Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(sonatos @ 2005 11 08, 13:38)
O is kur tu randi tiek tortu, neapsakomas grozis, tikriausiai Lietuvoje tokiu niekas nepagamins, arba pagamins tik skonis nekoks bus arba atvirkscai,Gal kas turi nuotrauku nuo vestuvinio stalo( tortu) ir kurie buvo skanus ir, jei viskas buvo ok tada dar pridekit adresiuka kur daret.Aciu

patikek, bent jau amerikoj tai tortai tikrai neskanus, dazniausiai biskvitas ir koks nors pertepimas ir vieno tipo, dar nebuvo kad skanu torta per keturis metus buciau jav valgius: nei vestuvese nei siaisp;
na o siaip tai juos puosia visaip, dazniausiai nuo pasirinktos vestuviu temos ir kas megsta daugiau tradicines vestuvezs ir kas megsta daugiau naujoviskas

tai manau lietuvoj tikrai skanesni torta galetu iskepti, na o papuosima bet koki gali padaryti manau bet kur, jei yra tikri savo dalyko zinovai!
Atsakyti
o man sitie tai va! man drugeliai labai patinka, manau juos tikrai ikomponuosiu savo vestivineje tematikoje

reikes paklausinet ar gales tokius padaryti Lietuvoje

o tas su gelytem toks mielas labai atrodo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 09 lapkričio 2005 - 17:42
Zinau, ir as ten buvau ir valgiau tuos tortus-tikrai nieko gero.Bet negi tu nenoretum kad tie tortai taip graziai atrodytu, kai uzsisakai savo vestuvem.O cia skaiciau kad kai kuriom merginom labai nepasiseke su tortais. cry.gif
Atsakyti
nu girdejau visi bijola kaune labai gyre, mano puskes tortas neblogai atrode, reik pakalust kur ji dares
manau ir lt yra normaliu geru vietu kur gali padaryti ir skanius ir grazius tortus!
Atsakyti
Man tai puse is tu tortu ne vestuviniai, kam tie drugeliai per vestuves g.gif ka jie simbolizuoja?Man toks tortas daugiau vaiko gimtadieniui tinka
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 11 10, 22:27)
Man tai puse is tu tortu ne vestuviniai, kam tie drugeliai per vestuves g.gif  ka jie simbolizuoja?Man toks tortas daugiau vaiko gimtadieniui tinka

cia tiesiog skonio reikalas
man patinka drugeliai, kitam patinka juros motyvas..treciam dar kas nors...kiek zmoniu tiek nuomoniu..
va man jau geriau drugeliai vestuvese, nei balionai pripusti sales puosimui ar rutos nuomote..kiekvienam savaip! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 11, 15:36)
cia tiesiog skonio reikalas
man patinka drugeliai, kitam patinka juros motyvas..treciam dar kas nors...kiek zmoniu tiek nuomoniu..
va man jau geriau drugeliai vestuvese, nei balionai pripusti sales puosimui ar rutos nuomote..kiekvienam savaip!  mirksiukas.gif

Na pas mus drugeliai ir buvo vestuvėse, patys darėme gal kokią savaitę, bet kažkaip balionų irgi neatsisakėme rolleyes.gif (Ne toje temoje parasiau, bet is kalbos isėjo) smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau Bijoloj, tai galiu pasidalint pačiais šviežiausiais įspūdžiais:

* Tiems, kas rausiasi Internete, ieškodami nuotraukų, galiu pasakyt tik tiek: nevarkit! Jos ten turi 10cm storumo šūsnį nuotraukų ir spausdintų lapų pačių įvairiausių variantų, atspausdintų būtent iš Interneto. Kaip sakant, rinktis bus iš ko ;> Na, o jeigu tenykštis vietinis asortimentas netiks, Internetas visada jūsų paslaugoms wink.gif

* Kaip jau daug kas minėjo forume ir ką patvirtino Bijolos personalas, vasarai niekas nerekomenduoja jogurtinių ir dar ten kažkokių greitai tęžtančių/rūgstančių tortų. Paskui tik bereikalingos pretenzijos ir nepasitenkinimas dėl sukežusio vaizdo ar netikusio skonio. Tipo, imk ką nors tokio "kietesnio" ;D (nors man tokia mintis kilo, kad kodėl gi jo neįkišus į šaldytuvą ir nepateikt į stalą tik prieš valgant?)

* Pats asmeniškai jau išragavau tris variantus:
- Katalina: biskvitas, kiaušininis/baltyminis kremas, biskvitas, serbentų uogienė, biskvitas, dar tokio paties kremo storiau, ir paskutinis biskvitas. Skonis - SUPER! Tiesa, toks daikčiuks nepaisant serbentų uogienės saldus ir tiktų prie kavos, nes kitaip suvartot eitųsi tikrai nedaug ;> Man užteko ~100gr gabaliuko ir arbatos, kad visą vakarą pūkščiau nuo sotumo
- Greitutis: palengvintas/pigesnis morenginis "Ambasadorių" variantas, vartojau tik pyragą, bet sakė, kad tokį daro ir tortą. Nuomonė: morengas kaip morengas wink.gif Personalo tvirtinimu ir mano supratimu, "Ambasadorių" prašmatnesnis savo kokybiškesniu kremu ir dar ten kažkokiais priedais, be to, jame eina biskvitas su aguonomis.
- Su maskarponės sūriu (pavadinimo nepamenu): valgiau ką tik šviežiai iškeptą. Nuo viršaus: kremas, baltas biskvitas, kremas su vaisiais (man davė su kiviu), biskvitas. Vat apie šitą daiktą galiu pasakyt tik tiek - JĖGA! Švelnus kremo saldumas, gaivinanti vaisių rūgštelė, abipusis šių dalykų derinys... Fantastiškai nuteikia gomurį! Savo skoniu puikiai tinka vasarai! Tiesa, BJ personalas nieko nepasakė apie jo tinkamumą šiltam metų laikui...

Tai tiek ;> Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(Laurynas @ 2005 11 18, 06:55)
Vakar buvau Bijoloj, tai galiu pasidalint pačiais šviežiausiais įspūdžiais:

* Tiems, kas rausiasi Internete, ieškodami nuotraukų, galiu pasakyt tik tiek: nevarkit! Jos ten turi 10cm storumo šūsnį nuotraukų ir spausdintų lapų pačių įvairiausių variantų, atspausdintų būtent iš Interneto. Kaip sakant, rinktis bus iš ko ;> Na, o jeigu tenykštis vietinis asortimentas netiks, Internetas visada jūsų paslaugoms wink.gif

* Kaip jau daug kas minėjo forume ir ką patvirtino Bijolos personalas, vasarai niekas nerekomenduoja jogurtinių ir dar ten kažkokių greitai tęžtančių/rūgstančių tortų. Paskui tik bereikalingos pretenzijos ir nepasitenkinimas dėl sukežusio vaizdo ar netikusio skonio. Tipo, imk ką nors tokio "kietesnio" ;D (nors man tokia mintis kilo, kad kodėl gi jo neįkišus į šaldytuvą ir nepateikt į stalą tik prieš valgant?)

* Pats asmeniškai jau išragavau tris variantus:
- Katalina: biskvitas, kiaušininis/baltyminis kremas, biskvitas, serbentų uogienė, biskvitas, dar tokio paties kremo storiau, ir paskutinis biskvitas. Skonis - SUPER! Tiesa, toks daikčiuks nepaisant serbentų uogienės saldus ir tiktų prie kavos, nes kitaip suvartot eitųsi tikrai nedaug ;> Man užteko ~100gr gabaliuko ir arbatos, kad visą vakarą pūkščiau nuo sotumo
- Greitutis: palengvintas/pigesnis morenginis "Ambasadorių" variantas, vartojau tik pyragą, bet sakė, kad tokį daro ir tortą. Nuomonė: morengas kaip morengas wink.gif Personalo tvirtinimu ir mano supratimu, "Ambasadorių" prašmatnesnis savo kokybiškesniu kremu ir dar ten kažkokiais priedais, be to, jame eina biskvitas su aguonomis.
- Su maskarponės sūriu (pavadinimo nepamenu): valgiau ką tik šviežiai iškeptą. Nuo viršaus: kremas, baltas biskvitas, kremas su vaisiais (man davė su kiviu), biskvitas. Vat apie šitą daiktą galiu pasakyt tik tiek - JĖGA! Švelnus kremo saldumas, gaivinanti vaisių rūgštelė, abipusis šių dalykų derinys... Fantastiškai nuteikia gomurį! Savo skoniu puikiai tinka vasarai! Tiesa, BJ personalas nieko nepasakė apie jo tinkamumą šiltam metų laikui...

Tai tiek ;> Skanaus!

malacius tu! thumbup.gif biggrin.gif
aciu uz toki issamu pasakojima!
Atsakyti
Mes tai is Alkavos uzsisakem. Irgi labai thumbup.gif tik kazkaip nebepamenu pav... Darem 2 aukstu su veidrodziu... ir padare toki, kokio prasiau, nes as labai nemegstu daug papuosimu. Tai tikrai labai skoninga padare ir labai skanu... mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, tai jau dvo tortines lankysiu...alkava ir biojola...tai prisiragausim niam niam
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 11 18, 17:13)
Mes tai is Alkavos uzsisakem. Irgi labai  thumbup.gif tik kazkaip nebepamenu pav... Darem 2 aukstu su veidrodziu... ir padare toki, kokio prasiau, nes as labai nemegstu daug papuosimu. Tai tikrai labai skoninga padare ir labai skanu... mirksiukas.gif

gal gali placiau papasakoti, kaip ten viskas Alkavoj? i kuria reikia vykti parduotuve ar kepykla, kaip ten yra? kokia kg kaina?

visi tik apie bijola kalbam, o apie Alkava ne mur mur biggrin.gif
Atsakyti