Vakar buvau Bijoloj, tai galiu pasidalint pačiais šviežiausiais įspūdžiais:
* Tiems, kas rausiasi Internete, ieškodami nuotraukų, galiu pasakyt tik tiek: nevarkit! Jos ten turi 10cm storumo šūsnį nuotraukų ir spausdintų lapų pačių įvairiausių variantų, atspausdintų būtent iš Interneto. Kaip sakant, rinktis bus iš ko ;> Na, o jeigu tenykštis vietinis asortimentas netiks, Internetas visada jūsų paslaugoms
* Kaip jau daug kas minėjo forume ir ką patvirtino Bijolos personalas, vasarai niekas nerekomenduoja jogurtinių ir dar ten kažkokių greitai tęžtančių/rūgstančių tortų. Paskui tik bereikalingos pretenzijos ir nepasitenkinimas dėl sukežusio vaizdo ar netikusio skonio. Tipo, imk ką nors tokio "kietesnio" ;D (nors man tokia mintis kilo, kad kodėl gi jo neįkišus į šaldytuvą ir nepateikt į stalą tik prieš valgant?)
* Pats asmeniškai jau išragavau tris variantus:
- Katalina: biskvitas, kiaušininis/baltyminis kremas, biskvitas, serbentų uogienė, biskvitas, dar tokio paties kremo storiau, ir paskutinis biskvitas. Skonis - SUPER! Tiesa, toks daikčiuks nepaisant serbentų uogienės saldus ir tiktų prie kavos, nes kitaip suvartot eitųsi tikrai nedaug ;> Man užteko ~100gr gabaliuko ir arbatos, kad visą vakarą pūkščiau nuo sotumo
- Greitutis: palengvintas/pigesnis morenginis "Ambasadorių" variantas, vartojau tik pyragą, bet sakė, kad tokį daro ir tortą. Nuomonė: morengas kaip morengas
Personalo tvirtinimu ir mano supratimu, "Ambasadorių" prašmatnesnis savo kokybiškesniu kremu ir dar ten kažkokiais priedais, be to, jame eina biskvitas su aguonomis.
- Su maskarponės sūriu (pavadinimo nepamenu): valgiau ką tik šviežiai iškeptą. Nuo viršaus: kremas, baltas biskvitas, kremas su vaisiais (man davė su kiviu), biskvitas. Vat apie šitą daiktą galiu pasakyt tik tiek - JĖGA! Švelnus kremo saldumas, gaivinanti vaisių rūgštelė, abipusis šių dalykų derinys... Fantastiškai nuteikia gomurį! Savo skoniu puikiai tinka vasarai! Tiesa, BJ personalas nieko nepasakė apie jo tinkamumą šiltam metų laikui...
Tai tiek ;> Skanaus!