijos. kaune. Buvo laabai laabai skanu. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Mano tortas buvo toks is dvieju aukstu ir dar virsuje didziule taure apipurksta tais baltais valgomais... o i ta taure as imerkiau savo puokste...Atrode tai super thumbup.gif o ir tortas buvo baltas su lengvais papuosimais... ir labai labai skanus... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Ausrora @ 2004 06 16, 20:32)
Musu vestuvems torta uzsake mano vyras, didelis tortu nemegejas biggrin.gif . Ta viecike rekomendavo mano drauge, tai maniskis gavo adresa ir uzduoti parinkti torta. Ir tortas buvo super, patys pristate ir gyvom gelem buvo puosta. Uzsisakinejom is cukraine Kestucio g, tarp Vilnaius banko ir policijos. kaune. Buvo laabai laabai skanu. clap.gif clap.gif clap.gif

o cia labia senai Jums to tortuko reikejo??? ir kainuoja, nes as kiek ziurejau tai tie vadinami proginiai-tai kaina nuo25-30 lt uz1kgt?? as planuoju kokiu2-3 kg, ir nezinau netgi kur pirkti ir koki... vienur ziurejau kitur bet nieko nezinau...
o kazin kada torta pasiimti ar is vakaro ar ryte?? kaip jus daret??
Atsakyti
O kaip atrodo tortas puoštas gyvom gėlėm. Niekada nemačiau.
Šiauliai tik didelis kaimas.
O paskui tos gėlės išmetamos???
Papildyta @ [mergetime]1087461168[/mergetime]
g.gif g.gif g.gif O kaip atrodo tortas puoštas gyvom gėlėm. Niekada nemačiau.
O paskui tos gėlės išmetamos??? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 06 17, 08:32)
O kaip atrodo tortas puoštas gyvom gėlėm. Niekada nemačiau.
O paskui tos gėlės išmetamos???
Papildyta @ [mergetime]1087461168[[b]*Saga rgetime] [/b]
g.gif g.gif g.gif O kaip atrodo tortas puoštas gyvom gėlėm. Niekada nemačiau.
O paskui tos gėlės išmetamos??? g.gif g.gif g.gif g.gif

nekaimas, nekaimas, jau pries penkis metus siule mums toki torta Siauliuose, bet atsisakiau, nes nelabai suvokiau kaip gali buti gyvos geles torte. bet po kiek laiko kai pamaciau gailejausi, tikrai nuostabus tortas buvo wink.gif
Atsakyti
as uz savo torta mokejau apie 100 lt, bet jis svere kazkur 5,6 kg... tad nemanau, kad labai jau daug... wink.gif ir jei neklystu, tai buvo Kačerges firmos, na bet labai skanus - bent jau toks, koks man patinka... nesaldus, gaivus... ummm wink.gif

O tortas puostas gyvom gelem atrodo, kaip ir negyvom... wink.gif biggrin.gif ta prasme vietoj tu valgomu, deda gyvas... nu negi nete niekur nematet? jei atrasiu kur pas save - inmesiu
Atsakyti
Tikrai, Bonda, būk gera įdėk man tą tortą
Nu nemačiau niekur torto puošto tikromis gėlėmis...
Atsakyti